- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Представник постачальникаДобрий день, Юліє,
Дякуємо, що поділилися відгуком.
Ми завжди прагнемо запропонувати якісні продукти, здатні поліпшити щоденне життя наших клієнтів.
- Катя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Гпрни не протікають
- Переваги:
- Якисно
Представник постачальникаДобрий день, Катерино!
Дякуємо за відгук.
- Татьяна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Заказывала 15-30 кг,а прислали меньший размер.
- Загородня А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Замовляла памперси для дитини seni від 15-30 кг, а отримала до 20 кг. Забрав посилку брат. Коли приніс додому я побачила що вони не такі. Як я можу повернути назад. Такої халапи в мене з розеткою не було. Неуважні
- Переваги:
- Недоліки:
- Неуважність
- Альона М***
Вітаю. А скажіть, а де у вас написано, що саме до 20кг? Бо я хочу замовити, але не бачу, щоб у вас так було написано.
- Татьяна Ж***
Такая же история, заказывала 15-30 кг.а прислали маленький размер.
Представник постачальникаДобрий день, Альона! Вага дитини (кілограми), на яку розрахований підгузок, вказані на упаковці. Для Seni Kids Junior це 11-25 кг, для Seni Kids Junior Extra - 15-30 кг.
- Зорина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Ні чим не кращі за даду 6 і хепі 6, тільки ціна космос. На ніч нам не вистачило.
- Недоліки:
- Дорогі.
- Валентина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
На упитанного малыша 22кг с запасом, очень хорошо впитывают, запах лёгкий, везде резиночки, полномерный 7й размер.
- Переваги:
- Хорошо впитывают, почти без запаха, аллергии нет
- Недоліки:
- Толстые
- МартаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Дані підгузники за розміром як "happy 6", мають
більш міцніші бортики, і трохи більше поглинають (близько 700-800мл).Якість хороша, алергії та прілості не викликають . На дитину 17кг трішки малуваті, хоча хлопчик у мене худенький. Буду пробувати "seni 0" экстра смол.- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- маломірять
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Памперсы маленькие, на ребенка не крупного 22 кг малы, хотя указано что на вес 15-30кг.
- Недоліки:
- Памперсы очень маленькие
- Красникова Е***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Заказала памперсы как на фото от 15 до 30, пришли памперсы 15 плюс, почему розетка смотря на отрицательные отзывы по этому заказу продолжает вводить в заблуждение мамочек? Очень отказалась от заказа
- Переваги:
- Недоліки:
- Да
Представник постачальникаДобрий день, Олено,
Розмір 15+ на упаковці означає, що підгузки призначені для дітей вагою більше 15 кг.
- НадіяПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
Замовила один розмір прийшов інший для чого відправляти не відповідний товар?
І таких відгуків всі- Недоліки:
- Прийшов не той розмір
- Aнна С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30
На дівчинку повненьку 14кг підійдуть?
- Гончар Т***
Да. Є ще один розмір але він буде замалий.