Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Стілець розкладний стільчик складний туристичний рибацький рибальське крісло крісла на природу стільці розкладні походні стуло для пікніка рибалки кемпінга відпочинку зі спинкою кемпінговий легкий компактний розкладні стільчики + чохол в подарунок

Оцінка користувачів 4.46/5
на основі 52 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    38 відгуків:  Позитивний: 74%, Нейтральний: 17%, Негативний: 9%
    Стілець отримав переважно позитивні відгуки з акцентом на легкість, зручність при транспортуванні та прийнятну якість за свою ціну. Клієнти високо оцінили компактність і наявність чохла, а також міцність матеріалів. Водночас, деякі користувачі поскаржилися на незручну спинку, вузькість сидіння для людей з великою комплекцією і випадки плутанини з кольором товару. Є поодинокі скарги на якість збірки та дрібні конструктивні недоліки, однак в цілому стілець вважається хорошим вибором для короткочасного користування.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Валерія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Замовляла два стільці , один вже зламався, другий доламується , матеріал не якісний, не рекомендую цей магазин, жахлива якісь!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Не прослужили і одного сезону
    • Продавець  Kangarox

Шкода, що у вас виникла така ситуація з товаром. Хочемо зауважити, що ці стільці виготовлені з якісних та перевірених матеріалів, які повністю відповідають стандартам для меблів такого сегмента. Проте тривалість служби будь-яких стільців безпосередньо залежить від умов їхньої експлуатації, зокрема від дотримання допустимого навантаження та правил користування. Нам прикро, що у вас залишився такий досвід, але за умови правильного використання ці моделі надійно служать тривалий час.

• Аліна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Черец місяць вже порвалось..

• Продавець  Kangarox

Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Тривалість служби та збереження цілісності туристичних стільців значною мірою залежать від індивідуальних умов їх експлуатації (інтенсивності використання, рівня навантаження, рівності поверхні, на яку встановлювали стілець, тощо). Оскільки товар перебував у користуванні протягом місяця, а стандартний двотижневий термін для виявлення виробничих дефектів уже минув, ми, на жаль, не маємо можливості здійснити обмін або компенсацію в даному випадку. Сподіваємося на ваше розуміння.

• Андрій Г***

Відповідає очікуванням. Дякую.

Переваги:
    Компактний, міцний, ціна.
    • Продавець  Kangarox

Вдячні за ваш вибір! Нам приємно знати, що товар виправдав ваші очікування. Нехай користування буде максимально комфортним!

• Едуард Ш***
    • Продавець  Kangarox

Дякуємо за оцінку! Раді, що змогли бути корисними для вас.

• Наталі Б***

Легкий, компактний, сидіти комфортно

• Продавець  Kangarox

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався та виправдав ваші очікування. Ми працюємо для того, щоб кожен клієнт залишався задоволеним

• Жанна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Стільці супер .Замовляли на подарунок ,щоб їздити на рибалку ,отримувач залишився дуже задовелений.Тканина міцна ,колір гарний ,можу однозначно рекомендувати

Переваги:
    Якість ,ціна
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  Kangarox

• Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Стілець зручний,виглядає міцним,будемо брати на природу

• Ольга С***

Не шкодую, що придбала. За свою ціну - ОК

Переваги:
    Зручний, практичний
  • Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Швидко доставили ,комунікація ок. Але стул поганий. Це що для дітей ? Як на такому можна сидіти. Прямо сідаєш опори врізаються у спину вверх . Спускаєшься вниз,плечі врізаються в опори. Я маленька ,але це тільки якщо у вас осанка як у креветки ,щоб сидіти на такому стільчику. Нащо мені ця спинка ,якщо сидіти на ньому можливо лише неспираючись? Завузька ця спинка. Взяла в укриття ходити . На такому дуже незручно сидіти ( розчарування.

Недоліки:
    Не зручний ,вузька спинка ,опори врізаються в тіло
  • Євген С***

Гарні стільці

• Продавець  Kangarox

Ваш відгук — найкраща оцінка нашої роботи! Щиро дякуємо, що обрали нас. Завжди будемо раді новим замовленням!

• Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Стілець непоганий за свою ціну. Але є вагомий мінус, підлокітники які повинні фіксуватись, завжди спадають вниз, і по суті руки нормально не покладеш руки на них, вони завжди сповзають.
    Також залізні трубки трохи впираються у сидіння спереду, але це не критично.
    В цілому товар відповідає очікуванням, тільки підлокітники трохи підвели.

Переваги:
    Недоліки:
    Підлокітники не фіксуються
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Купляла стілець для перебування в бомбосховищі під час тривоги. Сидіти довго трохи не зручно. Якщо є проблеми зі спиною, то треба під поперек підкладати невелику подушку. Тканина щільна і міцна. Шви міцно закріплені. В складеному вигляді (в чохлі) довжина 80 см. Якість відповідає ціні.

Переваги:
    Зручно нести на плечі.
    Недоліки:
    Наразі не виявила
    • Продавець  Kangarox

Вдячні за Ваші теплі слова! Ми раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Завжди раді новим замовленням від Вас!

• Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Брала чоловіку на подарунок, то дуже сподобався. Якість вразила, міцний, зручний ( можливо б хотілося спинку вище). Магазин рекомендую .

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Гарна якість, легкий. Але трубки справді давлять на спинці. Я 167 , на вищу і ширшу людину буде не зручно.

• Продавець  Kangarox

Щиро вдячні за відгук! Ваші слова мотивують нас працювати ще краще. Чекаємо Вас у нашому магазині знову!

• Аліна Ч***

Купувала на подарунок,все сподобалося

• Продавець  Kangarox

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Завжди раді бачити Вас знову!

• Тетяна Б***

Дуже класні, зручні стільці

• Віталій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Легкий, зручний, компактний, топ за свою ціну.

• Віталій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Гарний, компактний, з чохлом стілець.
    Те що потрібно за свої гроші.

Притривалому сидінні надавлює ноги передні трубки.

• Продавець  Kangarox

Дякуємо за Ваш відгук! Завжди раді бачити Вас знову!

• Ігор К***

Дякую, зручний, легкий, дешевий

• Василь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Використав декілька разів і відломалася боковушка.

• Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Хороший стілець,зеленого кольору брала. Сидіти зручно. Довго не вийшло ще випробувати. Сподіваюся послужить. Чохол з ручкою в комплекті.

• Антон П***

• Продавець  Kangarox

3) Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями! Ми дуже раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців!

• Денис У***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Якість виконання непогана, але ця модель досить вузька і трубки каркасу спинки впираються в спину як дорослим так і дітям/підліткам, тому сидіти у ньому незручно.

• Алена П***

Все добре

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Замовляв два стільця. Дівчині зручно, добре вміщується. Для мене (зріст 183, вага 84) трохи тісний, але загалом нормальний. Якість стільця задовільна, нічого не порвалося, кріплення виглядають міцними. Використовували для того, щоб перечекати обстріли (такові наші реалії), може колись використаю для риболовлі. Зі своїм завданням стільці впоралися.

Переваги:
    Навантаження витримують, не рвуться в місцях ножок
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Стільці сподобались. Компактно і зручно.

Переваги:
    Якісні за цю ціну
    Недоліки:
    Чохол: тканина слабка
  • Анна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Нормальні стільці за вказану ціну, дівчат витримують

Переваги:
    Компактність, вага
    Недоліки:
    Матеріал чохла
  • Емілія

Стілець сподобався, 100 кг витримує) рекомендую до покупки

Переваги:
    Зручний
  • Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Легкий, але незручно сидіти на ньому із-за металевих труб, на яких фіксується сидіння.

• Світлана

Якість супер

• Федір Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Товар сподобався, вже користувалися, єдине що можна було зробити, так це чохол по міцніше.
    А так все сподобалось.

Переваги:
    Недоліки:
    Чохол
  • Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Попросив продавця вислати стільці чорного кольору,на що мені відповіли так звісно .Приїхали мені зеленого кольору.В коментарях теж людям приїхали іншого кольору.

Вітаємо. Наш менеджер звяжеться із вами для вирішення питання

• Світлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Стілець дуже легкий і удобний тим, що в чохлі .Рекомендую.

• Иван А***

Добрий день.
    Стілець прийшов зеленого кольору, дитина засмучена, так як хотів чорного. Телефон відправника вимкнений.

Вітаємо. Наш менеджер звяжеться із вами для вирішення питання

• Маргарита Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Стул хороший, але прийшов іншого кольору

Переваги:
    Комфортний
    Недоліки:
    Прийшов зеленого кольору , замовляли ,чорний
  • Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний

Дуже дякую, крісло супер, рекомендую.