Відгуки покупців про Картина за номерами 40х50 см Аніме: Магическая битва, Сатору Годжо Орігамі LW30790
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Гарна картина
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картина хорошая, разметка четкая. Но, в картине основной цвет черный (т.е.12), его закинули только одну баночку, как его должно было хватить, я просто не знаю. Он закончился на половине полотна. Я начала перекрывать другим цветом, что получится - не знаю. Но это просто разочарование века.
- Переваги:
- четкая разметка
- Недоліки:
- только одна банка основного цвета.
Юлія, доброго дня! Дякую за ваш відгук, раніше по цій картині не було зафіксовано нестачу кольору, ми передаємо запит на виробництво. Якщо вам не вистачило - зверніться будь ласка за контактами виробника, що на пакуванні - ми відправимо вам додаткову фарбу =)
- Дарина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
В мене засохло дуже багато кольорів, декілька місяців тому купила і тільки тільки відкрила, я не знаю як малювати на подарунок. А також не вистачає фарби 12 на картину, намагаюсь економно використовувати, але це жах
Дарино, доброго дня) підкажіть будь ласка, коли ви зняли вакумне пакування? Самі баночки не герметичні і без вакуумного пакета за кілька місяців можуть підсохнути навіть у закритому стані. Зверніться будь ласка до нас за контактами, вказанними на етикетці чи на торці картини - ми замінимо вам комплект
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Веселка. Розмір картини: 40 x 50
Картину розмальовувати практично неможливо,фарби ,більша половина кольорів повністю сухі та тверді як камінь,дуже прикро
- Недоліки:
- Фарба суха
- Алла Г***
Невелике уточнення, дякую магазину, після оголошення проблеми, одразу зв'язалися по телефону і надіслали фарби, які висохли. Проблему вирішили дуже швидко. Магазин рекомендую.