- Оксана Х***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дуже ввічливий і уважний продавець. Передзвонили в день замовлення, прийшло швидко. Все ціле, гарно запаковане. Відповідає фото і опису. Дитина ще не гралася, бо замовили на подарунок, але впевнена, що буде в захваті.
- Недоліки:
- Поки не виявили)
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дитина аж пищить від цієї іграшки
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
І ще забула добавити що не пройшло і доби сканер перестав пікать
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Із плюсів менеджер уважний до клієнтів і дійсно гарно виконує роботу . Дякую менеджеру за турботу . Із мінусів люди писали що гарний пластик якісні іграшка . Мене вразило бо я бачила і по якісній матеріал пластику. Сума іграшки завищена . Дуже . Звук від іграшки настільки тихий що при розмові зовсім не чути. Де добавити не знаю не знайшла такої функції. Дуже маленький розмір . я не очікувала щось велике але він дуже мініатюрний . Деякі овочі не зрозуміло що це. Пусті коробочки . Картон . Чи шкодую так дуже. Буду продавати і замовляти інший
- Продавець FlamesShop
Більшість наших покупців відзначають хорошу саме якість пластику та акуратне виконання деталей, і ми регулярно отримуємо багато позитивних відгуків щодо цієї моделі.
Щодо гучності звуку — рівень звучання відповідає стандартам безпеки для дитячих іграшок, щоб не шкодити слуху малюків.
Стосовно розміру — розміри обов’язково вказані в описі товару, щоб покупці могли зорієнтуватися перед замовленням. Та іграшка, а саме розміри розраховані саме для дитячої руки. І це не зовсім коректно порівнювати з розміром руки дорослої людини.
Нам шкода, що іграшка Вам не підійшла. Якщо Ви розглядаєте іншу модель — будемо раді допомогти підібрати варіант, який повністю відповідатиме Вашим очікуванням
- Вероніка К***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Дитина задоволена
- Переваги:
- Прркольний
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Доброго вечора. Замовляли касовий апарат для внучки на Миколая. Зі мною звязалася менеджер і оперативно вирішила питання поставки подарунка вчасно. Внучка іграшкою задоволена. Все в комплекті.
- Недоліки:
- Нема.
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Всё работает, хорошее качество. Товар супер.
- Катерина Д***
Когда получили сразу не обратили внимание.Но потом оказалась что в игрушку не положили деньги, монеты и карточки. На весах и аппарате для карточки нет наклеек. Очень разочарована.
- Продавець FlamesShop
з вами спілкувався менеджер з цього приводу ,очікуйте на вирішення вашого питання.
- Катерина Д***
И как долго надо ждать? У ребёнка скоро день рождения. И чего я вообще должна чего-то ждать? Я заплатила за укомплектованную игрушку.
- Анастасия Н***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Чудова й компактна іграшка. Якісний пластик, багато деталей для гри. Сподоьалось, що не займає аж так багато місця як великі іграшкові касови апарати.
- Переваги:
- Є все необхідне для гри в магазин
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Все супер !
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Не доукоплектований
Без монет. - Валентина І***Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop
Доброго дня! Замовляла дитині касовий апарат, іграшкою задоволені. Швидко зі міною зв'язалися і доставили також швидко. Дякую.
- Переваги:
- Чудова іграшка.