- ОКСАНА К***Відгук від покупця. Продавець: LibShop. Кількість в упаковці: 100
Не сподобалисьРізкий запах
- Переваги:
- Кількість
- Недоліки:
- Різкий запах
- андрій к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 115
Рекомендую
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Таблетка не розчинилась навіть після другого миття в довгому режимі на високій температурі. Посудомийна машина Bosch. Крім того засипала сіль і ополіскувач бренду Finish. Раніше користувалась засобом Finish All in 1, нарікань не було. Що робити з цим річним запасом, що не розчиняється після другого миття, не знаю. Посуд ніби чистий, але чи не буду я пити з нього мильну воду?..
- Недоліки:
- Таблетка не розчиняється повністю!!!
- Сергій
Теж помітив, що раз на 10-15 циклів залишається нерозчиненим пакет. Раніше такого ніколи не було.
- Борислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Представник брендуБориславе, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Ілля П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 115
Файно працюють, нема скарг. Посудомийка Бош
- Переваги:
- Ціна, якість
Представник брендуІлля, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH
- Руслан Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Все відповідає
Представник брендуРуслане, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда FINISH
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Работает
Представник брендуСергію, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH
- Джаміль Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Найкращі таблетки для посудомийки. Не треба користуватись додатково ополіскувачем.
- Переваги:
- Все в одному
- Недоліки:
Представник брендуДжаміль, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда FINISH
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Гарна якість. Класно миє.
- Переваги:
- Класно миє
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Чудовий засіб, гарно миє і не залишає розводів
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
все чудово
- Аліна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Як завди чудово. Лише ними користуюсь.
- Недоліки:
- Анатолій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Ніколи не купуйте цей товар. Миття посуду, що на автоматичних, що швидких програмах відбувається неякісно. Після циклу миття посуду залишається дуже не приємний запах.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не придатний для посудомийних машин.
Представник брендуАнатолію, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 115
Отличное средство за свои деньги! Не оставляет разводов и пятен.
- Переваги:
- Качество и цена.
- Недоліки:
- Отсутствуютз
- Анжела Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Добре миють
- Переваги:
- Вигідні
- ЯнісВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Якість на рівні ,добра миє посуд
- Переваги:
- Ціна особливо по акції
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 115
5 років користуюся фінішом, але це лимонне непорозуміння часто не розчиняється навіть на довгих 2 год програмах
- Недоліки:
- Не розчиняється
Представник брендуІгоре, нам шкода, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань!
Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, з'ясують деталі, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Отличные капсулы для посуды
- Переваги:
- Цена хорошая,работают на все сто, очень нравятся и количество в упаковке, хватает надолго
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 115
Перевірені капсули, буду замовляти ще.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 115
Чудовий товар за непоганою ціною
- Павло Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
За таку ціну-ТОП
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 115
Не розчиняється. Відповідно і якість мийки посуду жахлива і нічого не відмилося. До цього були такі самі тільки без лимону.
- Недоліки:
- Не розчиняється
Представник брендуДенисе, дякуємо за Ваш відгук!
Хотіли б звернути увагу, що капсули Finish важливо брати сухими руками та класти у повністю сухий відсік для миючого засобу в посудомийній машині або на дно машини для коротких циклів миття.
Наша компанія суворо контролює якість продукції, що випускається.
Для детального розгляду Вашої ситуації просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
- Андрій Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 115
Гарні, перевірені капсули. Миють посуд добре.
- Переваги:
- Якісні
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Посудомийна машина запускається на довгий цикл плюс додаткове ополіскування, (як рекомендували офіційні представники компанії виробника) це нічого не міняє жахливий хімічний запах після відкриття, посуд доводиться перемивати.
І це не лише в мене така ситуація з вашим товаром.
Даремно витрачені кошти(- Переваги:
- Недоліки:
- Хімічний запах
Представник брендуІгоре, нам шкода, що Ви отримали такий досвід!
Для детального цього випадку просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected].
Хороший товар
- Переваги:
- Хороший товар
- Недоліки:
- Не виявив
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Жахлива якість.
Посуд смердить хімією після миття.
Остання покупка капсул цього бренду.
Раніше якість була на рівні, а зараз просто жах.
Не рекомендую для покупки.- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Запах хімії після миття посуди
Представник брендуІгоре, нам прикро, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань!
Якщо після використання засобу для миття посуду залишається запах, рекомендуємо використовувати більш довгу програму миття або функцію додаткового ополіскування.
Наша компанія дуже серйозно ставиться до якості продукції, що випускається.
Для детального розгляду ситуації, що склалася, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected].
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Відмінний засіб
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 115
Замовляю постійно ці капсули, вони чудово справляються з брудом , я задоволена . Дякую
- Дмитрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Супер швидко и дуже вигідно
- Переваги:
- Швидко та вигідно
- Недоліки:
- Не виявив
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
попри марку та рекламу капсули жахливі , бюджетніший Denk mit в таблетках в рази краще справляється з миттям ніж цей засіб, капсули не розчиняються і зазвичай залишок однієї з фракції(їх в капсулі 3) можна в кінці знайти десь в машинці
Представник брендуАндрію, нам шкода, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань!
Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби. Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами Вашого мобільного оператора.
Щодо розчинення капсул також хотіли б звернути увагу, що капсули Finish рекомендовано брати сухими руками та класти у повністю сухий відсік для миючого засобу в посудомийній машині або на дно машини для коротких циклів миття.
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 115
За акційну ціну чудовий засіб для миття посуду
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 115
Щоб посуд був безпечний без залишків хімії, доводилось запускати по 2, а деколи і 3 рази
- Переваги:
- Все було добре до 2025року, після 25 таблетки погані
- Недоліки:
- Не завжди розчиняється(50% коли перезапускала миття), а коли розчиняється- розводи на посуді
Представник брендуАнно, дякуємо Вам за відгук!
Хотіли б звернути увагу, що капсули Finish рекомендовано брати сухими руками та класти у повністю сухий відсік для миючого засобу в посудомийній машині або на дно машини для коротких циклів миття.нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні цього засобу!
Наша компанія дуже серйозно ставиться до якості продукції, що випускається.
Для детального розгляду Вашого випадку, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected].
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
хороші
- Переваги:
- економно! завжди вибираю тільки їх 130 шт
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 115
Подобаються. Завжди їх замовляю. Часто буває гарна знижка на них
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Майже кожна тарілка брудна. Більше не куплю
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Не миють
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 130
Чудово відмивають. Запах лимона є, але не нав'язливий. Головне не брати вологими руками і не класти в мокрий дозатор, бо тоді плівка може прилипнути в дозаторі.
- Переваги:
- Відмиває посуд, весь бруд, використовую в режимі "авто"
- Недоліки:
- Якщо брати мокрими руками чи класти в мокрий дозатор - таблетка прилипає і може не повністю рочинитись
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH