Відгуки покупців про Каструля зі зливом TRENTO BOLLIRE 18 см 2 л (A-023731)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 4.7

Будьте уважні, коли забирається кастрюлю з пункту видачі.
    2 із 3 були з пошкодженою гумою на ручках. Повертала.
    Думаю і на третій скоро зіпсується ця гума, бо досиьь м'яка. Але хочеться хоча б нову забрати її в ідеалі.
    А так - гарна, зручна.

Недоліки:
    Гума на ручках не найвищої якості.

Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що виникла така ситуація. Ми ретельно перевіряємо товари перед доставкою, але, можливо, пошкодження могли виникнути під час транспортування. Ваша думка для нас дуже важлива, і ми вже передали інформацію виробнику для покращення якості.

• Світлана

Чудова каструля, дуже зручна.

Переваги:
    Зі зливом.
    Недоліки:
    Немає.

Дякуємо за відгук. Смачног з Bollire !

• Елена

Купила дочке в подарок. Без изъянов, ручки удобные. Пока не пользовались. Внешний вид и объем устраивает.

Переваги:
    Удобные ручки, отлично смотрится, цена
    Недоліки:
    Пока нет

Дуже приємно чути, що зовнішній вигляд і обсяг вас задовільняють, а ручки виявилися зручними. Якщо з'явиться можливість скористатися каструлею, сподіваюся, вона так само приємно вас здивує. Щиро дякую за ваш відгук!

Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що каструля Bollire вас вразила своєю зовнішністю та зручністю ручок. Ми сподіваємося, що вона стане невід'ємною частиною кулінарних шедеврів вашої дочки!

• ЕЛЕНА В***
    Відгук від покупця. Продавець: Магістраль. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5

Тонкая. Царапается легко.

Переваги:
    СЛИВЫ! 2 НОСИКА И ГЕЛЕВЫЕ ПРОКЛАДОЧКИ НА КРЫШКЕ. РУЧКИ ТОЖЕ НЕ ГРЕЮТСЯ. ГОРЯЧУЮ КАСТРЮЛЮ МОЖНО ВЗЯТЬ ГОЛЫМИ РУКАМИ! ЭТО КЛАСС!
    Недоліки:
    Тонкая, лёгкая
    • Продавець  Магістраль

Дякую за відгук.

• Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2.5

пользуемся третий месяц - пока без нареканий. после того как получил посылку: вживую стает понятно ,что изделие качественное ,а не как "брендовый Китай "

Переваги:
    удобно ,что ручки можно брать без прихваток .
  • Александра Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий з чорним. Місткість: 2

купила кастрюлю 17.07.2021 года, после первого приготовления пищи на дне появились серые пятнышки

Переваги:
    еще не заметила
    Недоліки:
    серые пятнышки после приготовления пищи