- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: THE HUB. Колір: Black
Качество звука полная х***я, упаковка помята, для возврата не могу достучаться до продавца
Была бы возможность поставить минусовую оценку, то это было б -5 - Павло Я***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Колір: Black
Всі недоліки цих навушників перекриває їх ціна. Сам звук досить непоганий навіть в порівнянні з більш дорогими конкурентами, особливо якшо погратися з еквалайзером. Великий , те що батарея тримає довго.
Мінуси теж достатні, до прикладу провід Джек який йде в комплекті можете сміло викидати, нормального звуку з нього ви не отримаєте, купуйте новий хороший і довжий, не знаю як у інших людей але ANC режим у мене не працює як явище, тобто він включається але кожні декілька секунд звук затримується що для ігор катастрофа, але цим режимом я не користуюся.
Мікрофон, це інший вид мазохізму, такої преісподні я ще не зустрічав. Відразу в настройках "Запись" в Віндовс, вимикайте, тому що інакше звук в навушниках буде як з унітазу.- Переваги:
- Ціна, легкі, заряд довгий, хороша дальність блютуз
- Недоліки:
- Мікрофон, ANC який не працює, МініДжек.
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Колір: Black
Attack Shark G300 — і це любов з першого прослуховування!
Звук просто топ за свої гроші- Переваги:
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Колір: White
Неймовірні навушники! Рекомендую на всі 100%!
Придбав Attack Shark G300 White на Rozetka — і це любов з першого прослуховування!
Звук просто бомбезний! Чіткий, об’ємний, з приємними басами. У іграх — повне занурення: чути навіть найменші деталі. А під час перегляду фільмів чи музики — насолода!
Зручність — на вищому рівні. Вага лише 210 г, нічого не тисне, вуха не втомлюються навіть після кількох годин. Амбушюри м’які, оголів’я регулюється — сидять ідеально.
Два варіанти підключення — Bluetooth 3,5 мм — це просто знахідка! Підключаю і до комп’ютера, і до телефону, і до ноутбука — універсальність на максимум.
Мікрофон — супер! Співрозмовники чують мене чітко, без шумів чи перешкод. Ідеально підходить для командної гри чи дзвінків.
Дизайн — стильний, сучасний, білий колір виглядає дуже круто.
Окреме спасибі продавцю! Швидка доставка, якісне пакування, все прийшло новеньке, запечатане. Продавець уважно відповів на мої запитання ще до покупки — дуже приємно мати справу з професіоналами.
Це ідеальний вибір за свою ціну. Рекомендую кожному, хто цінує комфорт, якість і крутий звук!- Переваги:
- Топ