Відгуки покупців про Інвертор гібридний Anern AN-SCI-EVO-10200 48V 10200W
- Екатерина У***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr. Номінальна потужність: 10.2
Все добре працює. Спочатку панелі були під'єднані на обидва канали, то виробництво енергії болу таке собі. Але потім ми спробували підключити всі 10 панелей ( по 420вт) в один канал і виробництво збільшилося вдвічі. За місяць виробилось 300квт енергії, за цей місяць ми жодного разу не під'єднаналися до міської мережі(вночі працює акумулятор), зранку встигає зарядитись від панелей. Дякую, дуже задоволені
- Продавець Maxandr
Дякуємо за розгорнутий відгук! Це супер, що у вас є така економія! Сонця і миру вам!
- Александр У***
Доброго дня, а який АКБ а.г ?
- Екатерина У***
Anern solar lithium battery N Serries Power Box на 100ампергодин
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr. Номінальна потужність: 10.2
Чудовий варіант за цю ціну. Якісний, фабричний Китай.
Продавець вислухав мої "забаганки", обсудили, зійшлися на цій моделі.
Вдячний за грамотний підхід до клієнта, та швидку доставку.
Інвертор працює без нарікань, встановлений у літній кухні, шум не заважає.- Переваги:
- Ціна, простота конструкції.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr. Номінальна потужність: 10.2
Купив даний інвертор, користуюсь таким самим 1 рік , питань не має , продавець кваліфікований, підказує що не зрозуміло , всі хто хоче ціна якість це про цей інвертор
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr. Номінальна потужність: 10.2
Працює добре ставити потрібно в окрему кімнату
- Недоліки:
- Шумить при роботі добре але зачинені двері і трошки чутно не критично але подумки є переставити в гараж
- Анжела К***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr. Номінальна потужність: 10.2
Задоволена покупкою.Інвектор працює добре.легкий у використанні.все зрозуміло.
- Переваги:
- Гарне обслуговування.продавець добре знає свій товар.Рекомендую.
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr. Номінальна потужність: 10.2
Інвертор працює відмінно! Все супер!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr. Номінальна потужність: 10.2
Інвектор чудовий, ціна-якість відповідає своїм характеристикам.
Окремо хочу виділити продавців даного магазину: швидко зв'язалися, обслуговування на найвищому рівні, швидка відправка і доставка. З такими продавцями приємно мати справу. Обов'язково рекомендуватиму іншим.- Переваги:
- Ціна-якість та обслуговування магазину
- Недоліки:
- Не має
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr. Номінальна потужність: 10.2
Рекомендую
- Переваги:
- Свою роботу виконує
- Недоліки:
- Не розібрались як налаштувати wi-fi
- Сергій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Maxandr. Номінальна потужність: 10.2
Все ОК