Відгуки покупців про Сухий корм для собак Purina Dog Chow Puppy Lamb зі смаком ягняти 2.5 кг (7613034488657)

Оцінка користувачів 4.42/5
  • Татяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

Собані подобається, їсть)

Переваги:
    Різної форми
  • Татяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг

Собака їсть)

Переваги:
    Різного розміру гранули
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Максим

Все супер

• Валентина М***

Собака бівер без смачної добавки їсти не хоче.

Переваги:
    Приємний запах.
    Недоліки:
    Ще не відомо.

Добрий день, Валентино! Нам шкода, що Ваш собака не вподобав даний корм. Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше песиків. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту. Сподіваємось Вашому домашньому улюбленцю будуть більше до вподоби інші смаки нашого корму. Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!

• Людмила М***

Відмінний корм. Беру не в перше. Песики їдять із задоволенням. Без різкого запаху. Гранули не великі і не зовсім дрібні, а саме такі як потрібно моїм мопсам. Ніяких відхилень по здоров'ю у песиків після корму не спостерігається. Все ок.

Переваги:
    Якісний корм.
    Недоліки:
    Трохи дорогуватий. Коли була акційна ціна - купувати набагато приємніше.
  • Андрій Ф***

Дуже оперативно доставили, цуценя німецької вівчарки 2.5 міс, їсть аж вилизує, перед цим клуб 4 лапи мав, то навіть не хотів до миски підійти

Переваги:
    собака його їсть
  • Людмила М***

Собачки їдять із задоволенням. І це важливй критерій при покупці цього корму.

Переваги:
    Якісний корм. Помірна ціна.
    Недоліки:
    Не має.
  • Олександр С***

Швидко відправили

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Пес-Босс. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

Не звернув уваги коли забирав , прислали не той що замовляв

Переваги:
    Швидко
    Недоліки:
    Не той що треба
  • Яна К***

Все добре. Собака не молода, корм сподобався.

• Ольга Н***

Корм хорошего качества.Покупаю для уличных собак.Едят с удовольствием.

Переваги:
    Нет едкого запаха,жирный.
    Недоліки:
    Дороговато,если для большого количества животных.
  • Кристина П***

Взагалі, сьогодні, купила на пробу чотири лапи зі смаком лосося, то швидко поїв без "випендрювання", без додавання куриних субпродуктів.

• Кристина П***

Я купувала 14 кг зі смаком ягня. Їсть, але не дуже жваво, чекає на щось інше. Якщо нічого не даю, то з'їдає. За 5-6 місяців пачка майже закінчилася + з додаванням куриних субпродуктів та каш.

Добрий день, Христино!

Нам шкода, що Ваш котик не вподобав даний корм.

Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше котиків. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту.

Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо!

• Михаил Д***

Прислали просроченый

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Срок годности
    • Олег

До 2027 року просрочений? Ви там з майбутнього?

• Оксана К***

Цуценя їсти не захотів ( відала дворовому собаці і той їсти не став , я чесно кажучи в шоці.

Добрий день, Оксано! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.

Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними.

• Раиса Т***

Термін придатності гарний,пахне корм нормально,все гарно запаковано, Йоріку корм сподобався,як доїсть візьмемо ще.

Переваги:
    Була акція
  • Олексій Є***

Гарний корм. Безхатькі цуценя їли із задоволенням

Переваги:
    Якість напевно точно
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Олена Ч***

Все супер

• софія б***

Супер, берем не один раз!

• Александра Г***

Песик каже що корм дуже смачний:)

• софія б***

Хороший корм, цуценя їсть.

• Олена С***

Цвергпинчер 7 месяцев отказался есть корм. Во первых корм явно не для щенков всех пород, так как гранулы корма слишком большие для мини собак, во вторых пахнет не очень.

Добрий день, Олено! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.

Супер обслуговування!

• Алла Г***

Хороший, жирний корм, собачки їдять дуже добре

Переваги:
    Він ситний
  • Анна Б***

Замовляю вже вдруге і цуценята їдять з задоволенням

Переваги:
    Ціна-якість
  • Вера Д***

Моєму цуценятку подобається

• Ліка

Нашому французику не підійшов((
    Чухається, і пукає жахливо

Недоліки:
    Запах корму не дуже приємний

Добрий день, Ліко!
      Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте.

Компанія Nestlé піклується про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Хочемо теж зазначити, що подібна реакція може бути викликана різними факторами й не обов'язково може бути пов'язана з харчуванням. Саме тому ми завжди заохочуємо наших споживачів, які є власниками домашніх улюбленців, звертатися з даною проблемою до лікаря-ветеринара у місцевій клініці, аби детально з'ясувати точні причини виникнення проблем зі здоров'ям улюбленця.

Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50.
      Дякуємо за звернення до нас!

• Олексій В***

Купував вперше. Цуценя їсть з великим задоволенням. Довелось замовити ще :-)

Переваги:
    Ціна-якість
  • Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Just4pets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

Наш песик із задоволення їсть саме цей корм)
    Швидка доставка,дякую!

Переваги:
    Смакує щенятку
    Недоліки:
    —-
  • Олексій

Не зміг оцінити якість, бо надіслали пачку прострочену на 6 місяців. Дуже прикро, що розетка намагається напарити такі товари.

• Юлия З***

Пес ест с удовольствием

• Марина Я***

Наша такса 6 місячна їсть з задоволенням .Ціна супер,швидка доставка.

Переваги:
    Вага корму за таку ціну просто супер
  • Матвейчук С***

Все супер!

• Валерій Ж***

Чудовий корм, з апетитом жують цуценята.

Переваги:
    Чудовий корм
    Недоліки:
    Відсутні
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг

Всё супер

• Ольга

Корм пахне приємно, в міру жирненький, собаці сподобався

Переваги:
    Великий мішок.