- Майданик А***Відгук від покупця. Продавець: Puris. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
Все добре
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
Все добре, бистро надійшло, я вже не раз замовляли.ДЯКУЮ.
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго,
Щиро дякуємо за вашу довіру та постійність.
- Анатолій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
Чудова якість. М'які і зручні. Не протікають. В порівнянні з іншими пелюшками , інших фірм , такого розміру здається найбільше наповнювача.
- Переваги:
- М'які , Зручні, Не протікають. Чудово зроблені.
- Недоліки:
- Трішки вища ціна в порівнянні з іншими. Але воно того варте. А по акції взагалі супер.
Представник постачальникаДобрий день, Анатолію,
Щиро дякуємо за такий детальний та уважний відгук. Ви абсолютно вірно підмітили: у серії Seni Soft Super ми використовуємо збільшену кількість поглинаючого наповнювача (розпушеної целюлози). Саме це робить їх товстішими, м'якшими та надійнішими за багато аналогів. Нам дуже приємно, що ви оцінили цю перевагу і вважаєте якість вартою своєї ціни. Дякуємо за ваш вибір!
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
Дуже якісні пелюшки,що гарно вбирають вологу і не віддають запаху. Коли ціна по акції то дуже класно.
- Переваги:
- Якісні
- Недоліки:
- Ціна трохи кусається
Представник постачальникаДобрий день, Сергію,
Дякуємо за ваш відгук! Ми цілком згодні з вами: купувати перевірену якість по акції — це подвійна радість. Бажаємо вам якнайбільше вигідних пропозицій та вдалих покупок!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
Все супер )Пришло очень быстро
- Переваги:
- Оиличное
- Недоліки:
- Дороговато
Представник постачальникаДобрий день,Ольго,
Дякуємо за ваш відгук! Щодо ціни: ми розуміємо ваше побажання, проте використання надійних, безпечних для шкіри матеріалів формує вартість продукту. Дякуємо, що обираєте Seni!
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
Пелюшки брали для лежачої дорослої людини. Нарікань нема. Зі своєю функцією справляються добре.
- Переваги:
- Справляються зі своєю задачею
Представник постачальникаДобрий день, Лесе,
Дякуємо, що поділилися досвідом. Нам цінно знати, що пелюшки повністю виконують свою функцію і допомагають вам у догляді.
Бажаємо міцного здоров'я вашій родині!
Купуємо пелюшки для лежачої старенької людини. Зі своїм призначенням пелюшки справляються.
- Переваги:
- Якісні
- Недоліки:
- Не знайшли
Представник постачальникаДоброго дня, Лесе,
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже цінно знати, що наші пелюшки є якісним помічником у догляді і добре справляються зі своєю задачею.
Дякуємо за довіру і бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я!
- Ульяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Чудові ,цупкі пелюшки .
Брала для немовля
Різала на дві частини ножницями
На довго хватало
Представник постачальникаДобрий день, Ульяно,
Дякуємо, що поділилися досвідом використання пелюшок Seni Soft Super.
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Є набагато якісніше
- Переваги:
- Не промокають
- Недоліки:
- Тонкі, збиваються
Представник постачальникаДобрий день, Ольго,
Шкода, що пелюшки Seni Soft Super не виправдали ваші очікування. Пелюшки Seni є одноразовими і не розраховані для повторного або тривалого використання. У них не використовується клей або інші елементи, як можуть фіксувати наповнювач всередині і водночас викликати алергію.- Марина Ш***
Напишіть будь які кращі?
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
Гарні пелюшки.При поганих підгузках тримають вологу.
Рідина не протікає на простирадло.
Рекомендую.
Представник постачальникаДобрий день, Маріє,
Дякуємо за ваш відгук. Нам особливо цінно знати, що наші пелюшки стають надійною підстраховкою у важливі моменти. Дякуємо за вашу високу оцінку та рекомендацію.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Гарна пелюшка, не протікає але не подобається,що волога зверху потім
- Переваги:
- Не протікає
- Недоліки:
- Волога зверху
Представник постачальникаДобрий день, Ірино, і дякуємо за відгук! Так, дійсно, пелюшка, на відміну від підгузка, розрахована перш за все на захист постільної білизни та меблів від забруднень, а не на поглинання та утримання вологи всередині виробу. Пелюшка та підгузок мають різні механізми поглинання та склад, а отже - різний принцип дії.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
Дуже гарні пелюшки.
Представник постачальникаДобрий день, Олено,
Дякуємо за високу оцінку. Раді, що наші пелюшки відповідають вашим очікуванням
- Анжела Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
Ці пелюшки найкращі
- Переваги:
- Добре поглинають
Представник постачальникаДобрий день, Анжело,
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
При догляді за лежачою мамою добре захищають постіль від протікань.
Представник постачальникаДобрий день, Марино,
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам важливо знати, що наші пелюшки стали надійною допомогою у догляді за близькою людиною. Бажаємо здоров’я Вам і Вашій мамі!
- Наталі Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Дуже хороші пелюшки, плотні, мякі
Представник постачальникаДобрий день, Наталі,
Дякуємо за вашу високу оцінку якості пелюшок Seni Soft Super.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
Пришло в целости и сохранности и то что заказывала!
Спасибо большое- Недоліки:
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
Найкращі
Представник постачальникаДобрий день, Ірино,
Дякуємо за вашу високу оцінку якості пелюшок Seni Soft Super.
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
ХОрошее качество .Беру для чихуа хуа в горшочек. Запаха нет вообще впитуют идеально.
- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- Віта Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
Беру ці пелюшки для собак. Вважаю, що вони найкращі в своїй категорії.
- Переваги:
- Добре вбирають
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаДобрий день, Віто,
Дякуємо, що ділитесь досвідом використання пелюшок Seni Soft Super.
Дуже раді, що ви задоволені результатом.
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Використовуємо ці пелюшки як підстилочку для дорослої "дитини" - бабусі. Дуже надійні, поки кращих я не бачила. Дуже тоненькі, не помітні. Хороша якість
- Недоліки:
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: ВСЕМ24. Розмір: 60x90
Пелюшки не погані,але останнім часом стали тонші
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: ВСЕМ24. Розмір: 60x90
Самі найкращі пелюшкі, дякую
- Любовь Л***Відгук від покупця. Продавець: ВСЕМ24. Розмір: 60x90
Продавець ВСЕМ24 відправив пелюшки меншого розміру, замотавши їх у чорну плівку, що б зразу не побачили. Замовляли 90×60, прийшли 60×60, ціна більшого розміру. До цього приходили пелюшки з іншого магазину не замотані.
- Переваги:
- Недоліки:
- Менший розмір пелюшок за ціною більших
- Любовь Р***
Представник магазину оперативно зі мною зв'язалась і магазин вернув різницю у вартості.
- Продавець ВСЕМ24
приносимо вибачення за пересорт, на жаль таке може трапитись. краще одразу написати продавцю. дізнавшись про ситуацію, була повернута сума різниці між пелюшками.
товар добрий,вчасно доставили купуючи не вперше.
- Переваги:
- Швидко, та зручно
Представник постачальникаДобрий день, Ольго,
Дякуємо за відгук.
Раді, що Ви задоволені продуктом.
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Хороші пелюшки, добре виконують свою функцію.
- Переваги:
- Хороше поглинання
- Недоліки:
- Прийшли з розрізаною упаковкою і розрізаною пелюшкою. їх ж там і так 5 шт,то ще й хтось на складі порізав.
- Валерій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
дорогувато по наших зарплатах
- Переваги:
- висока якість
- Недоліки:
- ціна кусається
Представник постачальникаДобрий день, Валерію,
Дякуємо за Вашу високу оцінку якості пелюшок Seni Soft Super.
- Евгения Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Хороші пелюшки
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 60. Колір: Білий
хороші пелюшки, на ринку одні з кращих.
- Переваги:
- великі, не пропускають вологи
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: ВСЕМ24. Розмір: 90x170
Вказують на упаковці 90х170 см, але непромокна частина зовсім невелика. Розчарована, непрактичні.
- Продавець ВСЕМ24
добрий день, пелюшки подібних розмірів, є у різних торгових марок, але вони всі мають поглинаючу частину, максимум 60*90. вони разроховані, щоб закріпити їх на ліжку, для використання людей.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: ВСЕМ24. Розмір: 60x60
Замовлення отримала швидко. Товар відповідає опису. Дякую
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Дуже класні пелюшки в пологовий! Раджу! Правда нам не вистачило, бо всюди брали лікарі підстилали нові. Тому докупали вже тонші, але ці на багато краще по якості.
- Переваги:
- Якість, не тонкі
- Недоліки:
- Любов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
самі круті пелюшки із всіх пелюшок!!! Я купую тільки ці пелюшки для своєї собачки.
Чудові пелюшки, високого поглинання.
Представник постачальникаДобрий день, Марино,
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку якості пелюшок Seni Soft Super.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x90. Кількість в упаковці: 5. Колір: Білий
Поглинають чудово. Ідеальні в пологовий
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60. Кількість в упаковці: 30. Колір: Білий
Якісні і міцні, зі своєю задачею справляються.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук.