- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 25. Кількість в упаковці: 12
Ребенок любит постоянно делать поделки. Клей отличный. Хорошо клеит. Хватает надолго.
- Переваги:
- Хорошо клеит
- Недоліки:
- АртёмВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 16. Кількість в упаковці: 20
Хороший клей. Довольно "липучий".
Клеит лучше большинства аналогов клеев-карандашей.
Срок годности 2 года, так что в школу можно покупать такую упаковку.- Недоліки:
- Имеет несильно выраженный запах клея
- иван р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 9. Кількість в упаковці: 30
Отличный клей! Со своей задачей справляется на все процентов!
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Vika S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 25. Кількість в упаковці: 12
Лучший клей карандаш
- Марунич О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 25. Кількість в упаковці: 12
Хороший клей
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Наталия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 25. Кількість в упаковці: 12
Клей хорошо справляется с бумагой и картоном. Даже ткань склеивает.
- АнтонинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 16. Кількість в упаковці: 20
очень удобная упаковка, в школу на труды или дома для детского творчества подходит, нет луж как от жидкого клея и держит хорошо.
- Переваги:
- отлично клеит, держит
- Недоліки:
- не нашла
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 25. Кількість в упаковці: 12
Очень хороший клей.
- Переваги:
- Всё проклеит и заклеит.
- Недоліки:
- Нет.
- ЛадаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 25. Кількість в упаковці: 12
Все бумаги переклееили и рук ни выпачкали.
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 25. Кількість в упаковці: 12
Клей хороший
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 25. Кількість в упаковці: 12
ПВП - склеивают даже ткань
- Переваги:
- Именно ПВП, без запаха (отдушки)
- Виктор К***Продавець: Rozetka. Вага: 36. Кількість в упаковці: 12
Клей-карандаш Axent предназначен для того, чтобы склеивать бумагу, картон, ткани, фотографии.Чтобы клей не засыхал и не обветрился, сразу после использования он должен быть плотно закрыт крышкой. Хорошо, что клей смывается обычной водой. Это особенно важно, если клеем пользуется ребенок, который еще не умеет аккуратно пользоваться им.Клей самый обычный на вид, белого цвета, и что очень важно, он не имеет токсического запаха. Он вообще ничем не пахнет.Пользоваться клеем-карандашом Axent удобно. Ребенок сам наносит его на бумажные фигурки и приклеивает к другой бумаге.
- Переваги:
- Отлично клеит, удобно
- Андрей Е***Продавець: Rozetka. Вага: 36. Кількість в упаковці: 12
Клеєм Axent PVP давно користуюся на роботі, але прийшов час підготувати синочка в перший клас, вибір клею був однозначний тому рідкий може протекти та й важко носити 200гр в школу, тут зручна дозування, легко закривається ковпачок-що не менш важливо для дитини.
І на етикетці дуже важлива для мене інформація пластиковий корпус зроблений з вторсировини, що захищає нашу планету, а сам клей не містить розчинників, а це важливий фактор тому дітки роблячи аплікації торкаються пальчиками, але ж зараз дуже багато алергіків. В даному випадку з цією продукцією я не буду переживати за свого синочка.
Ще важлива складова - клей не має запаху, ні клею ні ароматизаторів, що так само не буде викликати алергію.
І на кінець покажу результат, в спальні відклеїлися шпалери, і клей Axent PVP мене не підвів, при тому, що під шпалерами була побілка. Стики часто відклеювалися, я мазала клеєм ПВА, але тому що він рідкий стікав і шпалери знову стирчали, в цей раз все вийшло з першого разу
Рекомендую і діткам і дорослим.
Ще хочу сказати, що завдяки зручній формі аплікації виходять акуратними і дітки задоволеними.- Переваги:
- Відмінна якість, не протікає, чи не висихає, що не вимазує
- Алекс В***Продавець: Rozetka. Вага: 9. Кількість в упаковці: 30
Удобный в использовании, склеивает хорошо
- Переваги:
- Клей PVP, ложится равномерно, быстро высыхает, не токсичен
- Тина В***Продавець: Rozetka. Вага: 16. Кількість в упаковці: 20
Хороший клей для бумаги. С картоном не работает, особенно если поверхность гладкая. В закрытом виде хранится долго и не теряет своих качетсв.
- Переваги:
- Неплохо клеит бумагу, долго не высыхает
- Тина В***Продавець: Rozetka. Вага: 9. Кількість в упаковці: 30
Нормальный клей для склеивания бумаги, практически без запаха. Добротный механизм, колпачок закрывается плотно, сам по себе не свалится - можно носить в сумке\пенале и не боятся. Сам клеевой стержень плотный, ложится ровным слоем, пользоваться удобно.
- Переваги:
- Хороший PVP клей для школьников