Відгуки покупців про Сухий корм для дорослих собак усіх порід Spiky з куркою 10 кг.
- Анна Е***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Купувала собакам на роботу. Їдять із задоволенням. Навіть цуценята. Дворові собаки коло дому не їдять. Коти аж давляться )) кому як піде. Я задоволена. Дуже зручно у спеку. Не кисне , не воняє, як каша
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Нормальний корм, моя вівчарка малінуа їсть з задоволенням, 10 кг вистачає рівно на місяць, купуємо вже півроку
- Гуменюк В***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Вже друге замовлення, доставка в терміни, собака їсть з задоволенням
- Вера К***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дякую за корм. Собака їсть із задоволенням. Рекомендую
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дякую за швидку відправку та приємне спілкування!! Все відповідає опису, моя вівчарка їсть с задоволенням
- Леся Ш***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Песики їли з задоволенням
- Валерий Д***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Гарний корм. Всі їдять дуже добре.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
В мене собака породи Мопс, відмовився їсти..
- Переваги:
- Недоліки:
- Собака відмовляється їсти...
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Швидко відправили, собака їсть з задоволенням
- Маруся К***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дві собаки, їдять нормально, не преміум звісно, але нормальний середньої якості корм.
- Переваги:
- Ціна, менеджер гарно надав консультацію, швидко приїхало.
- Недоліки:
- Як на мене, трохи велика фракція, собаки хоч і великі, але їм краще смакує дрібніша, але це індивідуально.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака ест ей нравится. Покупаем не первый раз
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Всё хорошо
- Вікторія Я***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Вівчарка їсть із задоволенням
- Переваги:
- Недорого коштує
- Недоліки:
- Поки не побачила
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Хороший корм, овчар ест с удовольствием, спасибо!
- Юлія К***
Хороший корм, овчар ест с удовольствием, спасибо!
- Юрий В***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм чудовий, собака їсть залюбки.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Мої їдять із задоволенням
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Вкусно.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дякую
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: CanaryUA. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Кокер спанієль їсть.
- Переваги:
- Цінп
- Наталія У***Відгук від покупця. Продавець: CanaryUA. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Не їдять ні свої ні безхатні. Запах відсутній.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: CanaryUA. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Для моїх собак, супер чудовий корм. Дякую!
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: CanaryUA. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм для маленьких и середних собачек,вживають нормально,
Корм супер
- Недоліки:
- АляВідгук від покупця. Продавець: КотоПес. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Хороший корм. Нет какого-то запаха ярко выраженного, но собака кушает с удовольствием!
- Переваги:
- Хороший корм
- Недоліки:
Все супер корм супер, улюбленця задоволені
- Переваги:
- Корм відповідає вимогам
- Недоліки:
- Не знайдено
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: CanaryUA. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки поїдають але не з охотою
Корм супер улюбленці в захваті
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: CanaryUA. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собачка з'їла, ще просить.
- Артур А***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Скинув всю сумму за корм,17.11.25, сьогодні уже 20.11.25, відправки не має, написав на магазин, кажуть товара не має в наявності!!!
Кажу поверніть кошти, вони мені кажуть щоб писав Заяву на їх повернення!!!- Переваги:
- Недоліки:
- Вперше попав на такий поганий магазин!!!
- Продавець COMPETS
Вітаю!
Ваше замовлення буде відправлено сьогодні згідно встановлених термінів. Перепрошуємо за незручності.У разі відсутності товару ми запропонували Вам аналогічний товар для заміни. Стосовно повернення коштів згідно законодавства України, необхідно написати відповідну заяву, про що Вас було поінформовано. На жаль, Ви відмовилися, мотивуючи це тим, що плануєте написати заяву до поліції на наш магазин. Зі свого боку підкреслюємо — ми не відмовляли у поверненні коштів, а лише діяли у межах чинного законодавства.Дякуємо за розуміння та залишаємося на зв’язку для вирішення Вашого питання!
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Аркан з Вольтом щасливі
- Переваги:
- Доступна ціна
- Недоліки:
- Хотілосяб меншу фракцію
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Корм на відмінно! У мене дві німецькі вівчарки! Їдять із задоволенням. А від попереднього воротили носами) Тому вирішила поміняти виробника. Дуже рада, що не прогадала. Те що треба! Дякую за якість!
- Переваги:
- Собаки їдять із задоволенням!
- Недоліки:
Товар супер улюбленці в захваті
- Недоліки:
- АннаВідгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака довольна. Ест с удовольствием.
- МАРІЯ Б***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Одна з собак їла,інша відмовилась.
До цього були на натуральному кормі.
В цілому задоволені якістю та ціною - Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Корм супер улюбленці їдять із задоволенням!
Корм супер