- AI аналіз відгуків36 відгуків: 72% позитивних, 18% нейтральних, 10% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Виконує свої функції. Швидкість зв'язку гарна, без перешкод.
- Переваги:
- Працює
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Добрий товар, не ушкоджений прийшов, працює, виконує свої задачі
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: kostor
Норм, з кабелем +- стільки ж видає
- Переваги:
- легке встановлювання, непогана швидкість
- Продавець kostor
- Ірина
Помітила таку проблему з ним - ніколи не включається сам разом с компом. Треба перетикати кожного разу. Економ енергії не стояїть ні в діспетчері пристроїв ні в планах живлення. У налаштуваннях мережи стоїть автопідключення. Чи можна якось пофіксити бо лізти кожного разу та перетикати - зайва морока. Десь 3 день а мене вже дратує. В мене є ще ноут та там такого нема.
- Едуард З***Відгук від покупця. Продавець: kostor
В захваті від покупки!!! Не потрібно тягнути кабелі від роутера до комп'ютера, швидкість майже однакова.
- Переваги:
- Швидкість майже така ж як і по кабелю.
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець kostor
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
На жаль. старенький 10-річний ПК не потяг, почав тормозити та захлинатись. Новий ноут - просто насолоджувався. Але адаптер потрібен саме на ПК
Довелось повернути, гроші повернулись швидко, продавець чесний.- Переваги:
- Якість, швидкість
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
- Роман Ч***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все нормально работает, 350 мбит стабильно выдает.
- Переваги:
- Работает без перебоев
- Продавець kostor
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дуже задоволена адаптером. Недоліків немає. Працює швидко. Дякую за швидку доставку.
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Гарний пристрій, чудово справляється зі своїми задачами
- Переваги:
- Гарно приймає сигнал вайфаю
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дуже задоволена адаптером.Підключається легко, і гарна передача швидкості.Задоволена на 100%.Рекомендую
- Переваги:
- Легкий у використанні
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець kostor
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: kostor
оскільки маю лінукс як основну систему, отримав непрацюючий юсб носій. Не зміг знайти ніякої інформації як його змусити працювати на лінукс.
- Переваги:
- працює на віндовс
- Недоліки:
- не працює на лінукс
- Продавець kostor
Доброго дня! Дякуємо за відгук. На жаль, цей адаптер офіційно підтримує лише Windows, драйверів для Linux виробником не передбачено. Якщо для вас важлива робота саме з Linux — можемо допомогти з поверненням чи порадити сумісну модель.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: kostor
Я не зовсім розумію, чому вказана швидкість така величезна у заявлених характеристиках?
Це ж неправда.
В мене на ПК при швидкості Гігабіт від провайдера, цей пристрій видає всього близько 100 мб. І це на частоті 5, а не 2.4. На 2.4 взагалі щось смішне. Скріни додав. Підключен у usb 3.0. Сигнал через стінку стабільний, а ось швидкість - біда!
Вартість навіть з акцією просто невиправдана. Зі швидкість до 100 мб він має коштувати 300 грн.
Я все розумію, що очікувати прям високу швидкість нема сенсу, бо пристрої її ріжуть, але ж не так!
Тут в коментах писали про 500-600 через кімнату. Де ця швидкість?
Або це обман або не та модель.
Що робити?- Переваги:
- Легке підключення.
- Недоліки:
- Вартість. Швидкість меньше 100 мб.
- Продавець kostor
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що пристрій не виправдав ваших очікувань. Хочемо уточнити, що заявлені характеристики вказують на теоретичну швидкість за стандартом Wi-Fi, але фактична швидкість може відрізнятися залежно від умов використання: завантаженості мережі, якості сигналу, перешкод (стіни, інші пристрої), драйверів та налаштувань. Щоб ми могли допомогти вам більш конкретно, на якій частоті та з яким роутером ви тестували. Якщо має місце технічна несправність або вам не підходить цей товар, ви можете скористатися правом повернення/обміну. Ми готові вам допомогти, щоб вирішити ситуацію максимально зручно для вас.
- Валерій
Доповню відгук.
Був не правий. Перепрошую.
Підставив мене провайдер. Саме на момент тесту він скинув тариф на менший. Розбираюсь з ними.
Погане співпадіння)
Пристрій гарно ловить через стінку та видає половину швидкості від провайдера. Це норма для вайфай протоколу.
Дякую!
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Очень рекомендую этот адаптер !
Настройка вообще лёгкая.
Скорость выдаёт стабильную.
Обрывов не было, надеюсь и не будет !
Покупкой доволен на 100 процентов !- Переваги:
- Лёгкая настройка, стабильная скорость
Цена
- Вероніка С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Супер швидко підʼєднався і дуже гарна передача швидкості. Дякую також що швидко доставили)
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все працює чудово, жодних проблем не виникло, вчасно і швидко відправлено, дякую
- Переваги:
- Все ок
- Владислав Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor
чудово працює, рекомендую
- Олеся А***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Вчасно, якісно, професійно.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: kostor
Більше 320мбіт не видає, телефон прямо поруч тягне 700+мбіт. За такі гроші я хотів зовсім не такої низької якості. Коробка без бренду.
- Переваги:
- є вайфай6
- Недоліки:
- ДУЖЕ слабка антена
- Продавець kostor
Дякуємо, що поділилися досвідом! Нам дуже шкода, що адаптер не виправдав ваших очікувань. Розуміємо ваше розчарування — швидкість справді може залежати від багатьох факторів. Якщо товар вам не підійшов, ви завжди можете оформити повернення та отримати кошти — ми з радістю допоможемо.
- Юлия С***
А скільки Мбіт видає провайдер?)
Вайфай зазвичай дає вдвічі менше
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Чудова штука, ловить непогано через весь будинок і через купу стін, налаштувалось без проблем
Швидкість скачування у стімі аж до 30 мб/с доходила)- Переваги:
- Якість, працює
- Недоліки:
- Точно не 5400мб/с, якщо провайдер видає 100
- Продавець kostor
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Вчасно, якісно, професійно
- Леонід К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює без нарікань вже більше місяця. На USB 3.0 і 2.0 . Налаштування елементарне. На 2.0 видає більше ніж по звичайні витій парі і наразі це зручно, не потрібно тягати кабелі по будинку так як роблю ремонт і ПК щомісяця з місця на місце перетягую)))
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хороший адаптер. При подключении к ПК сам установил нужные драйвера. Тариф у меня 1000 мбит., адептер через комнату принимает ~400-450 мбит. Более чем хорошо.
- Переваги:
- Лёгкая настройка
- Илья С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
За свою цену 10/10
- Переваги:
- Дешевый,хорошая скорость при подключении в usb 3.0,маленький,легкий
- Недоліки:
- Дешевый пластик на корпусе,но за эти деньги не вижу смысла придираться
- Продавець kostor
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: kostor
Гарний адаптер рекомендую
- Переваги:
- Гарний адаптер за таку ціну
- Продавець kostor
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює, поки що, прямо супер недоліків не знайшов. Трохи дроселя свистять як працює на WiFi 6 5GHz, але це більше проблема мого USB порту(використовую на ноутбуці), напевно не вистачає живлення. А в 2GHz WiFi 6, працює добре.
- Переваги:
- Працює, добре тримає сигнал.
- Недоліки:
- Вибагливий до живлення, але на ПК проблеми має не бути.
- Продавець kostor
- Микола Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює без дорікань на windows 11, легке налаштування.
- Анастасія Ч***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Хоч у мене і 11 віндоус воно не працює
Дякуємо за ваш відгук!
На жаль, інколи можуть виникати труднощі з сумісністю на Windows 11.
Рекомендуємо звернутися до нашої технічної підтримки для детальної перевірки
Ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам вирішити проблему.
- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Пришло во время, без проблем
- Переваги:
- Не большой размер
- Недоліки:
- Не работает под Arch Linux с первого раза. Нужно ковырять конфиги и устанавливать дрова, что делать крайне лень
- Продавець kostor
- РоманВідгук від покупця. Продавець: kostor
В цілому задоволений таким адаптером. Замов і собі і батькам
- Переваги:
- Достатньо гарна швидкість
- Недоліки:
- Чомусь 5Gz ловить трохи слабше за аналогічні адаптери. Але якщо ловить - то швидкість висока.
- Продавець kostor
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Файний адаптер
- Анатолий Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличный адаптер, выполняет свою функцию на все 100
- Переваги:
- Всё
- Недоліки:
- не нашёл
- Продавець kostor
- Кирилл М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Потужності вистачає для моїх потреб
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Нормальний та потужний адаптер
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все добре. Товар справний. Цілком відповідає очікуванням!
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все ок, ніяких проблем
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Адаптер топовий за свою ціну!
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Рекомендую! За свою ціну топ варіант!