- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: Idea art. Розмір картини: 40 x 50
Сучасна тематика картини. Малювати легко і з задоволенням, якісні фарби і холст.
- Переваги:
- Подобається, малюнок дуже смачно виглядає
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Idea art. Розмір картини: 40 x 50
Все супет,дякую
- Альбина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Чудова картина, смачно малювати
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за ваш відгук та за вибір нашого продукту!
- Олеся Л***Відгук від покупця. Продавець: Idea art. Розмір картини: 40 x 50
Не хватило красок
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Все як завжди на відміну оцінку.
- ХристинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Гарна картина
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Дуже гарна картина,фарби свіжі.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Чорної фарби ледве вистачало. Картина дуже гарна.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Свіжі і яскраві фарби, гарно замальовують з першого нанесення.
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту!
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картину купив дружині сюрпризом, вона в захваті.
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Супер отримала задоволення від розпису
Супер! Вийшло як на картинці
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Гарно виглядає, відповідає 3 рівню складності
- Переваги:
- Все супер
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Брав на подарунок. Повинно бути гарно
- даша п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картиною задоволена
Гарна якість фарб - Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Чудові фарби, гарна картина, обожнюю Ideyka
- Карина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Якісні фарби, швидко доставили
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картина виходить супер гарна!!! Фарби не густі ,якраз норм.
- Переваги:
- Заспокоює процес малювання
- Недоліки:
- Небачу
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картиною дуже задоволена! Якісні фарби, зручні пензлики. Результат неймовірний!
Представник постачальникаДобрий день! Щиро дякуємо за вибір нашої продукції та цінуємо, що ви звернулися до нас з відгуком.
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картина виходить дуже-дуже красивою, вся фарба якісна і яскрава, кольори плотні. Я у захваті. Не пожалкувала жодної секунди!
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Супер картина. Якісні фарби. Малюю і насолоджуюсь. Дякую!
- Микола З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Все добре, але з кріпленням було б ще краще!
Представник постачальникаДякуємо за ваш вибір та за те, що поділилися з нами вашими думками. Завдяки Вам ми стаємо кращими.
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Дуже красива картина!
Представник постачальникаДобрий день! Велике спасибі, що вибрали саме наш товар. Ми вдячні що знайшли час для зворотнього зв'язку.
- Мария О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Дякую!
Представник постачальникаДякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту.
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Idea art. Розмір картини: 40 x 50
Все дуже добре запаковано. Швидко доставили
- Оксана С***Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Картина супер, дуже реалістична і кольорова гамма робить її чудовою для розмальовування. Це гарний подарунок для творчих людей які люблять прикрашати дім своїми виробами.
- Переваги:
- Картина супер
- Недоліки:
Представник постачальникадоброго дня! Щиро дякуємо за вибір нашої продукції та цінуємо, що ви звернулися до нас з відгуком.
- Зарина К***Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50
Купила. Дуже сподобалося.