- Недашковская Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Маска не сподобалась. Не зручна на обличчі.
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Шкода, що маска виявилася незручною у використанні. Сподіваюсь, що знайдете модель, яка підійде саме Вам ідеально.
- Любовь т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Непогано )
- Переваги:
- І від яркого сонця
- Недоліки:
- Треба читати інструкцию ))))
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Приємно, що окуляри добре виконують свою функцію, навіть, під яскравим сонцем. Бажаємо комфортного використання як у басейні, так і на відкритій воді.
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Маска для дітей, непогане кріплення, досить зручна, є анти запотівання на внутрішній поверхні скла. Зображення спотворює. Вринципі нічого і не очікував від цієї маски
- Переваги:
- Для дітей нормально
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Підкажіть коли саме відбувається викривлення зображення: не під водою (ззовні), в басейні чи у відкритій воді?
- Захар С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red
Хорошая маска
- Переваги:
- Переливается цветами
- Недоліки:
- Пока што не нашёл
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Приємно, що маска сподобалася. Бажаємо комфортного використання та гарних вражень від плавання.
- Ольга-Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Red
Супер оперативно доставлено. Маска чудова.
- Переваги:
- Ціна якість
- Продавець Multi Athlet Store
Дякуємо за відгук. Приємно, що маска Вам сподобалася. Бажаємо зручного користування та гарних вражень від плавання.
- Максим Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Red
Маска не очень, сильно присасывается что глаза выдавливаются, для ребенка так себе,под водой все размывается,видно странно.вообщем не рекомендую.
- Переваги:
- Красивая,антифог,защита от солнцаи быстрая доставка(за 1 день приехала)
- Недоліки:
- Странный эффект под водой,протекание и цена
Представник постачальникаДякуємо за чесний відгук. Шкода, що маска не виправдала очікувань. Занадто сильне прилягання можливе за рахунок індивідуальності форми обличчя. Зауваження щодо комфорту для дитини обов’язково врахуємо. Дякуємо, що поділилися враженням і, сподіваюсь, що знайдете маску, яка підійде по всіх важливих для Вас параметрах.