- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Нашим кошенятам подобається
- Іванна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Котик задоволений
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Котик геть не хоче їсти після фелікса джуніор.
Виглядить не важно- Переваги:
- Недоліки:
- Не хоче їсти кітик
Представник брендуВітання. Коти знатні гурмани, їхні смакові вподобання можуть змінюватись впродовж життя. Комусь з них може смакувати корм з лососем, і зовсім не подобатись з куркою, і навпаки. Ще коти відчувають язиком не тільки смак, а і текстуру, вона для них є важливою. Тому у нас в асортименті багато смаків дублюються в двох текстурах - в желе та в соусі.
Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте те харчування, яке найбільше до вподоби вашому чотирилапому.
- Лідія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Котику дуже подобається !
- Переваги:
- Зручно!
- Недоліки:
- Немає!
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
кицьке подобається, дякую
- Переваги:
- смак
- Недоліки:
- не помітила
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Хороший корм, кіт їсть із задоволенням. Сусідський кіт почув запах корму за кілометр і прибіг відібрати його в нашого кота.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
хороше пакування
- Переваги:
- вигідна ціна
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Все добре. Товар якісний, обробили і вислали швидко.
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Котяча банда дуже вдячна, корм смачний і його багато, шкіряні (власники) годують добре.
- Переваги:
- Ціна, якість, швидкість доставки
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Дякую котятки смакують з задоволенням
- Переваги:
- Ціна якість
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
- Улановська М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Замочення прийшло дуже швидко
- Анатолий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Дякую.
- ВОЛОДИМИР О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Корм супер кошенята їдять з задоволенням
- Переваги:
- Ціна , якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Отличный корм для котенка
- Переваги:
- 24 пакета
- Лариса Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Товар прийшов нормально,без ушкоджень.Але у мене шок від пакування- для чого треба було акуратну не дуже велику коробку з кормом запихати в більшу десь вдвічі коробку і ще пів корбки картонних обрізків напхати?Це щоб більше було за пересилку?Немає слів.
- Переваги:
- Товар як завжди.
- Недоліки:
- Пакування
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Корм хороший, кот ест с удовольствием. Корм отдельными кусочками и поэтому коту очень нравится
- Переваги:
- Цена и качество
- дурново в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Гарний корм, котику подобається
- Переваги:
- Не дорогий, гарної якості
- игорь У***Відгук від покупця. Продавець: ХвістоЛапи. Кількість в упаковці: 24
Сухий корм Optimeal для стерилізованих котів — це чудовий вибір для здоров'я та благополуччя вашого улюбленця. Його унікальна формула створена з урахуванням усіх особливостей стерилізованих котів: збалансований рівень білків, жирів і вуглеводів допомагає підтримувати оптимальну вагу, знижуючи ризик ожиріння. Склад корму збагачений антиоксидантами, які зміцнюють імунітет, а також натуральними травами, ягодами та пребіотиками для покращення травлення.
Optimeal виготовляється з якісних інгредієнтів, включаючи свіжу курку, яка забезпечує високий вміст білка і робить корм особливо апетитним. Крім того, продукт містить комплекс Омега-3 і Омега-6 жирних кислот для блискучої шерсті та здорової шкіри. Корм також розроблений для підтримки здоров'я сечовидільної системи, що є особливо важливим для стерилізованих котів.
Мій улюбленець із задоволенням їсть Optimeal і виглядає здоровішим і активнішим, ніж будь-коли. Рекомендую цей корм усім власникам стерилізованих котів — це справді якісний продукт, який заслуговує на увагу!- Переваги:
- всі
- Лена С***Відгук від покупця. Продавець: ХвістоЛапи. Кількість в упаковці: 24
Корм доставили бистро, кішочка смакує з задоволенням!
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1
Котенок ест, но без особого удовольствия, может из-за того что жарко, но я думаю просто что ему паштет нравится больше чем кусочки в бульене. Корм паштетом ест лучше.
- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
Можливо вашому хвостатому не сподобався смак, сподіваємось хвостатий знайде те що йому довподоби!
Нехай Вашому хвостатому смакує.
До наступних зустрічей!
- Рита Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Корм чудовий. Киця їсть із задоволенням.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Мої шестеро кошаків люблять цей корм)
- Переваги:
- Смачно пахне, коти люблять
- Недоліки:
- Драганчук Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Быстрая доставка! Лучшая цена !
- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Половину пачок зіпсованих. Частина ок, інші кіт не їсть, хоча з цим самим кормом придбаним в інших магазинах проблем жодного разу не було.
- Переваги:
- Недоліки:
- Зіпсований
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Гарний корм. Кошенятам сподобався.
- Переваги:
- Невисока ціна для корма преміум класу.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Соотношение цены и качества .
- Діана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Вигідна пропозиція
- Алексей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Моя "малая" (Мейн Кун 8 мес), ничего, кроме ЭТОГО корма не трескает!!! У вас не всегда бывает: ставлю уведомление о приходе, чтоб купить.
Если интересно: варю обычную овсянку, на 2 пакетика 2 десертные ложки и взбить эл. венчиком. Трескает супер. Брал для взрослых, с рыбой, кроликом и др.... Даже к миске не подходит. А ЭТО: как позову кушать -- бежит-бегом!!!!!
Короче: СУПЕР!!!!
ЖАЛЬ, ЧТО РЕДКО БЫВАЕТ....- Переваги:
- Очень классный корм.
- Недоліки:
- Нет. Вообще!!!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Брал дешевле жаль что взял только 1 набор
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Кіт оцінив
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Котёнок ест с большим удовольствием и кошка часто помогает ему в этом .
- Переваги:
- Цена / качество я считаю соответствует
- Недоліки:
- Не замечено
- Ярослава Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Неприємно пахне, терміни придатності нормальні
- Недоліки:
- Неприємно пахне
Представник брендуВітання, Ярослава. Дякуємо, що повідомили про цю ситуацію. Ймовірна причина псування продукту - мікротріщина на пакуванні, через яку повітря могло потрапити усередину. Нам необхідно перевірити партію цього продукту. Будь ласка, надішліть реєстраційні дані партії (зазначені на звороті упакування) та ваш контактний номер телефону на офісну скриньку компанії Kormotech [email protected]. З вами сконтактує фахівець Відділу контролю якістю для подальшого спілкування.
- Міха П***
Я такий корм дуже давно купляю і подібних проблем не виникало. Мені здається, що скоріш за все це неправильне зберігання на складі, а як наслідок зіпсований продукт(
- Мария Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Кiт ситий i задоволенний
- Вероніка Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Цена-качество-вкус. Главное - выбор котов)
- Переваги:
- Котам нравиться
- Недоліки:
- пока не нашла