- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Gadget_XL. Колір: Silver
Продавець швидко зв'язався, підтвердив заказ і в той же день виїхало, так ще отримав бонус.
- Переваги:
- Гарна упаковка, бюджетні навушники за адекватну ціну.
- Недоліки:
- Не виявленно
- Продавець Gadget_XL
Дякуємо за відгук. Приємно, що вам сподобалося. Звертайтесь ще.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Якість ні яка
- Недоліки:
- Не варто уваги
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Mini Shop. Колір: Blue
Замовив 2 пари, прийшли обидві браковані у одних звук без басів у інших ризинка дирява
- Переваги:
- Зручно сидять у вухах
- Недоліки:
- 2 з 2 браковані, провід довго випрямляется після упаковки
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Mini Shop. Колір: Silver
Чудові навушники. Товар відправлено у вихідний і він дуже швидко прийшов до мене. Дякую!
- Переваги:
- Чудові
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір: Pink
Гарне обслуговування та чудовий товар
- Продавець Geekon
Вітаємо, Олександро! Для нас важливо, що ви залишилися задоволені. Дякуємо за вашу довіру та підтримку. Бажаємо прекрасного настрою і хай вам завжди щастить. Приходьте ще!
- Владимир Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Отличные неубиваемые наушники,звук ,г - образный разъем - супер ,брал три пары, очень доволен, рекомендую к покупке!
- Переваги:
- Качественно сделанная вещь!
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
все добре
- Алёна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Хорошие наушники. Звук хороший, микрофон работает без шума.
- Коля Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Классные наушники. За свою цену
- Надія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Найкращі за свою ціну. Перших вистачило на півтора року постійного використання
- Переваги:
- Якісний звук, Г-роз'єм
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Замовив на подарунок орієнтуючись по рейтингу та відгуках. Розетка як завжди запізнилась із доставкою. Передзвонили на наступний день після зазначеного дня доставки. Сказали почекати ще 4 дні. Відразу після отримання ще на точці видачі під час перевірки один навушник не працював. Звук в тому одному навушнику поганий. Рипить, шипить, баси на нулі. Розетка в котре розчаровує і по якості продукції, і по обслуговуванню. Чекаю на повернення коштів.
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Все добре
- Переваги:
- Якісний товар
- Романчик И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Супер!!!
- Бородавко Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Хороші навушники за свою ціну
- Переваги:
- Гарно працюють при тривалому використанні
- Бородавко Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
За свою ціну дуже гарні...донька користується щодня, вистачає їй в такому режимі на рік користування
- Переваги:
- За свої гроші- супер
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Отличные наушники, да и в таком ценовом сегменте
- Переваги:
- Звук, микрофон, удобные амбушюры
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
До момента покупки новых наушников,прошлые проработали 3.5 года вполне супер. Поэтому,я купила такие же,но они не проработали и два месяца,просто перестали работать.Отнесла по гарантии обратно в Розетку,жду что будет дальше
- Переваги:
- Впринципе нормальный звук,хорошо работает микрофон.
- Недоліки:
- Проработали 1.5 месяца
- Іванна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Напевно щось у них з мікрофоном не так, бо усі мої співбесідники запитували мене, що у мене так клацає і довго не витримували цього.
Тобто, я не можу розмовляти у цих навушниках, коли йду, хіба лише, коли не рухаюся.- Переваги:
- непоганий звук
- Недоліки:
- співбесідник при ходьбі чує клацання
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
За свою ціну чудові навушники, брав на заміну практично таких же Xiaomi Mi Piston в основному для PS. В навушниках від xiaomi звук більш рівномірний на всіх частотах, в цих трішки просідає середина
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Топ за ці гроші
- Переваги:
- Ціна якість
- Віталік Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Нормальні як для своєї ціни, вже рік працюють
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rampa
Все чітко
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Навушники добре виконують свої функції, звук передають чітко та без затримок, музику слухати теж можна, але на звичайному рівні (меломани не зацінять). В принципі, вимагати чогось неймовірного від навушників цьому ціговому сегменті точно не варто, працюють добре і чудово.
- Переваги:
- Стабільність роботи, Г-подібний штекер, зручність посадки, нормальний мікрофон у приміщенні
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Хороші навушники.
Звучать значно краще ніж інші за подібну ціну.
Витривалі в користуванні.- Переваги:
- Добре звучать. Металевий міцний корпус. Дріт під'єднується до штекеру під кутом 90 градусів
- Недоліки:
- За таку ціну немає
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Сподобалися. Єдиний невеличкий недолік це те, що коли ці навушники віктристовує людина позбавлена слуху, то вона не відчуває басів
- Переваги:
- Невеликі, гарні, компактні
- Недоліки:
- відсутні
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Топ за свои бабки, сделаны хорошо, выглядят отлично, удобные, я не эксперт по звуку, но меня он меня полностью устраивает. Посмотрим сколько прослужат.
- Переваги:
- За свои бабки топ!
- Недоліки:
- Нет регулятора громкости.
- Вадим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Трішки глуховаті
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Доволі складно писати відгук на гарнітуру такої цінової категорії, оскільки "а що ви хотіли за такі гроші", але постараюся виділити плюси і мінуси.
Плюси:
1. Якість кабелю і анодування самих навушників, є розуміння, що вони досить довго не перетруться і не переломляться.
2. Ціна - одна з найдешевших моделей на ринку.
3. Зовнішній вигляд цілком непоганий для цієї цінової категорії, він не виглядає на свої гроші.
Мінуси:
1. Звук - його просто немає і хвалити його можна тільки якщо поріг вимог ну дуже низький. Тут немає басів, що не дивно, але немає і скільки-небудь нормальних середніх і високих, що створює відчуття глухої бочки.
Слухати підказки й аудіокниги - так.
Гарнітура - так.
Музика - мабуть, ні, це біль і біль нестерпний і еквалайзер мало допомагає.
2 Відсутність регулятора гучності, оскільки щоразу потрібно лізти діставати телефон.
На комп'ютері регулятор окремими кнопками на клавіатурі, що рятує.
3. Гучність - телефон, нехай і простий Huawei, але і гарнітура не для підсилювачів, розгойдує дуже слабо і на вулиці біля машин або в метро гучності вже бракує.
Разом:
Якщо вам потрібна дешева і при цьому якісна гарнітура для розмов у не галасливому місці, а так само для прослуховування подкастів і аудіокниг, то вибір виправданий.
Якщо є бажання слухати музику, то краще дивитися щось в іншому ціновому діапазоні, тут повний провал.
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)- Переваги:
- Ціна, якість кабелю.
- Недоліки:
- Звук, відсутність регулятора гучності, гучність
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
Після старих Piston ці по звуку такі ж наче, але трохи не вистачає басу.
За свої гроші хороші наушники. - Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Брал не здесь, но отзыв всё же оставлю.
Это уже третья пара. Беру из-за приемлемого звука и невообразимой живучести. Наушники видели всех всадников апокалипсиса и вполне могли бы стать пятым. Думаю, на их основе можно сварить если не элексир бессмертия, то какую-то настойку для аномального долголетия. Наушники прошли огонь, воду, медные трубы, стирку и пару завязываний в узлы. Ни одна из трёх пар не умерла своей смертью. Первые потерял, вторые тупо порвал, третьи всё ещё молодцом(почти год как), хотя тоже настрадались знатно. Исключительный рекомендасьон для тех, кому нужны неубиваемые спутники в пеших и не очень прогулках.- Переваги:
- Живучесть, приемлемый звук.
- Недоліки:
- Не бесплатные.
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Хорошие уши для своей цены, посмотрим сколько проживут
- Переваги:
- Звук неплохой
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Дуже класні навушники. Рекомендую.
- Переваги:
- Компактні, хороша якість звуку, ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
- сергей б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
За эти деньги нормально.
- Переваги:
- Нормальное качество звука на эти деньги.
- Недоліки:
- Провод очень тонкий. Вероятно недолго проживут в активной эксплуатации.
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Дуже гарні, звук хороший, зручні, вуха в них не болять, я дуже дуже задоволена.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Пришли с L-образным штекером, чему я очень рад. Хорошие наушники по приемлемой цене. Приятно играют, комфортно сидят в ушах.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey
За два роки їх максимальної експлуатації, так як це мої основні навушники, я дуже ними задоволений в технічному аспекті їх призначення.
- Переваги:
- Якість звуку не змінилася з часом.
Металічна оболонка вкладишів робить їх практично невбиваємими.
Ціна/якість - Недоліки:
- Гумова обплітка потріскалася та продірявилася і тепер навушники не мають гарного виду бо постійно заламуються.