Відгуки покупців про Кермо музичне іграшка інтерактивна на коляску Каченя, крісло або кроватку з кріпленнями, з мелодіями та світлом для малюків

Оцінка користувачів 5/5
  • Олена К***

Дуже класна іграшка

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Замовляла вперше,але можу сказати,що все на відмінно,рекомендую

Переваги:
    Якість товару хороший,ціна хороша,робота дівчат ,які оформлюють заявку,скорість,взагалі чудова,відношення до замовника відмінне
  • Світлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Іграшка чудова) донечці дуже сподобалась.
    Швидка доставка
    Рекомендую!

• Продавець  FlamesShop

Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви високо оцінили якість нашого товару. Ваш досвід користування буде дуже корисним майбутнім покупцям зробити правильний вибір.

• Олеся Н***
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Іграшка суперовамалечі дуже подобається. Музичний супровід кнопок зайшов на всі 100. Рекомендую

Переваги:
    Зацікавило дитину
    Недоліки:
    Відсутні
  • Катерина Ч***

Іграшка дуже сподобалась.

Переваги:
    Яскрава , якісно зроблена.
    Недоліки:
    Нема.
  • Владислава А***
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Рекомендую однозначно, дуже цікава іграшка, руль з музикою та є рухливі предмети. Гарна коробка, можна брати на подарунок. Дякую за супер швидку доставку.

• Продавець  FlamesShop

Доброго дня. Владислава. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашої іграшки. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Малюку ну дуже зайшло це кермо. ) багато функцій, якісний пластик, кріплення знайшли всередині коробки.

Переваги:
    Можна кріпити на коляску
    • Продавець  FlamesShop

Доброго дня. Ольга. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашої іграшки. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.