- Света Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій
Калькулятор неправильно считает проценты.
- Переваги:
- Голубой
- Недоліки:
- Неправильно считает
- Юрій Ж***
Додавання 10%: 200 [×] 10 [%] [ ]
Віднімання 10%: 200 [×] 10 [%] [-] - Павло Л***
Уважно читайте інструкцію, там на декількох мовах в картинках розказано як рахувати. Варіант Касіо мені більше подобається. Завдання: 200 - 17% ? Рішення на калькуляторі: 200 [*] 17 [%] [-]. Відповідь = 166.
Вітаємо, Світлано. Розрахунки на цьому калькуляторі можуть відрізнятись від тих, до яких Ви звикли. Радимо ознайомитись із інструкцією щодо використання цієї функції.
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Рожевий
Очень удобный и мягкий в нажатии
- Переваги:
- Бесшумный
- Виктория В***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Білий
Калькулятор гарно виглядає, відсотки рахує по-іншому, потрібно звикнути, загальне враження позитивне
Вітаємо, Вікторія. Так, це особливість калькуляторів Casio. Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Татьяна С***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Хороший функциональный калькулятор, интересный цвет как для офисной техники
- Переваги:
- Функциональный набор
- Степанов Д***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Достаточно не обычный цвет, как для офисной техники. Пластик матовый. Все остальные функции вроде стандартные, если что-то будет не работать, то напишу дополнительно.
- Переваги:
- цвет
- СтепанПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Зелений
Я використовую цей калькулятор на роботі і дуже задоволений, бо він забезпечує прекрасну точність та швидкість будь-яких обрахунків. За свою невелику ціну він виготовлений якісно, гарантія на два роки це доводить. Калькулятор зручний, продумана форма, великі клавіші. Я радий, що використовую саме його. Рекомендую!
- Переваги:
- Ціна, якість, зручний, обчислення, гарантія
- Сергей І***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Рожевий
Калькулятор чудовий цифри на циферблаті добре видно зручний у використанні
- НатальяПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Рожевий
Насколько мягко нажимаются кнопки? Звук при нажатии есть?