- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Приїхав товар в порваній упаковці, захисна плівка з подряпинами. Я розчарована-витратили мій час.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: ТД СТБ. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Задоволена товаром. Зручний, компактний.
- Продавець ТД СТБ
Дякуємо за відгук!
Тішимось, що повербанк Choetech справдив Ваші очікування
- Богдан Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Хороший павербанк. Компактний, з дисплеєм. Користуюсь 2 місяці- політ нормальний
- Леонид Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Розетка продала б/у товар. Будьте уважні коли щось купуйте. Затертий екран. Був у використані.
- Недоліки:
- Б/у
- Валерій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Приємний дизайн та матеріали. Ємність відповідає заявленій, швидка зарядка. Гарний вибір по ціна-якість.
- Переваги:
- Щвидка зарядка, якісне виконання, чесна ємність
- Недоліки:
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Тест на ємність пройшов успішно!
Ємність більша ніж заявлено виробником)- Переваги:
- Гарний дизайн
- Стелла А***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
0 % заряда, нерабочий умб, поцарапанный экран и нет защитной плёнки на нем, позорно торговать таким товаром
- Переваги:
- не знаю, так как доставили в нерабочем состоянии
- Недоліки:
- 0 % заряда, нерабочий умб, поцарапанный экран и нет защитной плёнки на нем