- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Користуюсь вже більш ніж 2 роки. Це просто король в своїй ціновій категорії. Працює вже декілька років без нарікань, звук чудовий, що ще потрібно? Веду декілька ютуб блогів та підкастів, а також в мене віддалена робота по якій часто доводиться дзвонити через програми по типу Zoiper, звук дзвінків теж кристально чистий. Я дуже задоволений, тільки зараз руки дійшли написати відгук, але думаю то і краще. Що я стільки років покористувався , і мікро ще працює як в перший день )
- Переваги:
- Ціна, якість, звук,
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: СЕМЬ-Я
Микрофон понравился, очень чувствителен.
Для стримов, подкастов - отлично подходит.
Соответствует цена/качество.- Переваги:
- Качество звука, отсутствие шумов
- Недоліки:
- Пока не замечено
- Данил
Как думаете ,для озвучки и дубляжа подойдет ?
- Maks V***
Будет ли сильно слышно голос человека в другой комнате?
- СЕМЬ-Я
Здравствуйте, нет
- Микита З***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Кілька тижнів користування... Якщо ви СПРАВДІ хочете зайняти себе підкастами, трансляціями, озвучуванням аудіокниг, цей мікрофон -- знахідка. Це справді той випадок, коли за відносно невеликі гроші (для кого як), ви отримуєте ГАРНИЙ, ЧИСТИЙ звук.
Брав у комплекті з П.фільтром і стійкою, рекомендую одразу докупити павука, можна сильно не думати, бо мікро достатньо легкий і невеликий.
Для всього вищезазначеного ця техніка підійде досконально, з приводу музики нічого не скажу, бо оцінювати декілька нот губної гармошки -- це не дуже корисна справа ;).
Якщо у вас щось не працює, ОБОВ'ЯЗКОВО перевірте якість підключення кабелів (чи нічого ніде не відходить і дивіться на предмет відсутності браку!!!).- Переваги:
- Якісний мікрофон, гарний звук.
- Ярослав Р***
Здравствуйте, скажите а какой у вас крепеж для микрофона? (на фотографии)
- Микита З***
Якщо ви кажете саме про стійку, то наступна: "ZEEPIN NB-35". Якщо саме про тримач, так то був у комплекті за стійкою, і я від незнання прикріпив його, хоча мікрофон можна було просто накрутити на різьбу
- Валик М***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Микрофон шикарен для своей цены , я активно стримлю и качество микрофона просто супер, если заморочится немного и накидать фильтров, то никакие дорогие микрофоны не нужны. Приехал микрофон супер аккуратно, хорошо запакован, всё работало четко , уже начал записывать видео на Ютуб, качество звука отличное , продавец всегда ответит на вопросы и т.д короче оценка 11 из 10. Если вы думаете брать для стрима/Ютуба-точно да за эти деньги. Если для общения и т.д , то ситуация аналогична) Рекомендую !
- Переваги:
- Цена, качество, упаковка, продавец.
- Михайло К***
Можеш вказати силку на свій канал. І одне питання звук обробляєш?
- БАКВідгук від покупця. Продавець: Andigo
Микрофон пришел быстро, и был хорошо упакован. Хороший звук. Советую всем кому нужен хороший микрофон, но бюджет ограничен.
- Переваги:
- Цена / Качество
- Микита С***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Лучшее за свои деньги. Слишком чувствительный, так как корпус стоит рядом пришлось делать небольшую звукоизоляцию.
- Переваги:
- Лучшее за свои деньги
- Недоліки:
- Слишком чувствительный, так как корпус стоит рядом пришлось делать небольшую звукоизоляцию
- Matkovich
Там ведь можно делать чувствительность (на микрофоне и в компьютере)
- Nazar H***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Купував мікрофон для стрімів і запису голосу . Вибір впав на цей , та на мікрофони фірми Yeti , по відгуках довірився людям , які писали що звучить він так само . Так от , я не прогадав , це однозначно найкращий мікрофон в цій ціновій категорії ! Рекомендую зразу купити стенд і поп шелд , так як базова підставка займає дуже багато місця на столі а на самому мікрофоні немає захисту від шумів . Продавець хороший , купував по повній передоплаті .
- Переваги:
- Ціна . Якість звуку. Вигляд.
- Недоліки:
- За таку ціну - немає!
- Dmutro P***
Здравствуй, можешь дать ссылки на стенд и поп шелд?
- Назар
А можешь дать сылку на покупку стойки для микрофона, а то немогу найти
- Олександр
Ссылку на пантограф пожалуйста
- Andrii S***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Хороший бюджетный микрофон на уровне.
За свои деньги ТОП , очень хорошо собран, минимальные шумы но программно убираются и звучит как микрофон за 100$ +- Переваги:
- Хорошая запись звука , качество материалов , цена
- Недоліки:
- За свои деньги нету
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Брал микрофон для записи рэпа. До этого использовал BM-800, и по сравнении с ним, он куда лучше. Очень "теплый" голос. При должной обработке очень хороший звук.
- Переваги:
- "Теплый вокал", не нужна аудиокарта, звук на достойном уровне
- Недоліки:
- Нету мониторинга (тогда берите k669), провод не снимается
- Евгений Т***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Честно, рекомендую этот микрофон. И именно заказывать надо у них. Все быстро, качество и остался рад!)
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
після того як забрав, писав дуже тихо звук, при тому щей на 2-х компах з різними ОС. після дня куріння форумів все таки знайшов як вирішити дане питання. можливо комусь допоможе - в вкладкі звук ( там де знаходиться сам мікро) потрібно нажати ПКМ і вибрати "показувати відключені пристрої", там же з*явиться пункт "стерео мікшер" . потрібно його включити. після цього почав писати нормально, регулювання запрацювало по людськи. загалом тепер задоволений. продавець виходив на звязок, але я не зміг відповісти так як був занятий
- Переваги:
- працює добре, як виявилось якісний товар
- Недоліки:
- якщо вам прийшов тихий мікро потрібно танцювати з бубном , так як проблема скоріш за все програмна
- Продавець Andigo
Дякуємо за Ваш відгук! Гарного дня!
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Взял для себя и для созвонов. Пушка - рекате.
- Переваги:
- Звук отличный - рафаэлло мне в ушко.
- Andigo
- Олена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Очень хороший микрофон! Приехал быстро =) Продавцу Andigo Лайк.
- Переваги:
- Качество звука, маленький, провод.
- Вадим Х***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Микрофон очень качественный как за такие деньги!
- Переваги:
- Хороший звук, металический корпус и приятная упаковка)
- Недоліки:
- Отсутствие съемного кабеля
- ФэстВідгук від покупця. Продавець: Andigo
Шикарный микрофон, за такую цену. Сравнение микрофон за 200$, и этот за 50%, этот лучше. Капельку хуже за 200$, но разрыв на 150$ очень огромен, зачем переплачивать 150$? Короче, микрофон топ.
- Переваги:
- Цена, качество.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Andigo
Покупал этот микрофон еще в прошлом году, за это время не было никаких проблем с качеством записи и работой в целом. За свои деньги наверное лучший конденсаторный микрофон на данный момент. Единственный минус - это стойка, которая идет в комплекте, на первое время это лучше чем ничего, но все таки советую приобрести пантограф, чтобы ничего не мешало и не занимало места на столе.
- Переваги:
- Топовый микрофон, качество звука на высоте
- Недоліки:
- Родная стойка - не самый лучший вариант
- Денис З***
Слышно что то Если говорить с расстояния полтора метра
- Ruslan B***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Класний мікрфон. Осоюливо оцінюєш тоді коли вже тримаєш в руках
- Переваги:
- Регулюється підсилення звуку на самому мікрофоні, стильний
- Юлія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Користуюсь більше ніж 4 роки!! Якість звуку хороша. За весь період користування мінусів не знайшла.
- Переваги:
- Гарна якість звуку
- Недоліки:
- не знайшла!
- Продавець Andigo
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Чорний
Купила цей мікрофон півроку тому для використання під час онлайн уроків в zoom, бо мікрофон в ноутбуці Леново дуже поганий. Якість звуку тепер прекрасна! Одне незручно, дійсно, що цей мікрофон достатньо великий за габаритами, а мені приходиться його тягати з ноутбуком з роботи додому та назад. В принципі, рекомендую для покупки іншим
- Переваги:
- Покращує звук ноутбука
- Недоліки:
- Великі габарити
- Продавець RIQUEZA
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Користуйтесь з задоволенням!
- Егор Л***Відгук від покупця. Продавець: Andigo. Колір: Чорний
Микрофон за свои деньги даёт звук выше сносного,так и ещё и комплектация неплохая. Хочу дать один совет. Если к вам приедет микрофон повёрнутой "передом" к креплению,не бойтесь это самое крепление повернуть. Там нужно приложить силу. Рвать,конечно,не нужно,но немного напрячься надо. Ещё хочу предостеречь,что при работе в Cubase 11 LE All Elements(я просто уточняю версию на момент 17.06.22) бывают сдвиги в дискретизации микрофона. Она может изменяться в течении работы непонятно почему. Базовая дискретизация 16 бит/48000,но в процессе может измениться 16 бит/44100,что может по***** всю последующую работу,так что следите за дискретизацией. Не знаю,была это версия моей ОС,или ПО,но имейте в виду. Звук у меня был 75 СИС/70-80 МИК,и слышно все нормально
- Переваги:
- Цена. Качество звука. Лёгкое подключение. Комплектация именно моего заказа(Об. комплект микрофона,Elima поп-фильтп,Elima NB-35 пантограф)
- Недоліки:
- Переводческие сбои в дискретизации микрофона
- Продавець Andigo
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Великолепный микрофон в своём сегменте. Купил его года 2 назад и лишь одно нарекание - USB-провод (не получится изменить звук с помощью программ, кроме Обс-а). Лично у меня, понизив порог громкости в Обсе, чтобы не было слышно клавиатуры, повлияло на микрофон и в других приложениях (зум, дискорд, игры) и это плюс.
Многие жалуются на провод, что он хрупкий, но это не так. Он плотный и иногда даже мешает, т.к. никуда не убрать такую махину, остаётся только покупать паука с кранштейном.
Если думаете покупать этот микрофон для стримов/роликов на ютуб, то смело берите, нужный звук подкрутите в фильтрах Обса или Аудасити, без этого никуда с любым микрофоном.
Совет: не выкручивайте на 100% звук микрофона. Поставьте, примерно, на 30% и 90-95% на компьютере.- Переваги:
- Прекрасный звук. Прочный. Дешевый
- Недоліки:
- USB-провод, без доп. оброботки будет захватывать клавиатуру
- Продавець Andigo
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Шума нету,большой запас громкости
Дякуємо за Ваш відгук!
- ЯсяВідгук від покупця. Продавець: Andigo
Немного была повреждена коробка в которой находился микрофон, на сам микрофон никак не повлияло, он цел.
- Переваги:
- Цена, звук, подключается за 5 секунд, никаких дефектов
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Andigo
Подключил к ПК драйвера установились, звук пишет, как говорится работает из коробки. Кто-то пишет низкая чувствительность микрофона, данного дефекта не обнаружил. Всё крепления проверил, никаких трещин сколов (тоже кто-то писал). Микрофон увесистый, по этому лучше сразу брать пантограф. Продавец дополнительно положил поп-фильтр. Микрофоном и сервисом данного продавца доволен.
Рекомендую к покупке.- Переваги:
- Хорошее качество записи.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Артем Р***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Оч крутой микро
- Переваги:
- Все
- Юсиф З***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Отличный микрофон. Записывает все и на отличном уровне. Микрофон находится в полуметре от меня, но меня все так же хорошо слышно.
- Переваги:
- Цена. Качество.
- Недоліки:
- Нет.
- Andigo
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Andigo
- Леся Г***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Заказали на сайті РОЗЕТКА,прийшов заказ швидко,без пошкоджень,якість чудова!
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Микрофон мне понравился. Ничего особенного, но вид красивый, маленький. Качество звука вроде бы достойное. В любом случаи оценка 5, потому что никаких косяков нет и думаю за эти деньги достойный микрофон
- Переваги:
- Не большой, удобный. Хорошее качество.
- Недоліки:
- Слишком чувствительный. Хотя для кого то это может быть и плюсом
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Все отлично
- Переваги:
- Все что ожидалось+ быстрая доставка
- Недоліки:
- Пока не обнаружены
- Tehno360
Дякуємо за відгук, гарного користування)
- Дубчак Е***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Дитині дуже сподобався!
- Tehno360
Дякуємо за Ваш відгук!
- Sergei T*** Jr.Відгук від покупця. Продавець: Andigo
Только что попробовал микрофон очень крутой. Собираюсь снимать ролики на Ютюбе и нужен был хороший микрофон, этот подошел с лихвой. А упаковка прям как у Айфона. Самое главное что очень маленький и удобный
- Переваги:
- Качественный звук и небольшие размеры
- Недоліки:
- Пока что не нашёл
- СтаниславВідгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Чорний
У меня не было особых ожиданий от микрофона, т.к. брал парочку конденсаторных микрофонов других компаний для более качественной связи через гугл мит (работа)/дискорд (игры), т.к. постоянно кто-то или жаловался что меня тихо слышно, или плохое качество. Почитал комменты, подумал - ладно, не дорого - возьму. Я был приятно удивлен, качество передачи голоса действительно отличное, а громкость - с большим запасом. У меня установлена громкость чуть ниже половины и слышно меня отлично (микрофон в 10-15 см от рта). С некоторыми дополнительными настройками Equalizer APO через ютуб гайды - устранил лишние шумы (они кстати, были не большие), добавил компрессию - звук стал просто превосходный. Если следующий микрофон - только Fifine.
- Переваги:
- 1. Хорошая громкость 2. Отличное качество передачи голоса
- Недоліки:
- 1. Приходится ставить перед собой, а это немного не удобно (т.к. дальше клавиатура) 2. Слышно механическую клавиатуру и мышку в сервисах где нету встроенного шумодава (гугл мит, например) 3. Нет ветрозащиты (но это в принципе не критично)
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір: Чорний
недорогий гарний на вид мікрофрн чудово працює
- Переваги:
- недорогий гарний на вид
- Недоліки:
- не виявив
- ДаниїлВідгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір: Чорний
Дуже задоволений покупкою! Мікрофон Fifine K669B вразив якістю виготовлення — корпус міцний, виглядає надійно та акуратно. Упаковка прийшла цілою, все було добре запаковано. Звук чистий і гучний, без зайвих шумів — ідеально підходить для стримів, запису голосу або розмов у Discord. За свою ціну — це справжня знахідка. Рекомендую всім, хто шукає бюджетний, але якісний мікрофон.
- Переваги:
- 1.Висока якість звучання
2.Надійна збірка
3.Вигідна ціна - Недоліки:
- Дарина Я***Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір: Чорний
Виглядає мінімалістично, гарно. Ціна - якість. Передає чистий звук, шуми також фільтрує. Рекомендую до покупки!
- Переваги:
- Чистий звук, немає реагування на шуми. Гарний вигляд