- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купуючи цю книгу, очікував системного викладення матеріалу, де можна було б зрозуміти якісь причини поведінки дітей, як вести себе в складних ситуаціях і чому, як коригувати поведінку дитини в довгостроковій перспективі.
Але автор розділила книгу на глави по віковим групам. В кожній главі наводяться найбільш типові приклади, з якими можуть стикатись батьки. Для кожного кейсу надана інструкція як батькам вести себе. Проте описані ситуації дуже вузькі і прості, як на мене. Також не завжди зрозуміло саме чому потрібно певним чином діяти. А це могло б допомогти, якщо вашого конкретного випадку в книзі нема.
Книга зроблена якісно, кольорова. При заявленій кількості сторінок десь 90+, відсотків 20 - це малюнки і пусті сторінки. Тобто, матеріалу не дуже багато.- Переваги:
- Матеріали, простота контенту
- Недоліки:
- Покриває вузький діапазон ситуацій
Дякуємо Вам за відгук! Ми цінуємо думку кожного покупця.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Написані історії і як їх вирішували. Можна виокремити прийоми, які там використовувалися. Загалом нормальна книга.
Дякуємо за Ваш вибір!
- ВітаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга хороша, прочитала на одному дихані. Не містить теорії, описані виключно практичні ситуації. Можливо це стане мінусом для людей, які шукають глибокого викладення питання.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неплохая книга, описано доходчиво и информативно.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга не варта увага. Вся інформація описана в "ситуаціях". Вирішення проблеми не подається зрозуміло, якісь не виразні пропозиції. Розчарована. Висновок : треба обирати вітчизняних авторів, вони краще розуміють наш менталітет.
- Переваги:
- Недоліки:
- Вся інформація описана в "ситуаціях". Вирішення проблеми не подається зрозуміло, якісь не виразні пропозиції
- Алеся Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кожна матуся повинна прочитати цю книгу )
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша книга, яка допомагає розібратися як діяти в ситуації коли в дитини істерика.
- Переваги:
- Хороша книга
- Демиденко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Корисна напевно для до шкільного віку, а в мене вже дорослий шкет 8 років
- Переваги:
- Доступно
- Недоліки:
- Тільки для до шкільного віку
- Софія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цікава книга, варта прочитання, читаючи подібні книги - легше ставлюся до дитячого "норову"
- Переваги:
- Варто читати подібні книги
- Данилевська О***Продавець: Rozetka
Не рекомендую
- Переваги:
- І
- Недоліки:
- Це не книга, а зошит. Інформаціі мало
- Ольга М***Продавець: Rozetka
Цікава книга. Розповідає про емоційний розвиток дитини поетапно відповідно до віку. Про те, чому і що відчуває дитина в певних ситуаціях.
В книзі є багато цікавих ідей для батьків:
поради, рольові ігри, вправи для зменшення гніву, запитання та відповіді, і т.д.