Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

• Відгуки про товар продавця ФантазіяГурмана
  • Александр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ФантазіяГурмана. Об'єм: 1

Качество масла MONINI на высоте. Рекомендую к покупке

Переваги:
    Соотношение цена-качество
    • Продавець  ФантазіяГурмана

Щиро вдячні за Ваш відгук та довіру

• Лариса К***
    Відгук від покупця. Продавець: ФантазіяГурмана. Об'єм: 1

Прислали другое масло и мутное. Зачем оно мне? Я заказывала вот это Олія оливкова Monini Extra Vergine Classico 1 л. А вот, что пришло. На фото.

• Сергій Ч***

Суппер отличная

• Сергій С***

Олия супер.

• Єва М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Ідеальний смак, дуже гармонійний, без різкої гіркоти, із легкими трав'яними нотками. Ідеально підходить для овочевих салатів, пасти, брускетту або маринадів.

• Таишева А***

Отлично!

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Олія супер, беру вже не вперше

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Оригінальний продукт. Смачна олія. З літніми овочами - саме то!

Переваги:
    Смачна
    Недоліки:
    Швидко закінчується

Нам приємно, що Ви оцінили смак та якість продукту. Monini Extra Virgin Classico справді добре поєднується зі свіжими овочами, салатами та готовими стравами, делікатно доповнюючи їх смак.
      Дякуємо, що обираєте Monini! Бажаємо Вам смачних літніх страв.

• Лариса С***

Непогана.

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук про оливкову олію Monini Extra Virgin Classico 1 л. Нам приємно, що продукт залишив у Вас позитивне враження. Monini Extra Virgin Classico має збалансований смак і добре підходить для салатів, готових страв та щоденного використання. Дякуємо, що обираєте Monini!

• І_Ну
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Придбав по акції.''Провіркухолодом'' пройшла)),тобто загусла.Ще не відкривали,бо попередня ще не кінчилась.

• Максим Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Це перша оливкова олія в моєму житті. Смак не перебиває смаку продуктів. Для приготування салатів чудово підходить.

Переваги:
    Не різкий смак

Дякуємо за Ваш відгук про оливкову олію Monini Extra Virgin Classico 1 л.
      Нам приємно, що Ви оцінили збалансований смак олії. Monini Extra Virgin Classico добре підходить для салатів, адже делікатно доповнює смак інгредієнтів і не перебиває натуральний смак страви.
      Дякуємо, що обрали Monini. Бажаємо Вам смачних кулінарних поєднань!

• Мар'яна К***

Отличное масло

• світлана т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500

супер

Переваги:
    дуже смачне
    Недоліки:
    немае

Вітаємо!

Дякуємо за Ваш відгук про оливкову олію Monini Extra Virgin Classico 500 мл.
      Нам приємно, що Ви високо оцінили смак продукту. Monini Extra Virgin Classico має збалансований смак і добре підходить для салатів, готових страв та щоденного використання.

• Куратник И***

Супер,вкусненькое

Переваги:
    Вкусненькое

Дякуємо за Ваш відгук про оливкову олію Monini Extra Virgin Classico 1 л.
      Нам приємно, що Ви високо оцінили смак продукту. Monini Extra Virgin Classico має збалансований смак і аромат, тому добре підходить для салатів, готових страв та щоденного використання.

• Михайло М***

Якісне масло.

Нам приємно, що Ви високо оцінили якість продукту. Monini Extra Virgin Classico — це оливкова олія першого холодного віджиму зі збалансованим смаком, яка чудово підходить для салатів, готових страв та щоденного використання.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.500

Беру не перший раз, задоволена.

Переваги:
    Олія супер
    Недоліки:

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук про оливкову олію Monini Extra Virgin Classico 500 мл.
      Нам приємно, що Ви обираєте цей продукт не вперше та залишаєтеся задоволені якістю і смаком олії. Monini Extra Virgin Classico добре підходить для салатів, готових страв та щоденного використання.
      Дякуємо за довіру до Monini!

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Чудове поєднання ціни та якості

Нам приємно, що Ви оцінили поєднання ціни та якості продукту. Monini Extra Virgin Classico має збалансований смак і добре підходить для салатів, готових страв та щоденного використання.

• Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Загускла на треті сутки в холодильнику, все ок))) Дякую!

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Нам приємно, що Ви залишилися задоволені якістю продукту. Хочемо зазначити, що охолодження в холодильнику не є офіційним методом перевірки якості оливкової олії, адже реакція на холод може залежати від температури, часу охолодження та об’єму тари. Водночас для оливкової олії Extra Virgin природним є можливе помутніння або загущення при низьких температурах. Дякуємо, що обираєте Monini!

• Таисия Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Олія на смак не погана, але поставивши її в холодильник, по суті вона має загинути, так як вона не рафінована, але такого не сталося. Олія залишилась такою ж рідкою.

• Валентина В***

у мене повністю загустіла , навіть не виливається

Дякуємо за Ваш відгук.
      Хочемо зазначити, що зберігання оливкової олії в холодильнику не є офіційним методом перевірки її якості чи натуральності. Оливкова олія Extra Virgin може по-різному реагувати на охолодження: мутніти, частково густішати або залишатися більш рідкою — це залежить від сорту оливок, складу жирних кислот, фільтрації, температури холодильника, часу охолодження та об’єму тари.
      Якщо Ви перевіряли цілу пляшку 1 л, олія може охолоджуватися нерівномірно та повільніше. Для такої побутової перевірки рекомендуємо перелити невелику кількість олії в меншу чисту та суху тару і поставити її в холодильник на кілька годин.
      Оливкова олія Monini Extra Virgin Classico постачається в Україну офіційно та проходить відповідний контроль якості. Якщо у Вас залишаються сумніви щодо конкретної пляшки, рекомендуємо звернути увагу на номер партії та термін придатності на упаковці.
      Дякуємо, що поділилися своїми спостереженнями.

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Олія смачна і зовсім не гірка. Але сильно вираженого смаку і запаху теж не має.

Нам приємно, що Ви оцінили смак продукту. Monini Extra Virgin Classico має збалансований, м’який смак та делікатний аромат, тому добре підходить для салатів, готових страв і щоденного використання, не перебиваючи смак основних інгредієнтів.

• Олена Б***

Все супер

• Виталий П***

Отличное масло постоянно покупаю

Дякуємо за Ваш відгук про оливкову олію Monini Extra Virgin Classico 1 л.
      Нам приємно, що Ви обираєте цей продукт постійно та залишаєтеся задоволені його якістю. Monini Extra Virgin Classico має збалансований смак і добре підходить для салатів, готових страв та щоденного використання.
      Дякуємо за довіру до Monini!

• Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Відмінна ціна/якість. Буду купувати ще. Купувала тут і в іншому місці, однак підробки не було.

Переваги:
    Хороша олія. Бюджетна, але нічим не поступається дорожчим варіантам.
    Недоліки:
    Поки не виявляла.

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що Ви високо оцінили співвідношення ціни та якості оливкової олії Monini. Нам дуже приємно, що продукт залишив у Вас позитивне враження та відповідає Вашим очікуванням.
      Дякуємо, що обираєте Monini. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Галина М***

Гарне масло

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico 1 л Вам сподобалася. Нам дуже приємно отримувати такі позитивні оцінки.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Олія дуже якісна, смачна, ароматна і корисна, додаю навіть малечі до страв.

Переваги:
    Приємна була акційна ціна і дякую за швидку доставку.
    Недоліки:

Нам приємно, що Ви високо оцінили якість, смак та аромат продукту. Monini Extra Virgin Classico добре підходить для салатів і готових страв, делікатно доповнюючи їх смак.
      Дякуємо, що обираєте Monini для Вашої родини!

• Люда Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Здивована за таку ціну і норм.продукт.

Переваги:
    Класна

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico 1 л приємно Вас здивувала та сподобалася за співвідношенням ціни і якості.

• Вера Х***

Якісна олія. Рекомендую.

Недоліки:
    Немає.

Дякуємо за Ваш відгук і рекомендацію! Раді, що Ви високо оцінили якість оливкової олії Monini Extra Virgin Classico. Бажаємо смачного використання та будемо раді Вашим новим замовленням!

• Дмитро Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Дуже якісний продукт. Рекомендую.

Переваги:
    Якість, акційна ціна під час замовлення

Дякуємо за Ваш відгук і рекомендацію! Раді, що Ви високо оцінили якість оливкової олії Monini Extra Virgin Classico та змогли придбати її за вигідною акційною ціною. Бажаємо смачного використання та будемо раді Вашим новим замовленням!

• Людиила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Дуже якісна олія за гарну ціну.

Нам приємно, що Ви високо оцінили якість продукту та поєднання ціни й якості. Monini Extra Virgin Classico має збалансований смак і добре підходить для салатів, готових страв та щоденного використання.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Оригінальний товар. Корисна річ. Смачна. Фірмова і перевірена часом і смаком!

Переваги:
    Смачна і корисна
    Недоліки:
    Швидко закінчується)

Дякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку! Раді, що Ви цінуєте оливкову олію Monini Extra Virgin Classico за смак, якість та користь. А щодо того, що швидко закінчується — це найкраще підтвердження, що продукт справді сподобався Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Сергій І***

Дуже смачна олія

Переваги:
    Смак
    Недоліки:

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась за смаком. Бажаємо смачного використання та будемо раді Вашим новим замовленням!

• Ганна Р***

Доставка швидка.

Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Раді, що доставка була швидкою. Бажаємо приємного використання оливкової олії Monini Extra Virgin Classico та будемо раді Вашим новим замовленням!

• Ольга Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.250

Всі норми, доставка!!!!

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась і доставка пройшла добре. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!

• Святослав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Олія дуже гарна дякую! Рад що ви дуже оперативно працюєте

Дякуємо за Ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалась. Раді, що Ви залишилися задоволені якістю продукту та оперативністю нашої роботи.

• Дробова К***

Краща олія за ці гроші

Переваги:
    Смак і ціна
    Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку. Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico Вам подобається за смаком та співвідношенням ціни і якості. Смачного!

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1

Пришла литровая бутылка оливкового масла в темном стекле, по актуальной цене. На вкус приятное масло, экспертом в данном вопросе не являюсь, оцениваю органолептику, а она вполне достойная.

Переваги:
    В темном стекле
    Недоліки:
    Пока не обнаружено

Доброго дня! Дякуємо за Ваш детальний відгук і високу оцінку. Раді, що оливкова олія Monini Extra Virgin Classico Вам сподобалася за смаком, а також що Ви відзначили перевагу упаковки в темному склі. Смачного!