- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий
Ещё не пользовалась , но по виду плотные, надеюсь не будут скатываться
- Переваги:
- Доставили вовремя
- Недоліки:
- Ещё не знаю
- Продавець LUWS
Дякуємо за відгук! Впевнені, вам сподобається і ви будете носити із задоволенням!
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: M. Колір: Натуральний бежевий
Товаром задоволена.
- Продавець LUWS
Яно, дякуємо за ваш час та відгук)) Рекомендуємо звернути увагу на мереживні бандалетки - це ідеальне поєднання краси та комфорту. Будемо раді вас бачити знову у нас)
- наталія р***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: XL. Колір: Натуральний бежевий
Чудове вирішення проблеми
Але з чутливою шкірою не на кожен день- Продавець LUWS
Дякуємо за відгук, Наталіє)
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Тілесний бежевий
Трошки можуть скручуватися на стегні під час ходіння. Через силіконові стрічки, які тримають бандалетки на місці, на шкірі може виникати роздратування, якщо ходити так доволі довго. Найголовнішу свою функцію виконують
- ЛідіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Тілесний бежевий
Чудові, гарно тримаються на нозі, не скатуються. Покупкою задоволена
- Дарья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Тілесний бежевий
Ходила з ними весь день, не натерли
- Переваги:
- Дійсно помагають від натирання
- ПолінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Тілесний бежевий
Дуже зручні. Якісний матеріал. Добре тримаються на тілі.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Чорний
Отправили очень быстро товар и на следующий день он уже был у меня. Впервые такое покупаю. Бандалетки оказались правильные по размеру, тянутся, есть липкая лента, но она не мешает ногам и хорошо держится, нет ощущения липкости или что тяжело снять, не, всё супер вообще. Если вы думаете, что будет трение ног в них, как в капронках, неприятное - то нет, очень мягко.
- Переваги:
- Мягкие, приятные на ощупь. Не мешают ногам совершенно, легко носить
- Недоліки:
- ИХ НЕТ
- Продавець LUWS
Яно, щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже цінні ваші слова. Рекомендуємо ще вернути вашу увагу на мереживні бандалетки, адже це про зручність та естетику)
- Євгеній М***Відгук від покупця. Продавець: MiAmor. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Коли починав худнути зі 145 кг, ходіння сильно натирало ляшки. Ці стрічки врятували моє бажання займатися і були частиною моїх перших кроків. Навіть після прання все гарно сиділо і не сповзало. Вже схуд, тому більше не користуюсь. Дякую за якісний товар Раджу всім у кого була дана проблема
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець MiAmor
Добрий день, щиро дякуємо за відгук!
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий
Мені сподобалося
- Продавець LUWS
Світлано, радіємо, що ви задоволені! Нехай вам гарно служить і будемо раді вітати вас знову в нашому магазині)
Загалом зі своєю задачею справляються. Але від силіконових смужок шкіра дратується. Особливо, якщо довго ходити в бандалетках. Підозрюю, це через те, що під силіконом шкіра не дихає.
- Переваги:
- Захищає стегна від натирання, не сповзають
- Недоліки:
- Роздратування на шкірному покриві при тривалому використанні
- Іванна К***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий
З товаром все гаразд, але зовсім не підійшло. Стегна сходяться доволі високо, і пов'язку так високо не одягнеш. Тальк і антиприспірант вирішують все
- Переваги:
- Добре кріпиться до шкіри. Еластичні
- Недоліки:
- Не підходить конкретно для мене
- Продавець LUWS
Вітаємо, Іванно.
Дякуємо, що поділились власним досвідом. Швидше за все, розмір був підібраний не правильний, тому виникали труднощі з надяганням. В наявності є більший розмір, тому якщо потрібно, ми можемо відправити вже сьогодні)
- Елизавета Н***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий
На лето мастхэв! проходила с ними всю жару - прекрасно держатся, защищают от натираний, просто мое спасение!
- Продавець LUWS
Єлизавето, дуже вдячні за відгук!
Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині)
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: XL. Колір: Натуральний бежевий
Чудово справляється з своєю задачею
- Переваги:
- Не спадає, не парить
- Недоліки:
- Не знайшла
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий
Комфортні, не жаркі, сподобалися
- Продавець LUWS
Дякуємо за оцінку, Катерино)
Користуйтеся із задоволенням)
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: MiAmor. Розмір: S. Колір: Натуральний бежевий
Товар відмінної якості. Розмір підійшов ідеально, розмірна сітка відповідає дійсності. Особливо вдячна продавцеві за швидку доставку замовлення.
- Переваги:
- Добросовісний продавець.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець MiAmor
Дуже вдячні за ваш відгук. Носіть із задоволенням!)
- Носова О***Відгук від покупця. Продавець: MiAmor. Розмір: 2XL. Колір: Натуральний бежевий
Супер, тримається добре, не заважає, незамінна річ під сукні, дуже дякую.
- Продавець MiAmor
Добрий день, дякуємо за відгук, носіть із задоволенням!
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: MiAmor. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий
Дуже зручно.
Добре тримаються на тілі. Функцію свою виконують. Тканина приємна, не викликає подразнення шкіри.
Окремо хочу сказати про колір - дуже подібний кольору шкіри, тому під одягом з легкої тканини непомітні.- Продавець MiAmor
Добрий день, дякуємо за Ваш відгук, носіть із задоволенням!
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: XL. Колір: Натуральний бежевий
Супер, я дуже задоволена. Дякую.
- Продавець LUWS
Юліє, нам дуже приємно знати, що ви задоволені! Нехай товар служить довго, а ми будемо раді вітати вас знову в нашому магазинику)
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий
Сидить комфортно і тепер нічого не натирає
- Продавець LUWS
Дуже дякуємо за ваш відгук!
Носіть із задоволенням!)
- Владислава Р***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: 3XL. Колір: Натуральний бежевий
Гарна річ за гарною ціною взяла великий розмір і не жалкую, на нозі сидить добре не передавлює, не сповзають, не жаркі, замовленням задоволена на всі 100 відсотків
- Продавець LUWS
Щиро радіємо, що вам все підійшло і ви задоволені)
Дякуємо за відгук і чекаємо на вас знову)
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Тілесний бежевий
Алергічна реакція на силіконові смужки, з'явились пухирці, до того ж болючі. Не рекомендую
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: 2XL. Колір: Натуральний бежевий
Товар відповідає розмірній сітки. Якісь гарна.
- Продавець LUWS
Дякуємо за відгук, Людмило, хай гарно носиться і чекаємо на вас ще)
- Олександра В***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: XL. Колір: Натуральний бежевий
Дуже задоволена. Головне правильно підібрати розмір. Тепер влітку можу носити плаття
- Переваги:
- На нозі майже не відчуваються
Щиро дякуємо за відгук!
Носіть із задоволенням і чекаємо на вас знову)
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Тілесний бежевий
Носила почти неделю, отличные штуки на лето, у кого есть проблема с натиранием ног. До этого платья носить можно было - только, если ехать в офис и нигде не ходить, даже полчаса.
В бандалетках выхаживала по 16 000 шагов ежедневно при жаре +34
Ни скатываются, не сползают. Размер соответствует размерной сетке, уже стирала раза 4, руками. Резинки на месте, не растянулись, не отклеились.
Я довольна. Жаль, в пролом году скептически отнеслась к этому "девайсу", смогла бы еще тем летом носить платья, и не мучиться.- Переваги:
- Спасение на лето под платье
- Недоліки:
- Не выявлено, может резинки быстро растянутся, но пока все ок
Відповідає
- Татьяна Х***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий
Розмір дійшов ідеально. Справді гарно тримаються на нозі, не стосуються та виконують свою функцію.
- Переваги:
- Добре тримаються
- Недоліки:
- Якщо носити цілий день в спеку, то на шкірі, де прилягають силіконові полоски, виникають червоні алергічні реакції
- Продавець LUWS
Дякуємо за відгук, Тетяно.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: MiAmor. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий
Матеріал парить.
- Переваги:
- Функцію свою виконує
- Недоліки:
- Жарко
- Продавець MiAmor
Добрий день, дякуємо за відгук.
Стрічки чудової якості та виконують свою головну функцію - захищають шкіру. Для використання в спекотну погоду радимо звернути увагу на стрічки в сіточку Annes Openwork.
- Евгения З***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий
Довго думала який розмір брати, бо коли зробила заміри, то виявилося, що обхват ноги 67,5 см. В решті вирішила взяти розмір L і жодного разу не пошкодувала. Добре тримаються, не спадають, матеріал приємний до тіла. Трошки з часом починають закручуватися зверху на 0,5 см, але це не заважає, не натирає і бандалетки не спадають. Є певний нюанс, який навіть не можу віднести до недоліків - якщо носити їх цілей день в сильну спеку, при цьому активно рухатися, сідати-вставати, то на нозі в тих місцях, де йдуть силіконові полоски, залишаються червоні полоси на шкірі. З часом вони проходять. Іноді ввечері, після душу, наношу дитячий крем на ці місця і на ранок вже ніяких слідів не залишається.
- Переваги:
- Все подобається
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець LUWS
Євгеніє, ми дуже вдячні за ваш детальний опис і за фото. Реальні відгуки - це справжня цінність не лише для клієнтів, але й для нас. Носіть із задоволенням і будемо раді вас бачити в нашому магазині знову)
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: M. Колір: Натуральний бежевий
Чудово сидять, не злазять. Гарний матеріал, розмір підійшов ідеально
- Переваги:
- Чудові бандалетки
- Продавець LUWS
Щиро вдячні за ваш відгук!
Нехай гарно носяться і очікуємо на вас ще в нашому магазині.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: 2XL. Колір: Натуральний бежевий
Відмінно сидять і не скручуються.
Дуже дякуємо за відгук)
Носіть із задоволенням)
- Кіра К***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: S. Колір: Натуральний бежевий
Зручні, гарної якості. Головне- підібрати правильно розмір
Дякуємо за відгук!
Завжди раді допомогти обрати вірний розмір.
Також обрати розмір можна згідно розмірної сітки, що зображена на одному з фото в каруселі фото товару.
- Віра С***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: M. Колір: Натуральний бежевий
Бандалетки супер, рекомендую, про натирання зовсім забула, а головне не жарко. Дуже задоволена цим товаром
- Переваги:
- Не жарко
- Продавець LUWS
Тішимось, що вам все подобається)
Рекомендуємо ще спробувати мереживні, надзвичайно естетично виглядають)
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Тілесний бежевий
Чудові бандалеткі! Вперше за 4 роки цілий день ходила у сукні і не відчула жодних незручностей!
Дякую продавцеві за швидку доставку і якісний товар.- Переваги:
- Дуже зручні
- Недоліки:
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Тілесний бежевий
Для мене стали незамінними на літо. Розмір підбирала по розмірній сітці, підійшли ідеально. Тримаються добре
- Переваги:
- свою функцію виконують повністю
Відповідає
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий
Замовила ці бандалетки, вагаючись з розміром, але продавець швидко звʼязався зі мною і надав мені вірну відповідь щодо розміру. Товар прийшов швидко. Розмір мій. За рахунок силіконових смужок бандалетка тримається добре. Товаром задоволена. Рекомендую
- Продавець LUWS
Мb дуже раді, що ви задоволені сервісом та товаром)
Носіть із задоволенням та звертайтесь до нас ще)
З повагою, магазин LUWS
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: M. Колір: Натуральний бежевий
Зручні, не сповзають
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець LUWS
Валентино, дуже дякуємо за відгук) Завжди раді вітати вас в нашому магазині)