Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Каструля KRAUFF Prime Chef 5 л з нержавіючої сталі з кришкою

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Відгуки про товар продавця Світ вигідних покупок
  • Зоряна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Світ вигідних покупок. Колір: Сріблястий. Місткість: 5

Замовляла на 5 л. прийшла на 4 л. дуже неприємно

• Продавець  Світ вигідних покупок

Каструля на 5 л , на коробці написано5 л і мірна шкала в середині.

• Продавець  Світ вигідних покупок

У мене на 4 л і не було. Скиньте будь ласка фото коробки

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 5

Давно хотіла придбати на 5 літрів каструлю. Дякую за можливість придбати по акційній ціні. Мені повезло! Дуже гарна якість!

Переваги:
    Дуже зручні та міцні ручки. Це дуже важливо!
  • Альона Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 6.3

Чудовий вибір для сімейних обідів! Має гарне покриття, їжа не прилипає, ще й виглядає стильно. Рада що її вибрала!

Альоно, дякуємо за ваш вибір.

• Наталя Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 6.3

Зручна для приготування на кілька днів. Компактна, зручна, якість супер, покупкою задоволена, надіюсь прослужить довго)

Наталіє, дякуємо за ваш вибір.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 5

Мені каструля не дуже сподобалася.Очікувала кращої якості від krauff.

Переваги:
    Об,єм
    Недоліки:
    Тонкі стінки.

Добрий день, Наталіє!

Дякуємо за ваш відгук. Товщина стінок каструлі оптимальна для помірного нагріву, що забезпечує рівномірне прогрівання страв.
      Бажаємо вам гарного дня та вдалої покупки!

• Ната
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.1

Придбала кастрюлю в кінці листопада, користувалась разів 10, відгук пишу 7 лютого. Готувала в ній лише каші, мила в посудомийці. Засоби по догляду не змінювала, хімією її не мазала

Почали облазити ручки на кастрюлі та кришці. Немов плівка якась злазить. Сталось це миттєво, не знаю що з ними буде далі

Засмучена, адже велику кастрюлю з цієї ж колекції подарувала подружці. А нещодавно замовила і собі більший розмір, мають відправити 9 лютого... АЛЕ... ці ручки викликають питання. Це явно ненормально. Буду, мабуть, відмовлятись від замовлення.

Питання до людей: в кого таке було і що далі відбувається з ручками?

Питання до представників бренду: що з каструлею?

Переваги:
    компактний розмір, але достатньо приготувати гарнір на трьох осіб
    Недоліки:
    облазять ручки, зявляються плями на дні кастрюлі(але знаю, що це особливість матеріалу)
  • Руслана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 6.3

Зручна для щоденних страв , просто й ефективно . Чудово тримає тепло , легко доглядати . Правда трошки важкувата .

Переваги:
    Добротна каструля
    Недоліки:
    Важкувата

Руслано, дякуємо за ваш вибір.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 6.3

Оптимальний вибір для щоденного використання. Зручно готувати супи чи тушкувати м’ясо. На велику родину чудово.

Оксано, дякуємо за ваш вибір.

• Єлизавета П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 6.3

Дуже зручна каструля, вистачає для приготування на всю родину! Рекомендасьйон

Переваги:
    Чудовий об'єм і якість
    Недоліки:
    ---

Єлизавето, дякуємо за ваш вибір.

• Кристина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 3.8

Незрозуміло що з ручкою..

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

Добрий день, Христино!

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що у вас виникли питання з ручкою каструлі Krauff Prime Chef. Якщо ручка не працює належним чином, це може бути дефект на виробництві. Ми рекомендуємо звернутися до місця покупки для перевірки товару, обміну чи повернення.

Ми завжди прагнемо до покращення якості нашої продукції, і ваш відгук допоможе нам зробити її ще кращою.

Бажаємо вам гарного дня!

• Володимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 6.3

Поки що все добре. Недоліків не замічаю. Ручки не нагріваються, ручка кришки теж.

Переваги:
    Якісна
    Недоліки:

Володимире, дякуємо за ваш вибір.

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.1

Гарненька і якісна каструлька. Зручний мірний вказівник внутрі, якісний матеріал. Все відмінно

Переваги:
    Зручний мірний вказівник внутрі, якісний матеріал
    Недоліки:

Катерино, дякуємо за ваш вибір.

• Юрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 3.8

Після першого приготування на дні залишилась іржа.

Добрий день, Юрію!

Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Поява іржавого нальоту може бути наслідком залишення води або солі на поверхні після приготування. Для догляду за каструлею рекомендуємо такі поради:

Завжди ретельно висушуйте каструлю після миття.
      Уникайте залишення солі чи інших агресивних речовин на поверхні без перемішування.
      Для видалення нальоту використовуйте суміш лимонного соку та соди або спеціальні засоби для нержавіючої сталі.
      Якщо проблема залишається, будь ласка, зверніться до місця покупки для вирішення питання.

Дякуємо, що обрали продукцію Krauff!

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 3.8

Каструля не якісна. Після першого використання з'явились іржаві (жовті) плями. Купували разом з цією каструлей ще такі дві (меншу та більшу). З ними такої проблеми немає.
    Купувала 23 листопада. Хочу отримати відповідь на обмін або повернення товару.

Добрий день, Наталіє!

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію з каструлею. Це дійсно неприпустимо, і ми розуміємо ваше занепокоєння.

Рекомендуємо звернутися до місця покупки, щоб оформити обмін або повернення товару. Ваша задоволеність продукцією Krauff – наш пріоритет.

Щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому, радимо ретельно висушувати каструлю після миття й уникати залишення солі на дні без перемішування.

Дякуємо, що обрали Krauff! Сподіваємося, ваш наступний досвід буде лише позитивним.

• Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.1

Зовсім не рекомендую дану каструлю!
    Після першого використання зʼявилися темні плями всередині і ззовні на дні ніби ржавчина, які не відмиваються ні в посудомийці ні содою чи миючим засобом вручну, після другого використання уже зʼявились білі плями всередині!
    Краще придбати тефаль або ж з дешевшого сегменту максмар або ардесто які більш якісніші чим ця!

Переваги:
    Красивий зовнішній вигляд і це усі її переваги!

Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що каструля не виправдала ваших очікувань. Темні плями та білий наліт можуть виникати через взаємодію нержавіючої сталі з солями та мінералами у воді. Це природна реакція, яка не впливає на функціональність.

Для догляду рекомендуємо:

Після миття ретельно висушувати каструлю.
      Уникати залишення солі на дні каструлі без перемішування під час приготування.
      Для видалення плям використовувати лимонний сік, оцет або спеціальні засоби для догляду за нержавіючою сталлю.
      Якщо проблема залишається, рекомендуємо звернутися до місця покупки для вирішення цього питання.

Дякуємо, що обрали продукцію Krauff. Ми врахуємо ваші зауваження для вдосконалення.

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 5

Эта кастрюля классная очень. К сожалению я ошиблась кастрюлями и попутала отзывы и написала за эту, что она с браком, но писала я это о другой кастрюле. Именно эта крауф была без дефектов и я её забрала!

• Танечка
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.1

Я нещодавно придбала кастрюлю Krauff об'ємом 2,1 л, і вона просто чудова! Вирішила приготувати компот онуку, і результат перевершив усі очікування. Кастрюля швидко нагрілася, а рівномірний розподіл тепла дозволив фруктам добре проваритися, зберігши при цьому свій смак і аромат.
    Завдяки зручній ручці кастрюлю легко переносити, а кришка щільно прилягає, що запобігає википанню. Після приготування компоту кастрюлю легко мити, і вона виглядає як нова. Рекомендую цю кастрюлю всім, хто любить готувати смачні страви!

Переваги:
    Симпатичний зовнішній вигляд, гарна подарункова упаковка із зображенням Євгена Клопотенка (класна на подарунок). Відповідність ціна – якість.
    Недоліки:
    не знайшла
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.1

Замовив для дружини каструлю на 2,1л. Протестував. Мені все сподобалось. Вдалий об'єм, легка, добре миється. Не займає багато місця, що актуально для невеликих комфорок. Щей стильово виглядає.

Переваги:
    Містка, гарна, приємна в використанні
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Александра А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.9

Гарненька каструля, чудовий, практичний розмір для не великої сім’ї. Хочу ще меньшу з ціеї колекції

Переваги:
    Гарна, компактна, вимаганням відповідае
    Недоліки:
    Не знайшла

Олександро, дякуємо за ваш вибір)

• Домніна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.1

Після першого використання на дні з'явилась ржавчина, це як? Закономірність? Чи така якість? Вибачте, та купувати одноразовий посуд за таку ціну не готова,чекаю на відповідь продавця.

Переваги:
    Недоліки:
    На дні після першого використання ржавчина

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук і приносимо вибачення за незручності. Щодо використання каструль з неіржавкої сталі, ось кілька порад для збереження їх у належному стані:

Поради з догляду за посудом із неіржавкої сталі:

Не соліть холодну воду: Додавайте сіль у вже кип'ячу воду, щоб уникнути появи плям і можливого окислення на дні каструлі.
      Уникайте перегрівання: Не залишайте каструлю на високій температурі без рідини. Це може сприяти виникненню плям і пошкоджень.
      Очищення: Після використання рекомендується мити каструлю вручну м'якою губкою та не використовувати агресивні абразиви.
      Видалення плям: Для видалення накипу або плям рекомендуємо використовувати розчин оцту або лимонного соку.
      Якщо ці поради не допоможуть вирішити ситуацію, рекомендуємо звернутися до місця купівлі для обміну або повернення товару.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, і впевнені, що це питання буде вирішено на вашу користь!

• Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.1

Готовил свою любимую картошку с мясом, получилось очень вкусно, к кастрюле ничего не пригорало, а с закрытой крышкой всё приготовился быстрее обычного, особенность кастрюли это цвет ручек и ручка на крышке, цвет под патину. Кастрюля очень, красивая подумываю взять набор

Переваги:
    ручки на кастрюле и крышке из металла
    Недоліки:

Дмитре, дякуємо за ваш вибір

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.9

Зручна, містка каструлька. Вода в ній швидко нагрівається, а от ручки ні, хоча на вигляд металеві. Темні ручки виглядають просто неймовірно. Кришка пласка, зручно стає у посудомийку.

Переваги:
    Класний дизайн
    Недоліки:

Максиме, дякуємо за ваш вибір)

• Станислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.9

Купив цю каструлю 2 дні тому, вже встигли зварити у ній борщ. Дуже задоволені! Об'єм 2.9 літра виявився ідеальним для нашої родини. Нагрівається швидко та рівномірно, нічого не пригорає, легко миється. Ручки зручні, не гріються. Відмінне співвідношення ціни та якості!

Переваги:
    Зручні ручки, зовнішній вигляд.
    Недоліки:
    Не знайшов

Станіславе, дякуємо за ваш вибір.

• Христина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.1

Зацікавилася новинкою від Krauff та фклопотенко і не даремно. Гарненька каструлька чорненькі ручки, блискуче полірування. Зручна каструлька на кожен день!

Переваги:
    Дуже гарна
    Недоліки:
    Поки не знайшла

Христино, дякуємо за ваш вибір!

• Светлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 5

Довго вибирала і зупинилися на цьому виробу, який приваблює своїм дизайном, новинкою і акційною ціною, але склалося не так як гадалося. Повне розчарування. Під час першого приготування, як тільки закипіла вода... І все..... По дну пішли ржаві плями.... Вода прийняла рудий колір.... Плями так і залишилися.... Вони не відмиваються ані миючим засобом, ані розчином оцту, ані повторним кип'ятінням....

Світлано, добрий день! Дякуємо за уточнення. Навіть для каструль з неіржавкої сталі ржаві плями не є нормою, і це може свідчити про виробничий дефект.

Рекомендуємо звернутися до місця купівлі для консультації щодо відправлення товару на експертизу та можливого обміну.

Світлано, добрий день.

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук і приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Це дійсно не повинно відбуватися з нашим продуктом. Як офіційний представник, ми готові забезпечити швидку заміну товару. Зверніться на нашу гарячу лінію, і ми допоможемо розв'язати це питання якомога швидше. Номер гарячої лінії є на офіційному сайті.

• Шмиголь Ю***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 5

Після 2 використань днов чорних точках

Добрий день, Юліє! Дякуємо, що поділилися враженням.

Чорні точки на дні можуть зʼявлятися внаслідок перегріву без води, дії солі, яка не встигла розчинитись, або реакції мінералів з води. Такі сліди не впливають на безпечність чи функціональність каструлі й зазвичай легко прибираються пастою з харчової соди та води або спеціальним засобом для нержавіючої сталі.

Також після миття рекомендуємо ретельно витирати каструлю насухо, щоб уникнути плям і подовжити термін служби.

Дякуємо, що обрали Krauff!

• Анжела К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.1

Чоловік подарував всі каструлі з набору. після першого використання майже на всіх каструлях з'являються п'ятна на дні

Переваги:
    Гарний зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Погана якість металу

Добрий день, Анжело! Дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом. Нам прикро чути, що ви помітили плями на дні каструль після використання. Такі сліди можуть виникати через вплив мінералів, які містяться у воді, особливо при нагріванні.

Рекомендуємо для видалення плям скористатися простим способом: змішайте воду з невеликою кількістю оцту або лимонного соку, закип’ятіть цю суміш у каструлі, а потім ретельно промийте та висушіть її. Для підтримання гарного вигляду каструль важливо також ретельно сушити їх після миття.

Сподіваємося, що ці поради допоможуть вам. Нехай Новий рік принесе вам радість, затишок і лише позитивні емоції від використання нашої продукції.

• Світлана Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 5

Після першого приготуваня їжі пішли поямі схожі на ржаічину, дуже засмутило

Добрий день, Світлано!

Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Імовірно, поява плям могла бути спричинена залишками води або солі після приготування. Це природна реакція нержавіючої сталі за певних умов.

Рекомендуємо кілька порад для догляду за каструлею:

Завжди ретельно висушуйте каструлю після миття.
      Не залишайте сіль на дні каструлі без перемішування під час приготування.
      Для видалення плям використовуйте суміш соди та води або засоби для догляду за нержавіючою сталлю.
      Якщо питання не вирішиться, будь ласка, зверніться до місця покупки. Ми завжди готові допомогти.