Відгуки покупців про Окуляри для плавання (2SG400-03) Renvo Onesize 000307283

Оцінка користувачів 3.9/5
  • Едуард М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не сподобались.

Переваги:
    Не знайшов.
    Недоліки:
    Затікає вода в очі і на переносиці розтібаються коли починаєш воду з окулярів виливати.

Дякуємо за відгук. Шкода, що окуляри не виправдали очікувань. Потрапляння води може бути пов'язане з невірно обраним розміром (мається на увазі форма та товщина обтюрата), у таких випадках часто допомагає більш точне регулювання окулярів за рахунок зміни перенісся та натягу ремінця (але не занадто сильно, щоб не залишались сліди навколо очей) для того окуляри прилягали більш щільно. Сподіваємось, що наступна модель окулярів підійде краще та забезпечить комфорт.

• Євгенія Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Black

Окуляри повністю відповідають опису, гарно тримають, налаштовуються під обличчя

Переваги:
    Залишаються прозорими, налаштовуються під обличчя
  • Станіслав Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Black

Ерундовые очки. Мелкие, сильно давят глаза, как резинку не настраивай. Да и сама резинка жутко неудобная. Может профессиональные плавцы со мной не согласятся. Обычным любителям плавания, я однозначно их не рекомендую.
    Купил другие. Эти лежат без дела.

Переваги:
    Ненашёл
    Недоліки:
    Неудобные
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Ціна та якості добра

Переваги:
    Дуже зручно
    Недоліки:
    Трохи запотіває

Дякуємо за відгук. Приємно, що товар влаштував Вас за ціною та якістю. Бажаємо комфортного користування!

• Сергій І***
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Black

Отличные очки. Прилипли как родные. Плавал 1000м на водоёме, всё супер. Единственное, это резинка немножко жестковата, но на скорость не влияет.

• Продавець  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Раді, що окуляри добре сіли та показали себе відмінно, навіть, під час плавання на відкритій воді. Зауваження щодо жорсткості резинки взято до уваги — такі деталі допомагають удосконалювати продукцію. Бажаємо впевнених і комфортних тренувань.

• Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Маленькі, для дитини до 10 років. Не запотівають в басейні, якість гарна.
    Поставлю 3 бали, бо написано універсальний, але не для дітей. Я купувала для дорослого, то малі.

Добрий день, прикро, що окуляри не підійшли по розміру. Дана модель популярна і в більшості випадків вона підходить ідеально для дорослих. Але потрібно брати до увага, що будова черепа та очниці відрізняється і не існує моделі окулярів, щоб всім 100% підходила ідеально. Зверініть увагу на моделі, окуляр в діаметрі яких більше за той, що Ви обрали.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Black

Окуляри чудово підійшли. В комплекті чохол і змінні насадки на переносицю

• Продавець  Multi Athlet Store

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що окуляри чудово підійшли Вам. Приємно знати, що ви оцінили комплект із чохлом і змінними насадками на переносицю- ми для цього зробили не мало зусиль. Сподіваємося, окуляри будуть зручними та надійними під час плавання. Дякуємо за ваш вибір!

• Иван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Black

Очки неплохие. Думал будут хуже.

Переваги:
    Для подростков , детей или девушек
    Недоліки:
    Писали что для взрослых.
    Маловаты...
    • Продавець  Multi Athlet Store

Дякуємо за ваш відгук! Прикро, що не підійшли по розміру, на жаль, не існує універсальної моделі що б підійшла всім ідеально. У нас великий вибір окулярів для плавання і я впевнений, що зможемо підібрати вірну модель. Звертайтесь- завжди ради допомогти. Гарного Вам дня та мирного неба!

• Сергій Х***

Рекомендую.

Переваги:
    Дизайн, щільність прилягання і як слідство нема потреби занадто затягувати тримаючи резинки, досконале налаштування розміру завдяки змінним перемичкам на ніс, оглядовість у басейні.
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Продавець  Multi Athlet Store

Дякуємо вам за ваш відгук про наші окуляри для плавання! Ми раді, що ви високо оцінили окуляри. Ми постійно прагнемо до поліпшення зручності та функціональності наших продуктів, і ваш відгук допомагає нам у цьому процесі. Дякуємо вам за ваш вибір і за довіру до нашої марки. Сподіваємося, що наші окуляри служитимуть вам довго і радуватимуть вас своєю якістю і комфортом!

• Екатерина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Black

Окуляри обирала для сина 13 років.Сподобалась якість товару, комфортні, розмір підійшов, тож покупкою дуже задоволені і я і син))

Переваги:
    В комплекті є ще змінні переносиці, що допомагає більш точно підігнати розмір
    Недоліки:
    Невиявила
    • Продавець  Multi Athlet Store

Дякуємо вам за ваш відгук! Ми раді, що окуляри підійшли для вашого сина. Ваше задоволення - найкраща нагорода для нас. Якщо у вас виникнуть ще які-небудь питання або потрібна додаткова допомога, будь ласка, не соромтеся звертатися - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за ваш вибір і довіру до нашої марки!