Відгуки покупців про Реле напруги 1-ф DIN ZUBR D2-63 red 63A (Imax 80А – 10 хв.)

Оцінка користувачів 4.66/5
  • Валерій
    Відгук від покупця. Продавець: ОМТех

Отправлено в день заказа. Отлично

• VB
    Відгук від покупця. Продавець: ELECTRICK

Надіслане реле - із 4 клеймами підключення, при цьому на фото із 3 клеймами. Тобто надісланий товар не відповідає фото. Навіщо обманювати покупців, підскажіть, будь ласка ?

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Electricity Store

Реле прийшло згідно опису. Дуже оперативно відправили , рекомендую і товар і продавця

• Любов К***
    Відгук від покупця. Продавець: ГлобалЕл

Нарешті мені перевстановили цей пристрій. До цього ZUBRa, в мене був встановлений ZUBR 40D. Пропрацював добре 2,5 роки, але, після осінніх відключень, почав "глючити". Коли світло поверталось, автомат не вмикався (хоча налаштування змінювала, як рекомендували), як висновок: всі вже були зі світлом, а ми — ні. Тому вирішила замінити старий пристрій на цей. При дуже низьких показниках напруги, автомат спрацьовує. Тому рекомендую, у кого теж виникли такі проблеми, придбати такий пристрій. Але, попередньо, проконсультуйтеся із фахівцями, щоб вірно обрати пристрій із характеристиками, які вам потрібні.

Переваги:
    Дуже легкий в користуванні та встановленні
    • Продавець  ГлобалЕл

Доброго дня, Любов. Дякуємо за відгук і рекомендацію. Дуже доречне зауваження щодо консультації з фахівцями, особливо за умов використання з генератором чи інвертором - серія D-2 чутлива до скачків напруги і бажано одразу налаштовувати PRO-режим.

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: ElecTronicWave

Внимание! Это старая модель, продавец присылает не такую как на фото!

Она сделана еще до 2023 года, во первых на ней ноль (N) идет просто транзитом, то есть 4й контакт тут просто так, на новых его нету как на главном фото товара.
    Во вторых тут старая прошивка, более тупая.
    Продавец специально обманывает и поставил картинку от новой модели. Об этом я ему сказал но он просто проигнорировал)

Переваги:
    качество
    Недоліки:
    старая моделька
  • Олександр К***

Все працює відмінно

• Андрій С***

Зручне налаштування, топовий апарат

Переваги:
    Якісний, надійний, зручне налаштування
  • Микола Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ElectricDaddy

Переваги:
    Відсікає надлишок енергії
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: ELECTRICK

Отримала замовлення, але чомусь реле відрізняється з фотом на сайті і з тим що в мене.

• Олександр Н***

А чим відрізняється?

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: ElectricDaddy

Відповідає заявленим характеристикам. Продавець обробив замовлення і відправив товар швидко.

Переваги:
    Наявність термозахисту. Компактність, займає два модулі на DIN рейці
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Darim-art

Реле напруги ZUBR, одне з найкращих представлених в Україні по ціні, якість. В моєму досвіді, відмов було 1 на 100, да і то виробник, через продавця замінив без питань.

Переваги:
    Працює чітко
  • Андрей Л***

Фото не відповідає, на виході 1 клема

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Фото не відповідає
    • Представник бренду

Дякуємо за зауваження. Ми передали актуальні фото минулого місяця співробітникам сайту Розетка, але вони, ще на жаль на опубліковані модератором. Сподіваємось актуальні фото незабаром з'являться на сайті. Поки є можливість ознайомитись з оновленням цієї моделі на нашому сайті DS Electronics. Також, чекаємо Вас у чаті нашого сайту, для нашої впевненості, що Ви залишились задоволеним.
      Ми прибрали транзит нуля, щоб не спокушати електриків початківців пропускати основний струм навантаження через D2. Зробивши це ми прибирали простоту для початківців, але проте знизили ризик попадання теплового навантаження в пристрій, ризик перегріву, спрацювання теплового захисту і аж до ризику оплавлення! У спробах досягти мінімізації позаштатних ситуацій іноді доводиться йти на компроміси! До того ж прибрати транзит нуля від початку була ініціатива від електромонтажників.

• Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: Teploo

Реле встановили, майстер сказав, що якісні, заводські налаштування правильні. Є гарантія 5 років. Окрема подяка продавцю: швидко зв'язалися, товар був зі знижкою, ще й безкоштовно відправили новою поштою. Рекомендую!

Переваги:
    Якість
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Просто нормально працює. Налаштовується легко.

Переваги:
    Просто нормально працює.
  • Сергій М***

Все добре

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Оперативно отримав та й ціна коли замовляв була адекватна.

Встановив, все працює.

• Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Всё работает,Розетке большое спасибо,за быструю доставку и сервис

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: TEPLEN

Працює добре гнучкі налаштування. Я задоволений цілком.

Переваги:
    Якість, гнучкі налаштування, просто і зручно налаштовувати.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Встановив все працює, затримку виставив 180 сек, виробник рекомендує 120-180 сек на компресорну техніку (кондиціонер, холодильник)
    Багато кто рекомендує саме цього виробника

Питання до представника, напишіть простими словами за pro-режим!)
    Дякую

Переваги:
    Багатий функціонал, t-захист
    • Представник бренду

Ви можете активувати професійну модель затримки часу вимкнення, щоб зменшити кількість відключень сучасного обладнання, яке працює стабільно за певних відхиленнях напруги живлення. Таким чином, застосування ProModel дозволяє не відключати обладнання за безпечних за величиною та тривалістю відхиленнях напруги. Наприклад, якщо не задіяти ProModel, то при перевищенні нагпругою верхньої межі, реле вимкне навантаження не більше ніж за 0,03 секунди. Якщо задіяти ProModel, то швідкість відключення навантаження залежатиме від величини напруги. При напрузі від 220 до 264 В, за умови перевищення встановленої межі, реле вимикатиме навантаження за 0,5 секунди. А от при ри напрузі вище 264 В, за умови перевищення встановленої межі, реле вимикатиме навантаження не більше ніж за 0,03 секунди.

• Віктор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Встановив. Працює. Все чудово.

• Валерий

Все працює без нарікань

• Антон Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

работает , насчет крепления .. ,есть комментарии что туго ходит замок, да есть такое , но две капли масла решают эту незначительную проблему.

Переваги:
    работает
    Недоліки:
    пока нет
  • Олександр У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Встановив. Низ поставив 190, верх 250. Затримку 30 сек. З цими віяловими відключеннями думаю зайвим не буде.

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Установил без проблем. Крепление конечно простецкое, по сравнению с известными брендами. Работает, еще срабатываний не было, посмотрим. Хорошо видно экранчик в щитке с прозрачной крышкой.
    Могли бы еще доделать датчик тока, и выводить текущие ток и мощность.

• Михайло К***

У Зубра є моделі з вимірюванням струму і потужності, але там вища ціна.

• Олег М***

Все перевірив,все працює.Дякую.

• эдуард с***

+ Работает, отключил при падении напряжения до 114 Вольт
    - Маркий и мягкий пластик корпуса, крепление на динрейку похабное
    Пользуюсь около месяца, поэтому это первое впечатление.

Переваги:
    Два модуля занимает
    Недоліки:
    Субъективно, ниже
  • Роман Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мабуть краще реле напруги за свою ціну. Швидке, не гріється, гнучкі настройки, займає лише два слоти дін-рейки і т.д. Але перше релє в мене вийшло з ладу. Коли я його відремонтував і подивився в журналі останню зареєстровану напругу, то це було 310в. Напруга велика, але в межах дозволеного для цього реле. Вийшов з ладу діод vd8 es1j. Він розрахований на 600в зворотньої напруги. При номінальних 220в на вході імпульси пік ту пік на ньому майже 500в. При 310в ці імпульси звичайно перевищать 600в, що й стало причиною виходу з ладу реле. Поміняв на діод розрахований на 1000в es3m. Можливо, виробнику, або ще комусь ця інформація буде корисна. В цілому, роботою реле дуже задоволений.

• Андрей К***

Найкорисніший відгук!

• Артем З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легко налаштовується, досить широкий функціонал. Задоволений цим реле.

Недоліки:
    Кріплення на рейку справді слабеньке. Проте, із шафки не випадає.
  • Таїсія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

в наборе нет реечек, куда крепить

Переваги:
    компактный
    • Представник бренду

DIN-рейкой комплектуется электрощит. В комплект поставки реле она не входит.

• Владимир

#мояраспаковка
    Сервис rozetka доставил как всегда быстро и в срок, лучший интернет-магазин, всем и всегда рекомендую.
    По поводу девайса - всё кратко перечислено в достоинствах и недостатках, пришлось пересмотреть множество обзоров, прежде чем выбрать именно это реле. Да, не идеально, но из недорогих решений, это - лучшее

Переваги:
    TrueRMS, размыкание при переходе через ноль, термодатчик, много настроек напряжений, STM32, журнал срабатываний
    Недоліки:
    крепление на DIN рейку не держит от слова совсем, включение реле при проходе через макс. напряжение
    • Алекс

Размыкания при переходе через ноль здесь нету. Смотрите схему нарисованную на корпусе.

• Федір Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товарі дійсно якісний! Бажаю успіхів компанії!

Переваги:
    Компактний, надійний, масивний корпус, просто під'єднати, просте керування
  • Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Реле справді надійне, я в захваті, надіюсь буде працювати довго і без проблем, купував спеціально для індукції, так як переживав, тому я вже в надійному захисті

Переваги:
    За свою ціну найкраще реле, зроблено в Україні, немає аналогів, працює краще за іноземні, супер, якщо у квартирі багато дорогої техніки, потрібне обов’язково
    Недоліки:
    За свою ціну немає аналогів, працює краще за дорожчі аналоги
  • Ярослав Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар отличный, для защиты от скачков напряжения самое то. Гарантия на 5 лет. Но пришел с незаполненным гарантийным талоном подскажите куда обращаться?

Переваги:
    Отличное качество, гарантия 5 лет
    Недоліки:
    Незаполненный гарантийный талон.
      Эксперт Rozetka

Добрый день! Согласно постановлению Кабинета Министров от 10 мая 2018 № 353 печать на гарантийном талоне не нужна.
      Для более детальной информации о работе с гарантийным талоном предлагаем посмотреть видео.

• Владимир 8***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Подскажите пожалуйста. Эта модель более качественная чем ZUBR D63t ?

• Игорь М***

А что с той моделью?

• Представитель бренда

Zubr D2-63 red отличается от D63t:
      - наличием журнала аварийных срабатываний на 100 значений;
      - двух типов задержки на включение нагрузки после аварийного срабатывания (задержка отсчитывается или с момента начала аварийной ситуации или с момента ее окончания);
      - расшифровки аббревиатур названий пунктов меню;
      - настройки яркости экрана и индикатора.
      По своей надежности эти реле идентичны.

• Михайло К***

D63t стара модель. D2-63 новіша, більш функціональна. Електричні характеристики в них однакові.

• Тимофій
    Продавець: Rozetka

Замовив ще 23.01. Прислали повідомлення на електронку, що все вже відправлено. Номер ттн прислали, але Нова пошта каже , що він не дійсний. Чекаю вже 5 днів. Зв’язатись з консультантом не можу

• Петро К***

А чого не можете зв'язатися? Я сьогодні писав, і відповідали в чаті.