- ІринаВідгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Гарний корм, собаки їдять, навіть примхливі. Товар та магазин рекомендую!
- Переваги:
- +
- Недоліки:
Корм собакам сподобався. Понюхали, і зразу з'їли всю порцію. Швидка доставка, гарне пакування, буду замовляти ще
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм француз ест с удовольствием, подходит отлично
- Недоліки:
- Долгая отправка товара
- Вікторія З***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки їдять з задоволенням
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм супер спасибо
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Відправка товара дуууууже довга!!! Корм хороший!
- Переваги:
- Корм собаки їдять
- Недоліки:
- Відправка дуже до довга!!!!!!!!!
- Продавець COMPETS
Вітаю терміни відправки прописані на сайті розетка. Перед замовленням клієнт завжди може ознайомитися з умовами роботи магазину.
Після оплати завжди дублюємо інформацію про термін відправки.
- Николай Н***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Быстро, оперативно, качественно.
- Любов Г***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Для маленьких собачек очень не дорогой,еще и с теленком
- Недоліки:
- Романенко С***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Хороший корм. Рекомендую.
- Переваги:
- Дуже гарний корм. Собака їсть з задоволенням.
- ДМИТРИЙ Т***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Добре