- АртемВідгук від покупця. Продавець: GQbox
Вмикається!
Сосновий брус ріже як масло- Продавець GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Надія Г***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Усе класно працює. Навіть грубші поліна чоловік перерізав. Купляли на акції, то дешевше ніж в іншому магазині. Головне при складанні правильним боком надіти цеп!
- Переваги:
- 2 акумулятора.
- Недоліки:
- Нема інструкції як її скласти, але впоралися.
- Продавець GQbox
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
працює
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Замовлення швидко обробили та доставили.
- Переваги:
- Ергономічна,зручна в роботі,2 акумулятори.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець GQbox
- Мойсієнко О***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Надзвичайно зручна та корисна пилка. Ідеально підходить для догляду за садом. Через невелику вагу пили та акумуляторів зручно пиляти гілки на висоті. Акумулятора вистачає надовго.
- Переваги:
- Мала вага, зручна ручка, наявність змінного акумулятора
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець GQbox
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: GQbox
Товаром повністю задоволений. Придбав на подарунок. Це вже 2 аналогічний гілкоріз, перший собі купував "іншої фірми" на 600 грн дорожче, але суттєвої різниці між ними не помітив. Дуже полегшив та прискорив садові роботи на ділянці. Простий у використанні та не потребує фізичних зусиль від користувача. Незамінна річ під час догляду за ділянкою для людей, яким протипоказано фізичні навантаження. Дякую!
- Переваги:
- Доступна ціна
Комплектація
Простий у використанні - Недоліки:
- Поки не знайшов
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Дякую
- Переваги:
- Дуже зручний інструмент, швидко заряджаються акумулятори. Для роботи з садом дуже зручна.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Все работает.
На сколько надёжно?... это можно будет сказать в конце сезона- Переваги:
- Дёшево
- Недоліки:
- Не вижу пока
- Продавець GQbox
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: GQbox
Чудова пилка. Дякую.
- Переваги:
- 2 Аку
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець GQbox
- Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Компактний розмір,зручна у користуванні,недорога.
- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
На свои деньги не плохой инструмент, но там не 24В, а 21В
- Переваги:
- 2 аккумулятора, легкий
- Недоліки:
- Дешёвый пластик, короткая шина 20см она не срежет
- Продавець GQbox
- Продавець GQbox
По акумуляторі дійсно помилка, виправимо на сайті, вибачте за незручності. Розмір шини у нас вказано на сайті вірно - 4 дюймів. Шини бувають різних розмірів для різних потреб. Коли ви купуєте товар, Вам потрібно звернути увагу на це та проаналізувати для яких потреб вона Вам потрібна. Ця пила цілком підходить для домашніх потреб.
- Інна І***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Замовлення швидко прийшло,усе в наявності, окрім бажано щоб була інструкція.
- Переваги:
- Швидка і зручна
- Недоліки:
- Поки що невідомо)після певного терміну користування побачимо
- Продавець GQbox
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Ну на такі гроші якість може бути. Лише чомусь в коробці не було інструкції. Заряду акумулятора хватає десь - 40 хвилин.
- Переваги:
- Низька ціна.
- Недоліки:
- Швидко сідає акумулятор
- Продавець GQbox
- Ольга Н***
На третій раз в користуванні взагалі перестала виконувати свої функції. Почала глохнути. Навіть найтоншу гілку вона не спилює. Жаль витрачених коштів.
- Продавець GQbox
Перевірте, чи заряджені акумулятори до повного заряду. Час заряду одного акумулятора ставновить 3 год. Також перевірте, чи правильною стороною одягнули ланцюг.
- Анатолий К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Вроде нормально
- Геннадій С***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Купував, тому що є зайві акумулятори 24v., виявилося, що дарма ( в даній пилці - 21...).
- Переваги:
- Компактна
- Недоліки:
- Не тримається пружина захисту
- Продавець GQbox
Добрий день, з Вами зв'яжеться менеджер щодо врегулювання питання. Нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Продавець GQbox
Дякуємо за зауваження, подали інформацію на виправлення, перепрошуємо за незручності.