- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: TechVibe. Колір: Green
Перешёл на них с jbl tune t110. Звук как по мне менее чёткий, более гулкий.
- Переваги:
- Левый исправный динамик. Прищепка в комплекте.
- Недоліки:
- Громкость в правом динамике тише.
- Аркадій З***Відгук від покупця. Продавець: TechVibe. Колір: Green
Навушники чудові рекомендую
- Переваги:
- Як для мене качесво
- Недоліки:
- Не мае
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Відповідає опису, достойні в даному ціновому сегменті. Звук хороший.
- Переваги:
- Хорошиий звук.
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Bazario. Колір: Black
Купив ці навушники і деякий час користуюсь. Дуже сподобалось як вони зроблені - міцний провід, ергономіка динаміків, їх зручна посадка у вуха. На ходу не користуюсь. Коли сидиш або стоїш відчувається гарна звукоізоляція, якщо паралельно хочеш щось чути, що відбувається за межами звуків в навушниках, потрібно один навушник зняти. Сам звук у навушниках відображається чисто, я не відчуваю перекосів не в бік басів, ні в ще якісь різкі прояви звуку. Загальний мій висновок - звук збалансований без загального випирання ні низьких ні високих частот. Моя думка - гарний вибір за свої гроші. Є шанси, що прослужать довше ніж більш дешеві варіанти завдяки більш якісному рівню виконання виробу.
- Переваги:
- 1. Якість матеріалів. 2. Якісний звук. 3. Зручні у використанні. 4. Є можливість використання двох портів -3.5 та type-C. 5. Можна слухати ютуб, при отриманні дзвінку розмовляти через навушники.
- Недоліки:
- Не знайдені. Більше побажання - додати в комплект поставки мішочек для зберігання навушників. Коли виймаєш їх з кармана - іноді дьоргаєш їх там де йде кріплення провода і навушника, що недобре.
- Продавець Bazario
Дякуємо Вам за змістовний та інформативний (для всіх покупців) відгук!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Bazario. Колір: Black
Доволі непогані навушники, нормальна комплектація, непогана якісь звучання. А далі вже подивимось як вони працюватимуть і на скільки їх вистачить.
- Переваги:
- Непогані навушники, якісь звучання мене задовільняє, у вухах сидять добре
- Недоліки:
- Поки не знайшов, подивимось що буде далі
- Продавець Bazario
Дякуємо за Ваш відгук!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Bazario. Колір: Black
Дуже круті навушники, досить гучні, швидка доставка,доступна ціна. дякую продавцю.
- Переваги:
- Перехідник Type-C
- Недоліки:
- Немае
- Продавець Bazario
Дякуємо за відгук!
- Марина Х***Відгук від покупця. Продавець: Bazario. Колір: Black
Замовляла племіннику на подарунок, він був у захваті, дуже дякую за швидку відправку, однозначно рекомендую.
- Продавець Bazario
Дуже раді, що подарунок сподобався! Дякуємо за відгук!
- Данило С***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Чудовий вибір в категорії ціна/якість.
- Переваги:
- Все заявлене продавцем відповідає дійсності. Наявні різні зміні амбушури.
- МефистофельВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Как по мне наушники хорошие и достойные, мне качество звучания понравилось дизайн тоже харош замечание нет.
- Переваги:
- Цена качество внешний
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Поки все збігається з описом. Подивимось наскільки вистачить.
- Переваги:
- Збіг з описом характеристик
- Недоліки:
- Не знайшов
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Чудові , звук гарний . Відмінне кріплення на вуші
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Гарні китайськи навушники за свої грощі зі своїми фішками.
- Переваги:
- Опис в скрінах правда
- Недоліки:
- Непомічено
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Відповідає опису! Не скручуються в карманах завдяки магнітам та формі шнура, що є великим плюсом! Звук дуже хороший
- Переваги:
- Звук, форма шнура, магніти на тильній стороні
- Недоліки:
- Поки не помітив
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Супер! Навушники відповідають опису, гарне звучання без сторонніх шумів та інших недоліків!
- Валерій Б***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Навушники непогані, звук насичений, не глухий
- Артем В***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Хороші навушники, звучання топ
- VitaliiВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Перестали працювати через пів року роботи. Завжди працював з ними акуратно і викотристовував тільки для роботи.
Не варті своєї ціни- Продавець GuchnoShop
Доброго дня Віталій. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з поломкою та не задоволені даними навушниками. По нашим тестам та відгукам наших клієнтів можемо впевнено гарантувати високу якість даних навушниках. Раніше даної проблем з поломками не було виявлено в даній моделі навушниках. Дякуємо.
- МарияВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Пишу отзыв спустя более чем полгода использования.
Наушники хорошие для своей стоимости и ничего в звучании не изменилось со дня покупки (* чего не сказала бы о JBL Endurance RUN которые у меня умудрились стать тише в 2 раза спустя полгода... )
Действительно отлично слышно шаги врагов в игровых матчах)
провода вовсе не запутываются- Переваги:
- Все в отзыве)
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Якщо ви шукаєте навушники, які не просто виконують свою роботу, але роблять це з такою "турботою", що хочеться відчути кожну деталь, то ці навушники — ваш вибір. Адже ніхто не очікує, що за таку ціну можна отримати дійсно щось видатне, правда?
Що стосується звуку… Він є. Це вже щось. Звісно, якщо ви любите відчувати, як кожен низький частотний звук буквально "поглинає" ваш слух, ці навушники вас здивують. Вони просто не дадуть вам забути, що ви їх носите. Ніяких проблем з фокусом на аудіо не буде, бо все буде просто чудово зливатися в одну загальну масу. Просто не звертайте увагу на деталі, не переживайте, їх там просто немає.
Мікрофон? О, так, він працює. Іноді. Коли хочеться, щоб люди вас почули — просто переконайтеся, що у вас не ввімкнено якийсь зайвий шум, тому що в такому разі вам буде важко зрозуміти, хто саме вас слухає. Але, чесно кажучи, якщо ви хочете, щоб вас чули без особливих зусиль, то це не зовсім ті навушники, які допоможуть вам у цьому.
Комфорт — ну, як би, навушники тримаються в вухах. Звісно, вони не найзручніші, але хто взагалі потребує комфортних навушників.
В загальному, якщо ваша мета — просто мати навушники, які відтворюють звук і трохи шумлять, ці навушники ідеально підійдуть.
Успіхів.- Переваги:
- Марна трата гривень.
- Недоліки:
- Ці навушники огидні. Нещасна репліка Razor.
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня Іван. Нам дуже шкода, що ви не задоволені даними навушниками та оцінили їх так низько. Надамо розʼяснення на ваші зауваження, щодо специфіки роботи даних ігрових навушників, щоб дана інформація також була кориска іншим покупціям при виборі даних геймерських навушників.
Це геймерська серія навушників. Дані навушники не призначені для меломанів, вони створені для якісної передачі саме звуків під час ігрових сесій. Навушники мають технологію звукового ефекту Foot First. В таких іграх, як PUBG, технологія покращення кроків дозволяє почути супротивників раніше та чіткіше ніж в інших навушників.
Щодо специфіки роботи мікрофона, то він має високу чутливість, для передачі голосу при командній грі. Його не рекомендовано використовувати в шумних приміщеннях та на вулиці.
Ви можете повернути товар якщо він вам не підійшов, протягом 14 днів, при умові збереження товарного вигляду та комплектації. Дякуємо.
- Юрій Я***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Працюють добре. Проблем з ними не мав.
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- .
- Владислав Я***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Качественый звук, слышно шаги, удобная регулировка и уматный дизайн!
Спасибо )) - Антон З***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Все добре
- Переваги:
- Замінили по гарантії
- Недоліки:
- Зламалися через 3 місяці використання
- Продавець GuchnoShop
Вітаємо, Антон. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені товаром та нашим сервісом. Гарного дня.
- Антон З***
Купив навушники перший раз через 3 місяці зламався штекер та перестав надходити звук
замінили по гарантії на нові вони також попрацювали 3 місяці та перестали працювати схожа проблема зі штекером тому якщо ви хочете навушники які будуть працювати більше ніж 3 місяці я не раджу вам їх купувати це буде марною тратою грошей тому що потрібно буде міняти кожні 3 місяці
- Антон З***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Спробував інші навушники звук був набагато гучніший ніж цей
- Переваги:
- Недоліки:
- Тихий звук на максимальній гучності та погана шумоізоляція
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня Антон. Нам дуже шкода, що ви не повністю задоволені даними навушниками. За численними відгуками наших покупців ми з упевненістю можемо стверджувати, що дані навушники мають гарне збалансоване звучання, з глибокими басами.
- Назар К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Мені сподобались навушники
- Переваги:
- Є все щоб було комфортно, чіткий звук.
- Недоліки:
- Недоліки немає.
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Все замечательно.
- Переваги:
- Наушники качественные,удобные.Работают как с переходником так и без. Доставка довольно быстро. Спасибо продавцу.
- Недоліки:
- Недостатков нет.
- Виктор Д***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Звук і мікрофон працює на ура
Повністю задоволений- Переваги:
- Завдяки магнітам, немає заплутаних проводів
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Віктор. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені навушниками. Гарного дня.
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Все супер
- Продавець GuchnoShop
Вітаємо, Віктор! Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені навушниками. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- надежда Б***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black
Товар як на фото,все відповідає опису
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Надія. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені навушниками. Бажаємо приємного користування!
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Товар відповідає опису , прислали швидко
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Олег. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені навушниками. Бажаємо приємного користування!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Чудові навушники в даному ціновому сегменті. Звук якісний.
- Переваги:
- Чудові навушники
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Андрій. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Якісні навушники , брав під гру для FPS шутерів, дуже задоволений. Спочатку трохи не звично після повнорозмірних, але звик за годину.
- Переваги:
- 1) Добре звучання як фільмів , музики так і ігор.
2) У вухах сидять добре ( є змінні амбушури , кожен зможе обрати свій розмір )
3) Легко брати в дорогу, це і було потрібно більше всього. - Недоліки:
- Для мене ніяких, знав що беру і навіщо. Головне що все ціле і гарної якості.
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Наушниками доволен, недостатком нету.
- Переваги:
- Наушниками доволен, недостатком нету.
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Брав для дружини, щоб мала можливість юзати ноут поки дитина спить. Із задачею впорались.
Звук гарний, мікрофон наче теж норм.- Переваги:
- Ціна = якість.
Багато всяких плюшок. - Недоліки:
- Поки не помітили
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Андрій. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені навушниками. Гарного дня.
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Брав для робочого ноуту. Те що треба.
Якісь за свої гроші ідеальна.
Рекомендую.- Переваги:
- Якісь звуку
- Продавець GuchnoShop
Вітаємо, Євген! Дякуємо за ваш відгук та оцінку! Бажаємо Вам тривалого користування!
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня Артем! Щиро вдячні Вам за відгук!
- Кровіцький Р***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Green
Користуюся цими навушниками вже більше тижня. Мікрофон працює коректно як і регулювання гучності
- Переваги:
- Чудовий звук
- Продавець GuchnoShop
Роман, ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку. Бажаємо приємного користування.