Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Акумуляторна пила електрична 12", Електропила ланцюгова 5000 об/хв, 21V, 4 AH + 2 АКБ+ кейс, в в чорно-блакитному дизайні (5836637784)

Оцінка користувачів 4.69/5
  • Богдан Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Перше враження доволі чудова річ для використання в домашніх умовах! 30 річне дерево абрикоси піддалось на 2 акумуляторах ( хоча і написано що 4 АН)! Доволі легка у використанні, на рахунок зарядного пристрою так є не довіра хоча з своєю функцією справляється. На даний час проблем не замітив. Тому для домашніх вирішень рекомендую.

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Павло З***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже файна пилка. Стосовно акумуляторів то вони починають як слід працювати та тримати гарно заряд тільки після 3 заряджання при практично повному розпорядженні.

• Касімова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже гарна пилка. Легка в користуванні для жінки.

• Денис О***

Задоволений покупкою

Переваги:
    Ціна шара! Легка, зручна, легко обслуговувати
    Недоліки:
    за таку ціну немає
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Александр З***

Задоволений

• Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже гарна і зручна пила!!!!! Користуюсь із задоволенням !Рекомендую !!!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже зручна електрична пила.

• Ольга М***

Гарно справляється

Переваги:
    Легка, бюджетна
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

За свої гроші дуже хороша пилка, міцна і добре ріже.

Переваги:
    Міцна
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Таміла К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Купила перед початком облицювання дерев. Користувалася, акумулятора вистачає на годину. Зручна, легка.

Переваги:
    Легка, може справитися з нею навіть жінка.
    Недоліки:
    Поки що не виявлено
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Вероника Т***

Добре все працює

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дякую за бистру доставку.Пила легка в роботі. Якістю задоволена.

• Сергій Х***

Гарна пила.

• Максим Б***

Дуже гарна пила.Зручна .

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Користуємося уже місяць багато перепиляли.Дуже гарна пилка.Супер.Рекомендую

Переваги:
    Зручна

• Денис Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Акумуляторна пилка зручна у використанні та добре підходить для домашніх робіт. Легка, мобільна, не потребує підключення до мережі, тому можна працювати в будь-якому місці. Заряду вистачає на нормальний обсяг роботи

• Наталя Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже зручна у використанні.

• Роксолана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже гарна пилка. Легка в користуванні для жінки.

Переваги:
    Легко користуватися

• Вадим С***

ДОБРЕ

• Мірошниченко М***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Пила реально кайфова, мотор тягне без лагів і батарейки тримають передбачувано

• Юлій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Пила вполне удобная в работе, легкая и мощная. Аккумулятора хватает на нарезку веток и небольших бревен. Не шумит сильно, что радует.

• Вадим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Пила удобна в использовании и отлично справляется с задачами.

• Даниил К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Пила легка в роботі, батарея держит добряче

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Ми довго шукали пилку, яка б була зручною та потужною, і ця акумуляторна дійсно виправдала очікування. Легко впоралися з розпилюванням колод і обрізкою гілок без зайвого шуму чи запаху. Кейс і запасна батарея дуже виручають під час роботи.

• Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Хороший апарт, вот ровно на что она расчитана то она и делает. Не питайте илюйзий она не будет 2 часа пилять но это ведь и очевидно, оч хорошая вещь, свою задачу выполняет

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Пила космос просто, тепер гілки ламаю як шеф!

• Зіновій С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Пила реально вражає потужністю та мобільністю! Легко справляюсь з будь-якими гілками, заряд тримає круто.

• Сергій В***

Влаштовує

• Андрей П***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Задоволений. Пиляє добре навіть товсті гілки.

• Оксана В***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже дякую, гарна якість!!!

Переваги:
    Може навідь жінка коистуватися!!!

• Леся Т***

Дуже сподобалось гарно працює

• ОЛЕКСАНДР Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

ПИЛКА НЕ ПОГАНА.ТІЛЬКИ КОЛИ ПОЧИНАЄШ ПИЛЯТИ І ТОРКАЄШСЯ ДЕРЕВА ВОНА ПОЧИНАЄ ПРИГАТИ ПО НЬОМУ.КОЛИ ТРОХИ ПРОПИЛЯВ ТО ЦЕ ПРИГАННЯ ПРОПАДАЄ.ТАКЕ ВРАЖЕННЯ ЩО ЗАМАЛІ ОБОРОТИ.ВЦІЛОМУ ПИЛКОЮ ЗАДОВОЛЕНИЙ

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Чоловіку брала на подарунок ,випробував сподалось легенька.пробував гілки та невеличкі стовбури все-супер

Переваги:
    легка
    Недоліки:
    поки не знайдено
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Вітаю, у валізі з інструментом не було інструкції та гарантійного квитка.

• Продавець  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.

Хочемо пояснити, що наш магазин перейшов на сучасний електронний формат документообігу. Це дозволяє забезпечити збереження ваших даних та швидкий доступ до них у будь-який час.

Ваша гарантія активована автоматично за номером замовлення. У разі потреби в обслуговуванні, вам достатньо надати номер телефону або номер замовлення — жодних паперових чеків, які можуть загубитися, не потрібно.

За бажанням ми можемо надіслати вам детальну електронну інструкцію по користуванню

Дякуємо за розуміння та за вибір нашого магазину!

• Оксана К***

Надішліть будь ласка.

• Володимир Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Все супер працює проблем нема!!!

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Для невеликих гілок зручна.

Переваги:
    Легко користуватись
    Недоліки:
    Не зрозуміло чи є масло у контейнері, і не було ключа, щоб закручування гайки.
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук і приємні слова про роботу пилки. Нам дуже приємно, що вона виправдала Ваші очікування у повсякденному використанні.

Хочемо уточнити, що ключ для затягування гайки входить до стандартної комплектації (як зазначено в описі та на зображенні товару). Якщо він випадково не був покладений під час пакування — ми готові оперативно надіслати його окремо за наш рахунок, достатньо лише повідомити нам.

Щодо мастила для ланцюга, у пилі передбачена система напівавтоматичного змащення, але масло не входить до комплекту — його необхідно додати самостійно перед першим використанням (підходить звичайне ланцюгове масло).

Ми цінуємо Ваш відгук і завжди готові допомогти, щоб користування нашим інструментом приносило лише задоволення.