Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Парова щітка спрей Pet Spray Massage Brush Масажер 3в1 акумуляторний для вичісування собак та котів жовта

Оцінка користувачів 4.45/5
на основі 244 відгуки
  • Відгуки про товар продавця MichaelMarket
  • Александр Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: MichaelMarket

Надіслано бистро, щітка працює добре.

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MichaelMarket

Чудові щітки, замовляла декілька штук. Зручні у використанні, добре вичісують і розграджують шерсть. + Добре освіжають у спеку, навіть нашому нашому найвибагливішому котику, який ненавидить вичісуватися, дуже сподобалося. Також дякую за швидку доставку.

Переваги:
    Зручне вичісування, гарне зволоження.
    Недоліки:
    Немає.
  • Валерий К***
    Відгук від покупця. Продавець: MichaelMarket

Швидка доставка і дуже корисна та функціональна щітка, рекомендую.

Переваги:
    Все влаштовує
  • Сергей К***
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: MichaelMarket

Для глубокого подшерстка нужна металлическая. Берет верхний и средний подшерсток за счет мягких шипиков.

Шерстка у животных жирная по своей природе. На домашних котиках это не так выражено, как на дворовых. После расчесывания, особенно влажного, шипики становятся черными. Нужно мыть, что и делаем. Но аккуратно не под проточной водой. Как делаю я ? Намыливаю руку, щетка шипами вниз, мою. Мыло со щетки смываю рукой, не под проточной водой.
    Было пару раз заливал водой случайно. Начинает глючить. Может сама включиться. Может наоборот, перестать включаться вами. Может быть так, вы ее включаете, а она через пару секунд отключается.
    Ну коль залили, так залили. Хорошенечко моем с мылом, под проточной водой не щадя. Хорошо струсили. Емкость для воды не заполняем, чтоб сама не включилась. Как я понял, стоит какая то защита. Без воды не работает. Сушим пару суток. Ставим на зарядку. Заполняем емкость водой. Пользуемся. НО ВСЕ ЭТО НА ВАШЕЙ ОТВЕТСТВЕННОСТИ.

Переваги:
    Влажная уборка шерстки помогает, тем более если шерстяной гуляет по улице. ( частый сектор ) Шипы на щетке мягкие, не травмируют кожу животного.
    Недоліки:
    Не влагозащищенная.
  • Антонина К***
    Відгук від покупця. Продавець: MichaelMarket

Щітка гарна, вичісує та збирає гарно шерсть, але холодний пар пропрацював 2 дні, на 3 день перестав працювати,, в розьем вода не попадала,, не розумію чому не працює, тепер просто у воді змочуюю руку проводю по коту, або киці,, і потім вичісує цією щіткою

Переваги:
    Гарна,, потрібна,,,але
    Недоліки:
    Пропрацювала 2 дні,, холодна пара не працює...
  • Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: All4Goods

замовила щітку для кота, перевірила та була вражена, вона дійсно дуже гарно збирає шерсть, завдяки пару який виходить з цієї щітки шерсть не розлітається а збирається на цю щітку, для котів дуже гарний варіант. Дуже раджу щітку, мені дуже сподобалась.

Переваги:
    Найкраща щітка за свої кошти
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: RichMall

Спочатку приїхала не працююча щітка, але продавець після мого звернення швидко зі мною звя'зався і замінив на іншу - робочу щітку.
    Сама щітка - чудова, особливо коли працює пар.

Переваги:
    Лайк продавцю за оперативну заміну неробочої щітки! Ну і сама щітка теж супер - до м'якої резини добре прилипає ворс.
    Недоліки:
    Поки не виявив.
  • Іван Р***
    Відгук від покупця. Продавець: All4Goods

Відправили швидко, прийшла вже заряджена, коту сподобалось. Вичісали багато шерсті та затратили менше зусиль ніж іншими щітками. Собаку короткошерсту також вийшло добре вичисати. Загалом щіткою задоволений. Своїх грошей коштує

Переваги:
    Легко вичісує, тваринкам сподобалося.
  • Ковалюк О***
    Відгук від покупця. Продавець: Рекрут

Хорошо вычесывает шерсть но кот пугается при включении пара

Переваги:
    Удобная, хорошо вычесывает шерсть
    Недоліки:
    Пока нет
  • Оксана М***

Гарна щітка, котам подобається

Переваги:
    Чудово працює
  • Олексій У***
    Відгук від покупця. Продавець: Рекрут

Щітка дійсно добре вичісує шерсть, а за рахунок зволоження тримає "купки".
    Звук не відлякує. Кішка британка короткошерста

• Наталія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories

Чудово зчесує шерсть і не дратує котика

• Аліна В***

Не пожалкуєте, якщо придбаєте. Рекомендую

• Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

За рахунок пару добре вичісує шерсть, подобається)

Переваги:
    Гарна щітка, приємна ціна
  • Мария С***
    Відгук від покупця. Продавець: All4Goods

Прикольна річ . Собаці сподобалась , ловить кайф особливо після прогулянки , а от коту шипіння пари не сподобалось , без пари реагує нормально .
    З функцією вичісування шерсті як короткої собачої так і котячої справляється на 100%

• Марія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories

Дуже гарна щітка, гарно вичісує. Киці подобається.

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: All4Goods

Отримала гребінець. Спочатку боялась,що пара може залишити опіки, але тут пара м'яка, задоволення отримала я і мій улюбленець. Свої функції виконує. Рекомендую

Переваги:
    Зручний,легкий у використанні
    Недоліки:
    Не виявила зовсім
    • Продавець  All4Goods

Дякую за Ваш відгук, так пара не шкодить улюбленцям оскільки пара кімнатної температури.

• Геннадий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Товар полностью соответствует описанию. Работает. Отдельное спасибо за щёточку в подарок. За такую цену ещё и подарок....
    Ещё раз спасибо

• Юлія Б***

Працює добре. Кішка в захваті

• Светлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Читала отзывы, много отрицательных, но заказала! Прикольная щетка! Зарядила, налила воды, позвала кошку ииииии началось волшебство, я за 10 минут вычесала столько шерсти, сколько не вычесывала обычной! Прикольная, посмотрим сколько проработает! И шерсть хорошо снимается со щетки
    Спасибо за подарочек- браслет от комаров!

Переваги:
    Хорошо вычесывает

• Анна Д***

Чудова річ у спеку

Переваги:
    М'яка, чудово вичісує шерсть коте, йому дуже подобається. Особливо у спеку, бо прохолодний пар охолоджує шерсть. Інколи коте приходить і сам просить, щоб його почесали щіточкою! Муркоче, коли чешу)
    Недоліки:
    Малий резервуар для води, вона швидко закінчується
    • Продавець  FlashShop

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Нашому Кузі дуже подобається дана щітка. Можливо тим, що по дії на нього, вона нагадує йому материнський язик. Адже м'які шпильки, зволоженні водою, добре вичесують стару шерсть. Дану щітку купив на заміну попередній, в якій вже стерлася частина шпильок. І на відміну від попередньої, в цієї щітки набагато сильніший потік холодного пару, що дозволяє краще зволожувати шерсть, та краще збирати стару шерсть зі шкіри.

Переваги:
    Гарне зволоження, швидка, безкоштовна доставка.
    • Продавець  FlashShop

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Швидко зв'язалися і в той же день відправили товар, та поклали подарунок, що приємно вразило! Щітка чудова, котику подобається, шерсть гарно вичісується і не розлітається при вичісуванні завдяки парі. Загалом рекомендую цей товар та продавця!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Kormud
    Переваги:
    Вичісує краще за моі три різних щітки, навіть без пара. З паром,-взагалі клас
    Недоліки:
    Користуюсь ще декілька днів, поки не виявила
  • Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods

Кіт боїться пшикання, але його ніхто не питає, за десять хвилин чесання шерсті мішок начесався і вона не літає в повітрі!
    Пар не гарячий, котика не обварить

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Хорошая щетка за такую стоимость! Первая проработала пол года при ежедневном использовании. Взял ещё две. Нужно избегать попадания воды в разъем. Но у меня отказала кнопка запуска мотора. Разобрал. Внутри всё собрано на "соплях". Но ремонтировать нет смысла, поскольку любая комплектующая дороже новой щетки. По этому исходя из стоимости рекомендую. Брал щётку дороже, уже с разъемом usb-c и ручкой. Но там в два раза слабее моторчик, еле парит. А здесь довольно мощный мотор, если можно его таким назвать)

Переваги:
    Стоимость
    Недоліки:
    Разъем micro usb. При попадании влаги подвержен коррозии
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Сергію! Ми вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Елена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

Щітку вибирала по відгукам та не прогадала!В мене мейн-кун,який не любить вичесуватися.Але ця щітка котику сподобалася і він дозволив себе почесати.Інший кіт,у якого коротка вовна-той взагалі в захваті від процесу вичєсування:)))
    Щітка зручка,гарно вичесує як довгу так і коротку вовну.

Переваги:
    Гарно вичесує,котику подабається процес
  • Андрей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy

Дети балдеют что кошка что собака им нравится

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LastStore

Малій дуже сподобалося а мені тим більше) мʼяко і гарно вичосує шерсть через тонкий розпил води вона залишається на щітці а не по всій квартирі)

• Еліф К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Мені дуже сподобався товар і дуже приємно що поклали подаруночок герлянду жовтого кольору та з трьома режимами дуже дякую раніше не зустрічала такого!

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Еліфе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Сергій .***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Коту щітка сподобалась. Коли вичісую шерсть закриває очі і муркотить від задоволення. Планую замовити ще одну прозапас. Окрема подяка продавцю за подарунок.

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Сергію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Зелена М***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Щітка киці сподобалася, не травмує шкіру. Після вичісування шерсть наче вимита.

Переваги:
    Не травматична, під час вичікування шерсть не розноситься у повітрі
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Маріанно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Юлия Ш***

Товар швидко отримали.
    Гарно працює,гарно вичісує шерсть.
    Котику подобається як його вичісують,лежить спокійно

Переваги:
    Гарно працює
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Юліє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Кіт від радості навіть не знає скільки воно коштує ;)

Переваги:
    Ціна, шкрабає втішно
    Недоліки:
    Трохи роздуває мох навколо
  • Максим З***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Дуже крута штука! З ультразвуковим "випаруванням" кішка не здогадується, що "йде" вода. Та висмикує більше шерсті, як трьома звичайними

Переваги:
    Ефект, ціна
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Максиме! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!