- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Якісний корм, мій пес їсть і котики теж дзьобають
- Игорь Т***Відгук від покупця. Продавець: lick&bark. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
добрий корм, песику подобається
- Віра Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм мабуть норм, але моя красуня не схотіла - ні в суху ні розмочнну...
- Косянчук В***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Гарний корм моя собака його любить "Кане Корсе"
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Дуже гарно їдять мої сторожеві
- АннаВідгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Отличный корм. Очень переборчивой собаке нравится.
- Переваги:
- Собака ест
- Недоліки:
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Сеттер ест с удовольствием. Собака очень переборчивая и привередливая в еде, поэтому сложно подобрать питание. Будет есть не каждый корм даже супер премиум класса.
- Переваги:
- Собака ест с удовольствием
- Недоліки:
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собака їсть добре, у мене нарікань на корм теж немає
- ольга в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Добрий корм по акцiйнiй цiнii
- Переваги:
- Корм лабрадору зподобався, доставили швидко
- Недоліки:
- покищо не виявили
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Гарний корм для лабрадора, їсть з апетитом, меньше стала чесатися
- Переваги:
- Ціна, розмір гранул, зручна упаковка
- Леся І***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Основною проблемою, яка виникла у нас минулого року, був нестабільний апетит. А враховуючи, що мій пес бере участь у змаганнях, то це взагалі нікуди не годилось. Якщо у нього нема сил на тренування, то і результат буде відповідний. Кінолог порадив спробувать Про план для великих собак. Ситуація стабілізувалась, пес повернувся у форму, хоч зараз і не виступаємо, зважаючи на обставини
- Олег Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Хороший корм, моему псу очень нравится. Состояние суставов в отличном состоянии. Наш пёс уже в возрасте, поэтому мы проверяем его здоровье часто у ветеринара и результаты визитов нас радуют. Иногда можем взять с другим вкусом, но с ягненком наш фаворит.
- Елена Е***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Раніше зі своїм пухнастиком їли курицю і були проблеми з вушками. По рекомендації лікаря скуштували сухий корм для собак Purina Pro Plan Large Athletic з ягням. Собаці підійшла крокета за розміром та на протязі 3 тижнів ми не помітили змін в гіршу сторону з вушками, вони чистесенькі та оченятка як дві жемчуженки і шерсть білесенька та має здоровий блиск. Ми з нашим песиком рекомендуємо всім данний корм)))
- Переваги:
- Альтернативне джерело білку та зручна крокета
- Недоліки:
- не знайдено
- Мариша Д***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
У собаки були періодичні проблеми з травленням, годували натуралкою. Ветеринар порадив перевести на сухий корм для чутливого травлення Про План. Магнус задоволено вихляє хвостиком! Рекомендуємо!
- Переваги:
- собака їсть із задовленням
- Недоліки:
- не виявлено
- Мар'янаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Вирішили спробувати новинку від про план для собак з чутливим травленням. Нашрму бордоському догу дуже підійшов. Раніше брали такий же з куркою. теж все було норм. але кажуть бордоси часто мають проблеми з жкт, то знаємо що бренд крутий і вирішили перевести нашу собаку. туалет ок, їсть з задоволенням. будемо купляти
- Переваги:
- високий вміст ягня