Відгуки покупців про Срібний браслет для намистин Пандора "Родинне дерево" 598827C01 18 .

Код:  492017439
Оцінка користувачів 4.33/5
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Silver-stock. Розмір: 16

Товар виявився неякісним. Після спілкування з продавцем ним було запрошено повернення товару на склад «для перевірки».
    01 березня було відправлено товар продавцеві, він його забрав аж 10 березня - і після цього не виходив на контакт взагалі. Повідомлення ігнорує як в чаті на Розетці, так і при переписці за вказаним номером.
    Крім цього браслету було додатково замовлено шарми, загальна сума замовлення складала близько 7000 грн.
    На жаль, я не можу рекомендувати купівлю тут на поточний час.
    На даний момент написано звернення до служби підтримки Розетки, якщо вони не зможуть нічим допомогти-доведеться звернутися за підтримкою до судової влади.

• Лилия І***
    Відгук від покупця. Продавець: Silver-stock. Розмір: 17

Дуже гарний. Повністю співпадає з описом товару

Переваги:
    Гарний, якісний.
    Недоліки:
    Не знайшла пробу на срібло на товарі
    • Продавець  Silver-stock

Маркування проби знаходиться всередині застібки

• Белоконь А***
    Відгук від покупця. Продавець: Silver-stock. Розмір: 19

Гарний, стильний. Дуже сподобався

• Антоніа
    Відгук від покупця. Продавець: Silver-stock. Розмір: 19

Купила на подарунок в жовтні, сестра рідко коли вдягала і без води. Браслет почорнівнеякісний матеріал? Це ж срібло повинно бути.

Переваги:
    Сервіс швидкий, якість
    Недоліки:
    Все що з браслетом на фото
    • Продавець  Silver-stock

Антоніна, доброго вечора. По фото видно, що браслет було окислено. Це вирішується дуже легко. Якщо Ви не зможете самостійно його помити у мильному розчині та натерти полірувальною серветкою, яка йшла в комплекті. Може прислати, ми зробимо це по гарантії.

Срібло потрібно постійно чистити, носити, мочити і тодлі воно буде яскраве та біле. Нажаль Ви робили все навпаки і тому щее зі шкіли відомо, що срібло окислюється і це нормально, але жовте, це наслідок контакту з парфумами, шкірою і тд.

Будь ласка, носіть вироби, мийте іх милом одночасно з руками! Душ - це чудоваа чистка браслету.

Якщо у Вас будуть питання, задавайте їх нам, ми підкажемо, як доглядати за срібними виробами, щоб вони булі білі та яскраві.

Гарантія в дії!

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Silver-stock. Розмір: 21

Отримала.Дякую, дуже гарний,якісний.Швидко відправили,без зайвих дзвінків! Сервіс на 5 .

Переваги:
    Якість, швидко.
    Недоліки:
    Не має.
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Silver-stock. Розмір: 20

Гарний продавець, допоможе правильно підібрати та проконсультувати.

Переваги:
    Дійсно якісний товар.
    Недоліки:
    НЕ має
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Silver-stock. Розмір: 21

Купувала 19 см ОР, довжина браслету 21 см. Якість та гарне пакування.

Переваги:
    Якість марки.
  • Наталья Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Silver-stock. Розмір: 16

Добрый день, спасибо за быструю доставку,браслет очень красивый и качественный. Не подошёл размер, связались с оператором и произвели замену. Всё сделали быстро и очень вежливо, в течении недели мы получили с доставкой браслет с заменой размера. Очень рады, спасибо магазину. Всем рекомендую.

Переваги:
    Качественный товар. Вежливые и компетентные продавцы, менеджеры.
  • Александра Ч***
    Продавець: ТехПроцес. Розмір: 22

К "pandora" никакого отношения не имеют

Недоліки:
    Не соответствует описанию