Відгуки покупців про Овощерізка Nicer Dicer Plus Найсер Дайсер Плюс
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Зелений
я заказывал оригинал тот что на фото,это цвет даже другой и это китай.у меня 2 таких,зачем мне ещё один
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Зелений
Овочерізка дуже поганої якості. Один раз порізали цибулю і скривилася маленька різка, на великій різали картоплю і скривилася та вилізла велика.
- Переваги:
- Недоліки:
- Дуже погана якість, різати неможливо
- Продавець MIRON
Прикро, що виникла данна ситуація! Данного товару продали багато та отримували звортній зв'язок від клієнтів, що товаро хорошої якості свою ціну
- Татьяна Т***
Так у вас багато відгуків про цю овочерізку що вона погана, дуже шкода що я не почитала їх заздалегідь, а тільки сьогодні звернула увагу на них. Я б ніколи її не купила
- Олег Е***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Зелений
Сама овочерізка — дуже потрібна та зручна річ. Є така сама, але з перших, які з'явилися у продажу, і їй вже більше 10 років, дуже гарної якості. Але ця овочерізка, яку я придбав, навіть близько не стоїть. Якість незадовільна: пластик дуже слабкий, а леза — надто тонкі й неміцні, гнуться при нарізці овочів. Особисто я цим товаром незадоволений, розчарований, тим більше, що є з чим порівнювати.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Pont. Колір: Зелений
Після першого використання зламалася
- Переваги:
- Гарна ідея
- Недоліки:
- Погана якість
- Викторов А***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Зелений
Все норм працює
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Зелений
Овощерезкой пользуюсь больше 10 лет, но она вышла из строя, поэтому купила новую. Надеюсь, что и эта прослужит долго. Советю купить. Во- первых, очень быстро нарезается, во - вторых, получается красиво, в -третьих, все под рукой.
- Переваги:
- Описаны выше
- Недоліки:
- Пока не выявлены
- Лаурант Б***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Зелений
Дякуємо. Хороша річ. Рекомендую. Ножі гострі.
- Переваги:
- Удобно. Все попаде в контейнер. Не поріжеш пальці.
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Зелений
Все супер
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Салатовий
Для м'яких продуктів ідеально підходить
- Переваги:
- Зручний у використанні
- Недоліки:
- Не підходить для твердих продуктів . Все що твердіше вареного буряка може зламати ножі
- Продавець HappyLife
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HappyLife.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Не сподобалось.
Все тріщить, ламається прямо в руках.
Але за таку ціну, другого можна і не очікувати.- Переваги:
- Багато різних насадок.
- Недоліки:
- Якість.
Доброго дня! Якщо товар вам не підійшов та не був у використанні, для повернення зверніться на гарячу лінію Розетки протягом 14 днів з моменту отримання.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Очень некачественная штука. Попробовали порезать пластинками шампиньоны, после первого гриба пластмасса на насадке треснула, а лезвия погнулись. Кроме того, насадки не дорезают до конца, овощи остаются между лезвиями.
- Недоліки:
- Хлипкая пластмасса, тупые лезвия.
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: MN market
заявлено и обещано одно, а продана дефективная не кондиция.
- Переваги:
- заказ пришел очень быстро
- Недоліки:
- Пришел товар не в той комплектации, что была отображена и заявлена на сайте. Мало того, что заявлен товар как оригинал, а продаётся реплика, посредственного качества, плюс еще и не кондиция. Отсутствуют прокладки на крышке, отсутствуют ножки - прокладки на контейнере, предотвращающие скольжение емкости по столу во время работы с ним. На терке- шинковке не выходят выдвижные ножи. Одна из сеток-ножей для нарезания просто расклеена и непригодна к использованию.
- Продавець MN market
Ми з вами звяжемось для вирішення питання.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Практична річ
- Переваги:
- Поліфункціональність
- Недоліки:
- Не скажу, бо купувалося на подарунок
- ИВАН П***Продавець: MN market
Заказал Овочерізка NEW Mega Nicer Dicer FUSION ORIGINAL, трудно найти, но от этой компании таки приехала, это плюс, все на этом плюсы заканчиваются! Забирал на НП, при просмотре стало ясно ( элементы царапаны и есть вмятины, не имеет подарочного вида, даже если себе взял и хочешь этому радоваться), кому то она не понравилась и ее решили вернуть, но не тут то было, ее же все равно нужно кому то впихнуть и этот кто то не за горизонтом. Будьте внимательны, не дайте себя обмануть, пусть они тратят на доставках и возвратах, тогда может поймут, что так не нужно делать! Ваш обман, вам же и в минус!
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Продавець MN market
Шановний клієнт, товари всі в новому стані. Відправки даного товару йдуть щодня по декілька штук. Якщо товар зазнав якихось ушкоджень під час доставки це необхідно зазначити під час огляду. Тому що відповідальність за цілісність доставки несе перевізник.
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: BuyOK. Колір: Зелений
Овочерізка супер! Швидко, зручно, красиво - а ще і педагогічно: онуки легко допомогають бабусі створювати смачні страви! Рекомендую!
- Переваги:
- Задоволена
- Продавець BuyOK
Дякуємо за Ваш відгук! Вдалих покупок!
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Martin
Пришла с трещиной по корпусу
- Sasha S***Відгук від покупця. Продавець: Martin
- Sasha S***Відгук від покупця. Продавець: Martin
Коробка была целая открыв ее внутри все побитое
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: BB-M@rket. Колір: Зелений
Дуже зручна овочерізка для нарізання кубиками, дольками для овочевих та фруктових салатів. Рекомендую !
- Переваги:
- Зручний, універсальний, підходить для салатів, легко миється
- Недоліки:
- Треба мити та вичищати
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: BB-M@rket. Колір: Зелений
Нарізає овочі і фрукти класно. Батько мій казав я ніколи не буду нарізати олі’є, але це зайшло йому до душі.
- Переваги:
- Нарізає суперово.
- Недоліки:
- Тонкий пластик, але це залежить від ціни.
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Товаром довольні. Відправили швидко.
- Переваги:
- Хороший помічник на кухні.
- Дяківнич О***Відгук від покупця. Продавець: BB-M@rket. Колір: Зелений
Цього ліьа окрошка стала щоденним блюдом, бо на її приготування потрібно лише 10 хвилин. То ж для тих, хто любить окрошку, салати - незамінна річ.
- Переваги:
- Швидко робити окрошку)
- Недоліки:
- Пластик контейнера не досить міцний, вже тріснув.
- BB-M@rket
дякуємо за відгук
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Полная чепуха. Покупал в подарок, хватило ровно на 2 раза, после чего насадки буквально разваливатся начали. Не рекомендую!
- Переваги:
- Никаких
- Недоліки:
- Дешёвый Китай
- Олег
Поддерживаю. Товар не оригинальный.
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Martin
в целом, всё устраивает. но наплывы на пластике и невозможность установить тёрку немного разочаровали. Отсутствие инструкции и книги рецептов несущественно
- Переваги:
- Острые лезвия, основные насадки удобные
- Недоліки:
- терка не фиксируется в контейнере, книга рецептов отсутствует, инструкция отсутствует
- Владимир У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
декоративная игрушка, можно только играться
- Переваги:
- Недоліки:
- ножи режут только очень мягкие продукты
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: BB-M@rket. Колір: Зелений
Доставлен вовремя.
- Переваги:
- Товар соответствует описанию.
- bielkagВідгук від покупця. Продавець: SV Mart
Для швидкої нарізки варених овочів нормально
- Переваги:
- Гострі ножі
- Недоліки:
- Мандоліною користуватися незручно.забивається
- Труш Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Китайська маячня. Марні гроші. Краще додати пару сотень і взяти достойні, ніж викинути на вітер гроші. Маю намір викидати
- Переваги:
- Недоліки:
- Не практична річ, тупі ножі, неякісний пластик, крихка конструкція, не для інтенсивної кухні. Скоріш для невеликої реклами.
- Ирина Д***Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Скажу коротко - имеет место быть! В период заготовок просто незаменимая вещь. То, что я могла бы нарезать полдня, я делаю за полчаса. Если покупать исключительно для того, чтобы нарезать оливье на Новый год, то, наверное, не стоит покупать эту овощерезку.
- Переваги:
- Быстро и легко
- Недоліки:
- Необходимость предварительной подготовки продуктов
- Наталья С***
Как раз, для нарезки овощей для оливье годится, а для заготовок, сомнительно, так как у меня на первой луковице посыпались ножи.
- Ефимова Т***Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
- Переваги:
- После отзывов боюсь пробовать
- Недоліки:
- Много плохих отзывов
- Алексей Ш***Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Данная овощерезка предназначена для нарезания сырых продуктов? или только вареных..
- Марина
И для сырых и для вареных
- Наталия Л***Відгук від покупця. Продавець: Martin
Очень хорошая овощерезке, на кухне всегда пригодиться, у меня такая уже была и всегда выручала на праздники , когда салаты делать.
- Переваги:
- Большой выбор насадок
- Martin
Спасибо за Ваш отзыв
- Александр М***Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Хорошо подходит для отваренных овощей
- Недоліки:
- Не подходит для сырых овощей. Сеточка не справилась даже с 5 мм скибкой моркови
- Константин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Почти все насадки сломались, хотя просто делали оливье, ни варёную колбасу ни картошку не смогло нарезать, прикол в том что при приготовлении варёных яиц сломалась пласмасовое крепление с ножами, ужас на яйцах!
- Переваги:
- Нет ни одного!
- Недоліки:
- Все что есть в этом комплекте и сам комплект!
- Инна Ф***Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
При первоначальном осмотре сразу видно ужасное качество пластика. На верхней крышке явно видны неровности-остатки пластика. Лезвие, первоначально установленное в резке, свободно не вынимается. Крышка на контейнере с трудом отстегнулась, а ещё хуже пристегнулась! Дальше осматривать - смысла нет. У меня есть оригинал. Есть с чем сравнить. Лет двадцать (может меньше) назад покупался в Книжном клубе.. Кое что со временем пришло в негодность. Хотелось обновить овощерезку. Но - УВЫ. И Розетка продает подделки. Возврат.
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- качество плохое
- Олеся
Слов нет, причем здесь какой-то товар 20-ти летней давности и эта, современная овощерезка? Совершенно некореектное сравнение! Не продает Розетка подделки, претензии к качеству нужно предъявлть производителю, а не магазину.
- Руслан С***
Так продавец же не розетка