Відгуки покупців про KZ ZSN PRO X (Gold, with Mic) – Гібридні навушники 1DD+1BA з мікрофоном і преміальним звучанням

Оцінка користувачів 3.87/5
на основі 24 відгуки
  • Відгуки про товар продавця SpaceFox
  • Кирило М***
    Відгук від покупця. Продавець: SpaceFox. Колір: Black

Навушники відправили швидко, пакування було цілим, повністю укомплектованим, все працює чудово.

Переваги:
    Чудовий звук, приємна ціна зі знижкою, надійне пакування, шнур не плутається, додаткові амбушури в комплекті.
    Недоліки:
    Не помічено.
  • Сятослав Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: raSklad

Користуюсь ними з середини березня, чудова гарнітура, хоч незвично перейти з бездротової гарнітури на дротову.
    Перед ними у мене були навушники baseus encok wm01 якими я користуюсь вже 3 рік.

Дротова гарнітура відчувається важче на вухах але у них неймовірна ергономіка, тому з ними я спокійно можу ходити по 4-6 годин на день без будь якого дискомфорту. Особисто мені, у порівнянні з дротовою гарнітурою не вистачає басу, але це не означає що його немає, середина у обох моделях здається однаковою а от верх (особливо на максимальній гучності) блютуз гарнітура трохи збивається у кашу (це дуже помітно на інструментальних треках), і загалом дротова гарнітура показує себе краще на високих частотах, і звук помітно чистіший та кращий.
    Сам граю на електрогітарі і планував вчитись працювати у музичних програмах, з цією задачею навушники справляються чудово, для любителя у цій сфері їх вистачить з головою.
    У жанрах: рок, метал, джаз, вічхаус, панк-рок, пост-панк, реп, фолк, інді показують себе дуже добре, жодних нарікань немає. Для тих кому цікаво спробувати hi-fi систему у цьому форматі(дротова гарнітура) за ціною хорошої блютуз гарнітури це відмінний варіант, дуже рекомендую.

Переваги:
    Чистий звук, який не перетворюється у кашу на максимальній гучності, чути всі навіть невеличкі деталі у музиці, кожен інструмент можна розрізнити
    Недоліки:
    Дріт
  • Софія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VGamer. Колір: Black

Навушники неймовірні. Звук дуже класний, вони дуже зручні, не випадають, не тиснуть, і круто звучать, а ще в упакуванні ідуть ще класні вуса :)

Переваги:
    Чудовий звук, зручні
    • Продавець  VGamer

Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашої роботи! Чекатимемо на вас ще у нашому магазині :)

• Егор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online. Колір: Black

Дуже поганий звук, взагалі немає басів. Неможливо слухати

Недоліки:
    Поганий звук
    • Тимофій Н***

Так вони для ігор кіберспортивних там бас не треба

• Степан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online. Колір: Black

купил 05.08.2025 №859487281 насмотрелся в ютубе видео как игроки в онлайн играх хвалят аудиофильские науники , что они дают преимущесто в сравнении с обычными игровыми. Так вот, эти наушники не особо подходят для игр, есть фоновый шум , из-за объёмного звука сложности с позиционированием . Но в телефоне и планшете для кино и музыки никаких нарицаний совсем. Отдельно выделю удобство и микрофон , в них можно ходить сутками , бегать и они не выпадут , а микрофон работает не хуже чем в игровых наушниках. Для игр на пк не берите , гонять по улице слушать музыку - берите.

Переваги:
    все згідно опису
    Недоліки:
    не підходять для гри на пк
  • Назар Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online. Колір: Black

Наушники годные провод не мешает звук отличный минус только что провод съезжает с уха

Недоліки:
    Провод съезжает с уха
  • Аноноим
    Відгук від покупця. Продавець: Novation. Колір: Black

Сами наушники топ за свои деньги но иза формы провода иногда могут друг друга захватить и это раздражает особено когда ложишь в карман

Переваги:
    Качество звука за свои деньги
    Недоліки:
    Иза формы провода в ноушники могут работать в роле кручька. Вонют провода жутким китаем (пропало спустя дней 5) слизает краска после недели использования
    • Продавець  Novation

Дякуємо, що поділилися враженнями. Дуже раді, що Ви задоволені покупкою. Приємного користування!

• Кирило
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online. Колір: Black

Дуже жалкую що взяв версію з мікрофоном, бо у нас сучасний час телефони чомусь не можуть обирати мікрофон з наявних. Місяця через 3 вся чорна краска злізла і вони стали сірі. Пройшло 11 місяців, зламався пластиковий захист який іде навколо пінів. Ще через деякий час на лівому вусі один із пінів провалився всередину.

Переваги:
    Звук, зручність, кабель
    Недоліки:
    Не прожили навіть року (недовговічні), жахливий мікрофон
  • Андрій К***

Топ

• Борис
    Відгук від покупця. Продавець: Your House. Колір: Black

Покупал данные наушники для прослушивания музыки, игр, да и в целом для бытового использования. После покупки сразу же вставил наушники в телефон по проводу и звук был не очень хорош (у меня Redmi note 8 pro), но после подключения блютуз модуля (KZ APTX-HD Bluetooth 5.0) звук стал очень даже бассистым, насыщенным и очень громким (даже для меня, хотя я люблю слушать на максимальной громкости). После того, как я подключил эту связку к компьютеру я ещё больше удивился громкости, поскольку если поставить громкость на все 100%, то мне, кажется, можно со временем оглохнуть;
    Также минусом, но в то же время и плюсом можно выделить их форму. Она не каждому подойдёт, но без такой формы трудно добиться такого же хорошего звучания.
    В общем наушники стоят своих денег.

Переваги:
    Отличный звук при условии хорошей аудиокарты (В моём случае через провод звук был хуже, чем через блютуз модуль, что я докупал к этим наущникам). Всё в них звучит довольно сбалансировано, басс мощный и при этом наушники очень громкие (слушаю на 50%, когда почти во всех стояло 100%); хорошее позиционирование в играх; есть защита от перегиба; присутсвует возможность заменить провод на блютуз адаптер; провод в хорошей оплётке
    Недоліки:
    Очень трудно надеть на наушники амбушюры; На самых больших из комплектных амбюшур есть небольшой рельеф, который неприятно ощущается в ухе; Со стороны наушники смотрятся некрасиво
  • Софія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online. Колір: Black

Несправний кабель, порвався, одразу управляв звуком на телефоні (як йому заманеться сам по собі) неможливо було нічого слухати через те, що гучність стрибала. По телефону неможливо розмовляти, бо давало збій, і у співбесідника жахливо рипіло, потім у мене також. Удари током прямо у вуха. І ще багато усього вже через тиждень роботи. Це не через телефон, бо пробувала інші наушники і проблеми зникали. З'являлись при спробі скористуватись цими. Окрім того, правий наушник перестав видавати будь-який звук. Повернути одразу немала можливості через поїздку закордон

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online. Колір: Black

Купив ці навушники приблизно місяць тому. Не помічав цієї проблеми, але сьогодні завантажив гру і спробував в них зіграти, тоді і помітив, що звук йде не правильно. Знайшов на ютубі тест і дійсно, звук який має йти в лівий навушник йде в правий і навпаки, правий в лівий. Думав це полагодити програмно, але нічого не знайшов (Телефон Xiaomi Redmi Note 10)

Переваги:
    Хороший звук, зручне кріплення, зручна конструкція
    Недоліки:
    Звук переплутаний місцями
    • Василь Б***

У мене була схожа проблема. 8 місяців ходив і не помічав. Допомогло перепідключити навушники місцями до кабеля. (Тільки після Вашого відгуку помітив)

• Марк Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online. Колір: Black

Придбав сьогодні, по звуку питань немає, але при поворотах головою злітає дужка з вуха і стирчить збоку. Не тільки не красиво, а ще і зовсім не зручно. Чи можна якось змінити форму дужки? Якщо ні, чи можливий обмін на інші?

Переваги:
    Звук, зборка
    Недоліки:
    Спадає дужка з вуха і стирчить в сторону. Не змінюється форма дужки під вухо
    • Продавець  Klink Online

Вітаю!
      Можна спробувати замінити кабель на інший, більш м'який

• Станіслав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Novation. Колір: Black

Користуюсь більше року, в цілому наушниками задоволений. Єдиний мінус, що фонять коли нічого не відтворюється але згодом звикаєш.

Переваги:
    Ціна-якість, звук, зручність
    Недоліки:
    фонять
    • Продавець  Novation

• Валентин С***
    Відгук від покупця. Продавець: Novation. Колір: Black

Приобрёл наушники ещё в октябре 2022. Работали отлично, к звуку привык быстро. К способу крепления к уху привыкал чуть дольше, но в целом крайне ними доволен. Отзыв решил написать потому, что сегодня внезапно правый наушник стал работать гораздо тише. Едва-едва слышно отдельные звуки. Замена провода не помогает, тот же кабель на другом наушнике работает идеально. Скорее всего проблема внутренняя. Ни о каком повреждении наушника или влаге речи идти не может, наушники практически всегда использовались у компьютера. Решётка внешне визуально чистая, а лезть внутрь я не собираюсь, пусть с этим разбирается специалист. Вероятно что-то с динамиком. Надеюсь продавец выйдет на контакт для решения проблемы.

Переваги:
    Вполне достойный звук за свои деньги, эргономика
    Недоліки:
    Быстро сломались, вероятно брак
    • Продавець  Novation

Добрий день! Будь ласка, зверніться до сервісного центру за більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування. Номер вказаний у гарантійному талоні. Ваш відгук також передано відповідальному співробітнику для уточнення інформації.

• Валентин С***

Продавец связался быстро и запросил некоторые данные о состоянии товара. После подтверждения товар был отправлен по почте в центр. Проверили в течении трёх рабочих дней и подтвердили брак, выслав новый товар. К тому же на новый товар обновили гарантию, что весьма приятно. Премного благодарен, продавца рекомендую. Надеюсь новые наушники сослужат долгую службу.

• Продавець  Novation

Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями про товар та гарантійне обслуговування. Бажаємо Вам приємного користування!

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Klink Online. Колір: Black

Навушники сподобались, брав для повсякденного використання.
    Зручні для моїх вух, мають адекватний рівень високих частот - голос, музика, кіно та ігри звучать чудово.
    Особлива подяка продавцю за прекрасний сервіс та оперативну доставку

• Човган О***
    Відгук від покупця. Продавець: Novation. Колір: Black

Очень крутые наушники. Я снова полюбил музыку. Продавец очень хороший. Я попросил в начале что бы отправили по укрпочте, они долго не оправляли, и продавец согласился поменять почту.

Переваги:
    Эмоциональные
    Недоліки:
    Плохая реклама, о них должны знать все!!!
    • Продавець  Novation

Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Бажаємо приємного користування!

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Novation. Колір: Black

Повелся на обзоры и отзывы. Увы.
    Дешевейшие JBL T110 звучат намного интересней при толковой настройке эквалайзера. С этой же китайской поделкой никакой эквалайзер не спасает. Баса нет!
    Высокие свистят! 800 грн коту под хвост.

• Продавець  Novation

Доброго дня, Денисе! Ми щиро шкодуємо, що навушники не змогли виправдати ваші очікування. Дякую, що поділилися враженнями. Можливо, Вам не підходять амбушури в навушниках. При поганій посадці навушників губиться частина басів.

• Денис

Спустя время поменял бы оценку на 4, но не нашел такой возможности.
      Проблема явно в том, как выяснилось, что они мне анатомически не подходят, что от части решилось заменой амбушюр на другие, от другой модели.
      Звучание же в целом не идеал, но для данного ценника очень похвально.

• Продавець  Novation

Дякуємо, що поділилися враженнями! У бренда KZ є пінні амбушури. Вони дають більш щільне прилягання, яке, можливо, могло б вирішити Ваше питання. Як нам повідомила Розетка, клієнти не можуть самостійно змінювати відгуки та оцінки в них. Ви можете написати інший відгук про товар та виставити нову оцінку.

• Панасюк-Малая В***

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Novation. Колір: Black

Взагалі покупкою задоволений, якість звуку як і очукувалось - гарна, до ергономіки потрібно звикнути, мікрофон, до речі, теж досить непоганий. З мінусів - постійний фон коли нічого не відтворюється. До речі провтикавсь і не глянув що вони моно, але сильної різниці не грає, грошей вартують

• Продавець  Novation

Доброго дня! Дякуємо, що поділитися враженнями від покупки. Фоновий шум - це особливість з'єднання конкретного телефону та навушників. Перевірте роз' єм, в який підключаєте навушники. Тому що це не моно навушники. Якщо ми правильно зрозуміли, що ви маєте на увазі.

• Павло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Novation. Колір: Black

Найкращий бренд навушників серед випробуваних мною

• Продавець  Novation

Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Павел Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Novation. Колір: Black

Посидел час в ушах, в принципе привык к ним и качество звука действительно неплохое. Но выявилась проблема серьезная, кабель неисправен. В какой то момент громкость сама по себе убавляется до нуля, снимал оба динамика но проблема не исчезала. Проверил на трёх телефонах везде одно и тоже. Подключал через usb ЦАП и проблема исчезала. Хотелось бы заменить наушники.

Переваги:
    Звук. Цена. Внешний вид. Скорость доставки.
    Недоліки:
    Бракованные попались.
    • Продавець  Novation

Прикро це чути. Наш мереджер допоможе Вам оформити товар на заміну.

• Павел Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Novation. Колір: Black

Дали бы мне их послушать перед покупкой то точно не заказал бы. Пробовал с цапом ibasso dc03.

Переваги:
    Красивые. Сменный кабель. Цена. Звучание.
    Недоліки:
    ВЧ мне режут слух. Шипение. Шипение даже без музыки.
    • Продавець  Novation

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про навушники. Так, в даній моделі є акцент на високих частотах, але вона може похвалитися хорошою деталізацією і опрацюванням. Для своєї ціни ми вважаємо KZ ZSN Pro X - хороший вибір.

• Андрей Ю***

У меня тоже айбасо 3 на какой громкости вклучяли с етими наушниками з цапом ?

• Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: YouWin

Наушники неплохие,но начитавшись положительных отзывов в инете ожидал от них большего.До них были в основном полноразмерные закрытого типа,решил попробовать гибридные и можно сказать,что пожалел о выборе,следовало докинуть штукарь и взять что то серьезнее.Где то читал о том,что эти наушники в основном для электронщины-согласен с этим: ретровейв,синтвейв заходят в них на отлично,но вот для более серьезных стилей они уже не фонтан,разве что джазз в них звучит,но именно за счет вариативности звучания самого джазза.Металл в них мне вообще не заходит,рэп как то не слушал еще.Короче,своих денег стоят,но лучше не скупиться и взять что то дороже.
    П.с пользую их с плеером Aigo 108

Переваги:
    Цена,качество сборки
    Недоліки:
    Шнур ультра-неудобный и короткий,не хватает басов