- Діма П***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Клас
- Переваги:
- Далеко ловить зв'язок
- Недоліки:
- Інструкція на Китайському
- Наталя Л***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Купив даний адаптор,все супер.Драйвер підтягнуло одразу .Було 30,а стало 120.Всім рекомендую
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
В целом довольно годная вещь если достали кабеляторы которые периодически уничтожают котики:)
- Переваги:
- Двухдиапазонник за 3 копейки, ловит хорошо, не отваливается, короч годная вещь от дяди Ляна.
- Недоліки:
- Когда достал форма была не такая как на картинке, но ИИ прояснила мне что это нормально.
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Гарний адаптер. Все працює. Швидкість інтернета повністю задовільняє, хоча роутер знаходиться через 2 стіни, за 8 метрів.
- Переваги:
- Недорога ціна. Швидкість інтернету гарна.
- богдан г***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Слабо працює, ліпше купити адаптер який вставляється в палату
- Продавець ПовніРукиШОП
Підкажіть будь ласка скількох діапазонний роутер , та як далеко від нього стоїть пристрій?
- Матвей П***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Найкраще слугує для ПК
на ноуті ітак роздать можна - Денис Є***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Купував перший раз, зробив гарний відгук, тепер хочу відкрити другу сторону.
Купив в другий раз, на інший компʼютер, по перше прийшов іншої форми, не як на фото, мені вже не сподобалось, але це ще найменша біда, залишав відгук з порівнянням до tp-link в якому навіть 5g немає, перший адаптер прийшов як на фото, з ним все добре, працює, 80-100 мбс видає, і на тому дякую, але зараз конкретно за другий, прийшов трикутником, підключаю, все як завжди, але відчуваю що немає такої швидкости інтернету як на старому, зайшов перевірити, і чудо 3-7 мбс на 5g на звичайному 8-2 ну це дуже не смішно, tp-link старенький видає на секундочку 35-31.
Тому робіть свої висновки самі, моя порада, знайти іншого продавця, або інший адаптер.
Добавлю 2 фотки доказів щодо цього адаптера, думаю більше питань не буде)- Переваги:
- Може повезти з адаптером
- Недоліки:
- Працездатність
- Продавець ПовніРукиШОП
Доброго дня, дякую що залишили відгук, скоріше за все попав якийсь брак, ми обміняємо вам безкоштовно, дуже прикро що так сталося , в майбутньому рекомендуємо відразу зв'язуватися з продавцем для вирішення питань. Гарного вам настрою і дня.
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Ще не підключали. Великий мінус це доставка НП. 90 грн за цю флешку??? Мабудь продавець за мої гроші кур'ера викликав((
- Недоліки:
- Доставка
- Продавець ПовніРукиШОП
Нові тарифи від нової пошти, доставка посилок по Україні 80 грн + 10 грн згідно нового тарифу на поштомат
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Кілька разів на годину відвалюється. Полетів в смітник.
- Недоліки:
- якість
- Продавець ПовніРукиШОП
Доброго дня, втрата інтернету пристроєм не завжди зі сторони приймача, скоріше проблема з роутером . ( Велика кількість підключених пристроїв, за велика відстань від роутера, битонні перегородки , велика кількість бездротових з'єднань, якщо у вас є сумніви щодо стабільності роботи пристрою то можна його повернути.
- Владислав К***
пара метрів до роутера, mu-mimo, інші пристрої працюють без проблем.
Повернути - ніяк, вже викинутий. Та й "гарантія" (2 тижні) вже пройшла.
- Антон Х***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
За свої гроші топ
- Данил К***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Хороший адаптер
- Недоліки:
- Пока не нашёл
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Швидка доставка, неушкоджене, гарне обслуговування
- Валентин Т***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Купив адаптер для комп'ютера чуть дорожче і він класно ловить можу сказати що він класний всім гарантую
- Переваги:
- Адаптер добре ловить інтернет
- Татьяна Щ***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Дуже швидка доставка!Чудовий адаптер.
- Переваги:
- Гарний прийом сигналу,швидкий інтернет
- Недоліки:
- Поки не побачили
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Продавець приємний. Замовленням задоволений. Беріть не по жалкуєте
- Переваги:
- Дуже якісний товар. Прийом сигнала на високому рівні
- Назар Р***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Дуже поганий та неякісний товар, підключив до пк інтернет є а коли виключив і заново включив немає інтернета та сигналу, потрібно в настройках скидувати все це (хвилин 10 ), також з поганого пластику зроблений(
- Продавець ПовніРукиШОП
Дякуємо за ваш відгук, ваша проблема скоріше за все в самій операційній системі, радимо використовувати віндоз 10 та свіжіше, проблема такого плану поодинока, радимо встановити нову операційну систему скоріше за все у вас пошкоджена вірусом. Якщо будуть питання звертайтеся.
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Хороший адаптер,швидка доставка,приємний продавець.рекомендую
- Євгеній Б***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Хороший адаптер, одразу підтягнуло драйвер автоматично, потужна швидкість. Все супер
- Надія А***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
замовила все дуже добре працює інтернет просто
- Штефан Р***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Проблем з драйверами не було, все працює добре, швидкість інтернету вражає
- Переваги:
- Швидкість
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Подключил и получил , то что желал ( даже больше , чем желал.)
- Переваги:
- Спасибо за качественный адаптер вай-фай . На такую прибавку в объёме информации , я даже не рассчитывал. По сравнению с тплинком на 150 мб/с по факту 80 мб/с, этот монстр даёт 433 мб/с . Это больше , чем мне , нужно. Вокруг железобетон . ( Для справки ).
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Когда работает, на качество сигнала или скорость, нареканий нет. Но как минимумраз или два в неделю , при включении компьютера или выходе из спящего режима адаптер не включается. Может час(проверял) пытаться включится и безрезультатно. Помогает только вход в центр управления сетями и общим доступом и в в разделе изменения параметров адаптера вручную отключить и снова включить беспроводное сетевое соединение. Включён в USB 3.0 на задней стенке, приём сигнала только 5ГГц, расстояние до роутера около двух метров.Сказать - сильно напрягает, что бы да, так нет. Но определённые неудобства всё таки создаёт.
- Станіслав Л***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Інтернет в 4 рази гірший ніж через кабель,60 мегабіт за секунду
- Продавець ПовніРукиШОП
Проблема не в адаптері а в вашому роутері, підключили мережі до 2.4 чи до5 ? І чи взагалі є 5 ггц в вашому роутері, і так, ні один wifi адаптер ніколи не зможе бути швидшим за кабель, дякую що підмітили. До речі Макс швидкість на 2.4 ГГц це як раз 60 мбит
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Хороший пристрій. Швидка доставка.
- Денис Є***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Дуже добре працює адаптер, до цього був tp-link але зовсім різні адаптери, tp-link 16 мб/секунду, цей адаптер 80мб/секунду, вважаю різниця велика, старий адаптер навіть на 5 кімнат не ловить, цей в 5-тій кімнаті ловить 80/мб/секунду щей 5g, тому рекомендую.
- Переваги:
- Все
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Працює добре
- Станіслав Р***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Всё идеально
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
До продавця ніяких претензій. Спакували і доставили швидко. Але сам адаптер не виправдав сподівання. Швидкість інтернету впала через нього приблизно на 200мб в порівнянні з підключенням просто до роутера.
- Недоліки:
- Швидкість через адаптер значно нижча, ніж від роутера через wifi
- Продавець ПовніРукиШОП
Підскажіть будь ласка яка швидкість інтернету була через адаптер?як далеко від роутера і який пристрій використовували для перевірки швидкості?
- ЮРИЙ П***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
доставили за сутки работает отлично вставил в порт сделал резет и всё ок
- Переваги:
- +
- Кирилл К***Відгук від покупця. Продавець: ПовніРукиШОП
Все отлично работает доставка очень быстрая продавец вежливый
- Переваги:
- Все идеально работает