Відгуки покупців про Навушники A4Tech G521 Bloody White (4711421962766)

Оцінка користувачів 4.11/5
  • Ярослав В***

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Чудові навушники за свої кошти.

Переваги:
    Зручні, якісні матеріали
  • Онаць С***

хороший звук якісні матеріали

Переваги:
    звук
    Недоліки:
    час від часу щолкают в середині і пищат і пікают дуже дискомфортит і мішає під час гри
  • Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Купував наушники з однією ціллю. Грати в C.S GO . В цілому звук трошки «з бочки», але чутно все на дуже високому рівні (кроки, перезарядку, тощо…) Мікрофон теж нормально працює, для Діскорду більш ніж достатньо.

Так що як звук для Контри 5

Але є окрема біда. Це підсвітка. Вона світить ніби сам сатана в ній лампочки запалює. Через ПО немає змоги її вимкнути. Поліз в Біос, щоб хоть при виключеному ПК вона не світила… Пложив прошивку біоса, перетворив ПК в гарбуз…. Тепер доводиться кожного разу вимикати блок живлення наніч, бо спати з цією гірляндою в одній кімнаті не можливо.

• Олександр

Шановний, а ви не пробували витягати роз'єм навушників з ПК на ніч?

• Дмитро М***

Є така технологія ErP, її треба увімкнути в біосі в розділі Power. І світитися не буде.

• Alexandr P***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Купив данні навушники і відразу маю проблему, коли нічого не відтворюється пищить ліве вухо наче пульсує не розумію чого так! звук добрий але є така проблема і вона дуже напрягає!

Переваги:
    гарний чисий звук
    Недоліки:
    В мене пищить один динамік!

Добрий день! Зверніться у СЦ

• Наталья Н***

Выглядят красиво

Переваги:
    Хороший звук
    Недоліки:
    Пищит в левом наушнике
  • Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Непогано. Якість звуку нормальна, без рипіння і артифактів. Товстий пластик чаш, зручна посадка на голову, подушечки могли б бути і мякіші. Варіант можна розглядати, але точно не *топ за свої гроші*. Є варіанти поцікавіше у цьому ціновому сигменті та з дизайном у них біда) Виглядають класно

Переваги:
    Просто нормальні повнорозмірні навушники
    Недоліки:
    Підсвітка пробиваєця з усіх технологічних (і нетільки) отворів що, в свою чергу, виглядаэ доволі дешево
  • Віталій Д***

Чудові

Переваги:
    Звук , вигляд
  • Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Навушники супер звук теж супер є програмка щоб зробити звук мікрофона і звуку більше, але мікрофон трохи тихий

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    Мікрофон трохи тихий
  • Дима
    Відгук від покупця. Продавець: Your House. Колір: Black

Проблему вирішено

Сервис полное фуфло, заказал черные а приехали БЕЛЫЕ. Вы там что дальтоники? Поменять так поменяли, но осадок, очень обидно

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Прислали не того цвета
  • Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Все хорошо, наушники пришли в целостности , удивило что они огромные, после хавит которые в 2 раза меньше было небольшое удивление

Переваги:
    Хороший звук, микрофон, удобные
    Недоліки:
    Стирается краска , подвинул наушники пока они лежали на столе, краска на микрофоне стерлась на краю.
  • Нікіта
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Користуюсь навушниками більше року є тільки один недолік

Переваги:
    Гарний звук та мікрофон
    Недоліки:
    якщо говорити наприклад по діскорду годин 5 починає перериватися мікрофон і мене чути ривками
  • Alexander
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Набридли старі навушники, тому вирішив обрати нові. довго думав які взяти та мій вибір пав саме на цю модель. чекав, що з'являться у чорному кольорі, але так і не дочекався та взяв у білому. на жаль, навушники мене дуже розчарували. вже на наступний день я відніс їх назад. так що ж з ними не так?
    Із плюсів можу виділити:
    - гарний дизайн
    - довгий кабіль
    - юсб
    На цьому усі плюси закінчуються. Тепер перейдемо до мінусів:
    - пищить ліве вухо, який сильно дратує(хоча подивившись інші відгуки на ці навушники, я зрозумів, що такий брак для них норма)
    - ліве вухо грає гучніше ніж праве(це можна виправити через еквалайзер, але все одно дуже неприємно)
    - мікрофон тихий(навіть підкрутивши через вінду та ПО) + захватує дуже багато шумів, які відбуваються на фоні
    - незручна форма абмушур, через декілька годин використання болять вуха
    - якщо ви сидите в цих навушниках та випадково зачепите зовнішю пластикову частину , то почуєте дуже неприємний звук стуку, який дуже сильно б'є по слуху.
    - товстий кабель
    - слухати музику через ці навушники неможливо, бо звучать надто погано. в іграх не тестував.

На додачу, хочу поскаржитися на роботу Розетки. декілька днів чекав на відправку навушників, але через 4 дні очікування мені написали, що заказ скасовується, бо на складі вони закінчилися. був змушений купляти в іншому магазині. дякую, Розетка!

Підсумувавши усе, що я писав вище, я можу з впевненістю порадити придбати інші навушники та пройти повз цих, бо ці навушники повна лажа.

Переваги:
    Гарно виглядають, довгий кабель
    Недоліки:
    Незручна для мене форма амбушур, звук у лівому вусі гучніший за правий, жахливий звук для ютубу або музики, піск у лівому вусі та дуже тихий мікрофон
  • Макс Я***
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Навушники дійсно хороші, були подарені 19.12.22 до 09.01.23 проблем ніяких) Звук хороший, навіть дуже. Приємно слухати музику та грати в ігри, але вони не для фільмів. Коли дивишся фільм звук стає якимось дивним наче в далеку. В кс го добре чути де хто ходить і де що впало, голосні. Мікрофон дуже якісний мені сподобався але з коробки йде трохи тихий тому потрібно качати софт та настроювати. Тепер мінуси) Металічний каркас, при ударі якого ти відчуваєш себе священником, і регулятор звуку який дуже хлипкий і коли ти ставиш навушники на стіл він сам скручує звук. але вони того варті)

Переваги:
    Хороший голосний звук, якісний мікрофон
    Недоліки:
    хлипкий регулятор звуку, металічний каркас при ударі якого можна оглохнути
    • Віра

Пф, священником.