- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Брав 2 шт. Другий працює класно. На першому що брав раніше був розбалансований 1 акум (3,93/4,03/4,02/4,03). Міг відключатися на 30%. Тому розібрав дозарядив його до 4,03. За годину до зарядився взяв 600мА. Буває можливо різна партія. Після балансування все чудово заряд розряд рівномірний. Індикація запрацювала правильно.
Ємність, струм держить. заряджаю ноут HP 2 раза до 75% (видає 19,9в 1.7-2А). Зарядка від XO, шнурок Type-C той же що йшов з зарядкою в комплекті.- Переваги:
- Класні повербанки.
- Олег Г***
Ты его уже успел разобрать, ещё и на фото выложил???? Попрощайся теперь с гарантией.))))))))))
- Алексей Б***
Олесь явно посредственный пользователь, гуманитарий))))))
Если знаешь закон ома, то гарантия не всегда нужна, кроме случаев брака!
а как с 4 банками ну максимум по 3к махов он имеет общую емкость 20К?? забавная математика))
- Іван В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Стану першим, хто лишить відгук на цю палку-виручалку)
Готуюсь до блекаутів. Звичайний павер вже є, вирішив взяти на 65В для робочого ноута переважно (він у мене невимогливий), ця банка ідеально підійшла взагалі. Швидка зарядка це як завжди топ, чотири роз'єми оптимальна кількість, можна слідкувати за зарядом бо є дисплей. Все просто, зрозуміло, без заморочок і головне ефективно.
Загалом якісна банка, можна брати, ціна взагалі смішна, раджу до покупки)- Переваги:
- В ній є все що треба, а ціна більш ніж приємна
- Недоліки:
- Не знайшов
- Світлана
Ним можна заживити роутер?
- Андрій Т***
Підкажіть, яка його вихідна напруга? 19 вольт є?
- Алексей Р***
Добрый день, на экране выводится что-то ещё кроме уровня заряда батареи(в клоне от Atria ещё вольтаж,ампераж, тип зарядки показывается судя по обзорам)? Заранее спасибо за ответ
- ВладиславПродавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Купував Power Bank XO PB97 для ноутбука, на випадок можливого блекауту.
За місяць використання показав себе дуже добре. Рекомендую перед використанням зарядити та розрядити його декілька разів для правильного відображення заряду на дисплеї.
Для такої ємності досить компактний, але при цьому важкенький)
Досить інформативний дисплей, присутнє відображення напруги та сили струму з якою Power Bank заряджається або віддає заряд підключеним пристроям.
Від 65W адаптера Ugreen заряджається доволі швидко, перегріву при зарядці не помітив. Моєму ноутбуку (MSI Modern 14 B11MOU-885XUA) повністю заряджений Power Bank додав близько 3,5 годин роботи, при звичайному використанні (без значного навантаження).
Можу рекомендувати до покупки, якісна річ за приємну ціну)
На фото Power Bank для порівяння з моделлю від XO на 10000 mah.
Сподіваюсь мій відгук буде комусь корисним)- Переваги:
- Компактний, міцний металевий корпус, потужний
- Недоліки:
- Комплектний кабель бажано замінити на більш якісний
- Антон Л***
Доброго дня, а яким шнуром можна заряджати ноутбук через нього?)
- Владислав
Доброго дня. Я використовую 100W кабель Ugreen Type C на Type C та PD тригер (Type C на DC)
Розміри DC коннектора в моєму ноутбуці: зовнішній діаметр - 4.5 мм, внутрішній діаметр - 3 мм, з центральним піном. - Владислав
Можна ще заряджати напряму через розʼєм Type C, якщо ваш ноутбук підтримує PD.
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Треба був павер, щоб підстрахувати ноут, якщо будуть відключення електрики. Бо для роутера і телефонів купила більш дешевий.
Допомагав обирати друг, каже що користувався подібним і проблем з ним не було.
Поки можу сказати про цей павер тільки те, що він робочий, ноут тягне. Якщо доведеться протестувати, то відпишусь.
А, ще друг каже що він має надійний корпус, а це для таких криворуких, як я дуже важливо :))))))- Представник постачальника
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Рома Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Потрібно розігнати .Декілька циклів заряд розряд повністю.Ємність свою має.Дуже компактний.65 приймає і віддає...навіть більше...але майте на увазі що повинен бути відповідний блок і шнурок(в мене baseus 65 блок і 100 шнурок).Сам заряджається дуже швидко.Заряджає ноут Asus tuf.але коли ноут вимкнений.супер.інформативний екран-дані вірні.РЕКОМЕНДУЮ
P S.плівка на екрані хто думає що поцарапаний.- Переваги:
- Ціна компактність
- Недоліки:
- Нема.нема скрізної зарядки
- Волков С***
Скажіть, скільки часу він заряджається швидко? І який зарядний пристрій для цього потрібний?
Доброго дня, можна заряджати 30Ват зарядкой, по часу 1,5 год, якщо 60Ват то за годину, але і кабель повинен бути відповідним.
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Когда забрал этот павербанк из пункта выдачи немного огорчился. Дело в том что его размер абсолютно не соответствовал моим ожиданиям Он реально выглядит очень маленьким гораздо меньшим чем его стандартные братья на 20000 Подумал что меня надурили.
Когда пришел домой и взвесил оказалось что его вес точно такой же как и другие стандартные павербанки на 20000 где то 400 гр и я успокоился.
Что бы окончательно успокоится решил его протестировать. Зарядил павербанк до 100% подключил к нему настольную USB лампу на этикетке которой было написано in 5V/2A (по факту оказалось что она потребляет не 2A а 3A) и решил пусть работает пока не останется 20% заряда
И того:
Нагрузка: 5v/3A
Потребление: 14W
Работал: от 100% до 20%
Время работы: 2:20 часа
Тестер показал отдачу 6700 mAч
Получается что реальная полная емкость соответствует емкости стандартного павербанка на 20000- Переваги:
- Дешевый, компактный и информативный
- Недоліки:
- Посмотрим со временем
- Шамрай А***
Якщо я не помиляюсь, 6700 відданої емності відповідає 10000 зарядці а не 20000
- Игорь К***
Попробуйте протестить стандартный павербанк на 20000 и сравните показатели Я так понял эти цифры в названии какие то относительные и особо ни о чем не говорят Ну типа павербанк на 20000 в два раза большей емкости чем на 10000 и все
- Иван Я***
Це хороша банка, не шукайте підвох. Вже рік користуюсь
- Саша К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Отлично отрабатывает свои деньги. Качественная, быстро заряжает. Нормальная по весу, заряжаю и ноут, и планшет, и телефон естнственно. Хорошая покупка за свои деньги!
- Переваги:
- Быстро заряжает
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Саша Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Універсальна батарея, велика ємність, компактна та не за всі гроші світу. Підтримує швидку зарядку, є усі потрібні порти. На майбутнє - чудовий ваірант.
- Переваги:
- Велика ємність, хороша ціна
- Недоліки:
- Влад С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Я був в шоці від того який він маленький.
Думав 20000 там навіть і не пахне, але після тестування був приємно вражений.
Павербанк повністю відповідає своєму об‘єму.
Ноутбук тримає 3-4 години в залежності від навантаження.
Покупкою задоволений- Представник постачальника
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Ігор О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Все чудово, павер працює як і в заявлених характеристиках. Від себе додам ,що умб це тільки одна частина успіху, а друга - це хороший кабель який заряджатиме ваш гаджет
- Яна Я***
Підкажіть, будь ласка, а шнур хіба не йде в комплекті?
Доброго дня, йде, для заряджання павербанка, автор має на увазі для зарядки смартфону, або інших гаджетів.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Норм равно, планшет и телефон заряжает быстро и без проблем. Пользуюсь два месяца, пока не подводил.
Думаю, что в соотношении цена качество это один из лучших вариантов.- Представник постачальника
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Заказал ещё один, за такие деньги - песня!
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Включений ноутбук Lenovo з 10% до 100% заряджено використавши 80% заряду АКБ.
Споживання з 19,9 В , 1,8 А до 19,9 В , 0,3 А- Переваги:
- показує напругу та струм
Дякуємо за ваш відгук, приємного використання!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Держал заряд ноутбука при активной работе 2 часа 15 минут. Сам зарядился при быстрой зарядке 12v 1.5a за 4 часа.
- Переваги:
- Очень компактный, и увесистый, приятный дисплей, много информации
- Недоліки:
- После 30% быстро разряжается
Приехал быстро, коробка запаяна,заряжен на 60 процентов,ноутбук заряжает,внешний вид классный, в руках держать приятно. В комплекте бесполезный шнур 15 см. Чек вложили в посылку. Табло информативное. Пока всё, заряжается, потом буду ганять.
- Руслан Ф***
Подскажите пожалуста, какой провод нужно докупить, чтоб заряжать ноут от этой банки..
- Сергей Г***
Тайп-си на Тайп-си 100 ватт
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Телефон заряжает за час, маленький расход павера,можно зарядить думаю 5 раз телефон,а может и больше
- Переваги:
- Быстрая зарядка
- Недоліки:
- Пока не увидела
- Микола Г***
Там фактична ємкість -13.000мА . Відповідно кількість зарядок окремого телефона залежить від його ємкості. Припустимо 5.000 = 2.6рази
- Юлия М***
На 8 раз зарядить телефон паверс хватает)))
- Василь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Павер не має 20 000, пише з низу, ніби має 20, але вихід 10800, то як зрозуміти?)(
По користуюся і відпишу що як.- Переваги:
- Не великий, компактний,
не знаю які переваги ще - Недоліки:
- Наче Не має 20 000, пише на павері
- Юрий П***
Скільки про це вже пояснювалось!
20000мАг це ємність по внутрішнім батареям при 3,7В. (можете розібрати і подивитись маркування на них)
А Ви проводите вимір на USB виході при 5,0В.
По закону Ома, щоб перерахувати на 5,0В то вийде 20000*0,74=14800 і віднімаємо що 20% (це середній ККД плати перетворення) га виході маємо десь 11800 реальних мАг!
Що б не було такої плутанини, то ємність батареї пишуть в Вт•годинах і тоді нічого перераховувати не потрібно!
Зара часто зустрічаються повербанки з вказанням ємності у Вт•г. - Юрий П***
...якщо ж Ви знімаєте напругою 9,49В, то тоді 20000/0,41-20% отримаєте майже 6600 мАг!
Так що, гарний Павербанк з малими втратами на перетворення напруги. - Юрий П***
На цьому Павербанку написано 74 ВтГодин (це якщо помножити 3,7В на 20АГодин)
Враховуючи Ваші заміри то 9,49•8512 виходить аж 80,8 ВтГодин (та -якісь втрати в ККД то це гарний показник)
- Тимур И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
купив одразу 2 одиниці. Використовував для зарядки телефонів, планшетів, Макбуку. Разом з потужним кабелем все заряджає дуже швидко і головне - сам заряджається за 1,5-2 години повністю. В одного павербанку проявилась особливість - тримав на живленні роутеру. КОли заряд знизився до 30% - швидко втратив залишки заряду. Але дуже швидко зарядився. Тому вважаю, що дуже ефективний пристрій за свої гроші
- Переваги:
- швидка зарядка, достатня ємність, зручність у використанні
- Недоліки:
- заряд може закінчитись на 30%, але це не у всіх екземплярах
- Никита Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Устройство очень понравилось своей функциональностью. Можно заряжать ноутбук и другую электронику одновременно. Через 5 месяцев стал отключаться на 20% я отправил в сервис по гарантии через Розетку и мне вернули полную стоимость на карту.
- Переваги:
- Подходит для зарядки ноутбуков, блок питания которых до 20V 65W
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Антон В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Банка працює та заряджає ноутбук! Рекомендую товар та продавця.
- Переваги:
- Видає 20 w. Та заряджає ноутбук
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Павербенком задоволений, такий дизайн зручний, силу струму показує не точно але цього достатньо
- Переваги:
- Компактний і інформативний
- Недоліки:
- За такі гроші немає
- Даниил С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Вже другий такий прикупив, повністью задоволений.
Перший працює більше 1.5 року, другий недавно прикупив.
Ноут заряджає (повільно) 20В та 1,5А, можливо кабель мій такий, можливо так і є насправді, але для екстреної підтримки чи підзаряду ноуту підійде.
Фарба на корпусі потерлась. Трохи... за півтори року експлуатації:)- Переваги:
- Заряджає ноут, ємність з часом не відчутно, що впала
Такий павер же маю 1, працює ок, замовив ще 1 , сподіваюся теж буде ок, , впав розлетівся, думав хана йому, зібрав до купи працює, вже десь пів року мабуть -..
- Переваги:
- Все ок
- Недоліки:
- Поки немає
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Классный и очень компактный!
- Переваги:
- Быстрая зарядка, компактный размер!
- Недоліки:
- Пока нет!
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Вдале поєднання об'єму, функціоналу і ціни. Після кількох циклів заряд-розряд все відкалібрувалося і індикація відсодків стала більш рівномірною. Першого разу останні 30% буквально розтанули на очах.
Дозволяє підтримувати роботу ноутбука через PD адаптер під час тривалих відключень електроенергії, а також заряджати його батарею.
Під час заряду на максимальній потужності павербанк відчутно нагрівається. Не думаю, що це корисно для акумуляторів. Тому краще, якщо час дозволяє, не зловживати зарядом в такому режимі, а використовувати менш потужні мережеві адаптери. При зарядці від 20 Вт адаптера майже не гріється.
Всім, кому не подобаються подряпини - спробуйте зняти захисну плівку з індикатора.- Переваги:
- Відносно компактний, важкий. Багатофункціональний дисплей
- Недоліки:
Подошёл к ноутбуку Asus E410ma. Информативный дисплей.
- Переваги:
- Качество - цена
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Вистачає майже на повну зарядку ноутбука. Зарядило з 0 до 80% при активній роботі.
Банкою дуже задоволений.- Сергій М***
А який саме кабель потрібно
Ноутбук леново л15
- Тамара Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Компактна, зручна та дуже необхідна у наш час річ.
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Рекомендую
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Чудовий павербанк, жаль не прочитав характеристики свого ноутбуку і він до нього не підходить
Але в цілому все топ, швидка зарядка працює на ура!
Рекомендую- Переваги:
- Швидка зарядка, екран з дуже інформативним і чітким табло
- Недоліки:
- Не помітив
- Порошенков В***
Я вибачаюсь, але в мене чисто риторичне питання, який саме у Вас ноут ??. В мене блок живлення від ноутбука на 230w, і powerbank на 65w його заряджае .
Добрий день, дякуємо за відгук!
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Добре працює. Вистачає для зарядки ноута ~40 ватт
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Чудовий павербанк. Швидка зарядка підтримується, ноутбук заряджає (14 дюймовий Леново, блок живлення на 45 Вт).
- Переваги:
- Ціна, швидка зарядка телефону, зарядка ноутбуку
Дякуємо за ваш відгук, приємного використання!
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Цілком задоволена. Швидка зарядка смартфонів та планшетів. Менш потужні пристрої всі без проблем заряджаються (стілуси, ліхтарики, колонки). Проблем з заряджанням самої банки не було. Сподіваюсь і далі буде норм працювати.
- Ромась І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Швидка зарядка телефону, ноут не перевіряла, не було потреби, wi-fi взагалі весь день тримає, заряжається також не довго. Я задоволена.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Гарний повербенк. Компактний.
Майже вистачає для заряду ноута MacBook Air.- Переваги:
- Розмір та потужність
- Недоліки:
- Не виявлено.
Дякуємо за ваш відгук, приємного використання!
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Шикарный павербанк, рекомендую
- Переваги:
- Он весь
Дякуємо за Ваш відгук!