Відгуки покупців про Косметичне дзеркало для макіяжу з підсвіткою Кишенькове дзеркальце складне маленьке із збільшенням портативне на акумуляторі LED makeup steep mirror Білий

Код:  492000689
Оцінка користувачів 5/5
  • Христина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep

Замовляла у подорож. Чудове дзеркало і супер зручне.

• Дар'я
    Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep

Дуже зручне дзеркало, одна сторона збільшує, інша звичайна. Зручно, що є підсвідка

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep

Компактне дзеркало, не дуже маленьке. Оптимальне для подорожей. Швидко зарядилося. Один бік збільшувальне скло, інший має підсвітку.
    Швидко відправили, дякую

Переваги:
    Оптимально для подорожей
    • Продавець  Unrival Steep

Дякуємо, Олено, за гарний детальний відгук. Раді, що дзеркальце виправдало Ваші очікування - компактне, зручне в дорозі, зі збільшенням і підсвіткою із регулюванням яскравості підсвітки. Нехай стане надійним помічником у подорожах і щодня.

• Светлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep

Все прийшло швидко! Дзеркало відміннної якості! Гарно підсвічує! Подобається, що можна регулювати підсвітку))

• Кристина З***

Дякую, все чудово

Переваги:
    Швидка доставка, все добре)
  • Надія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep

Прийшло у чудовому стані, все подобається

Переваги:
    Гарне та зручне
    • Продавець  Unrival Steep

Дякуємо, Надіє, за Ваш відгук!
      Раді, що дзеркальце сподобалося і приїхало в ідеальному стані.
      Нехай користування буде приємним і зручним щодня.

• Христина
    Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep

В загальному дзеркало чудове. Швидка зарядка, довга тривалість використання та якість самої підсвітки.Є кілька режимів яскравості та сенсорна кнопка, що чітко реагує на доторки. Оптимальне за розмірами.
    P.S. Подряпини на корпусі можна декорувати вініловими наліпками, дуже стильно)

Переваги:
    Досить сильна підсвітка, яка освічує у темряві все обличчя.
    Недоліки:
    Чуть подряпаний, білий пластиковий корпус (такий доставили)
    • Продавець  Unrival Steep

Дякуємо за розгорнутий та конструктивний відгук.
      Ми раді, що дзеркало Вам сподобалось і справляється зі своїми функціями - зарядка, підсвітка, чутливий сенсор і компактний розмір справді роблять його зручним у щоденному використанні.

Щодо подряпин на корпусі - шкода, що виникла така ситуація. Ми вдячні, що ви креативно підійшли до цього моменту й оформили дзеркальце у власному стилі - виглядає справді стильно! Ваша ідея з вініловими наліпками - супер

• Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Unrival Steep

Має підсвітку-це головне при відключені світла - це просто спасіння. Рекомендую

Переваги:
    Компактне, стильне, зручне

Добрий день, Валентино
      Дякуємо за Ваш чудовий відгук.
      Раді, що косметичне дзеркало з підсвіткою стало справжнім рятівником у ситуаціях з відключенням світла. Дуже приємно, що вам сподобалася його компактність і зручність.
      Будемо раді бачити Вас знову