Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Павербанк зі швидкою зарядкою 65W 80000mAh та ліхтарем HOCO J152 Pro |2Type-C, 4USB| Чорний

Оцінка користувачів 5/5
  • Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF

Гарний гаджет. Заряджає все задеклароване. 25% пішло на повний заряд ноутбука, у моєму випадку 5-6 годин роботи. Дякую за оперативну доставку.

• Продавець  Gadget OFF

Дякуємо за вибір нашого магазину :)
      Вдячні, що знайшли час поділитися досвідом користування. Бажаємо, щоб товар служив Вам довго та приносив лише позитивні емоції!

• Василий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF

Получил повер банк. Пришел в оригинальном упаковке. Павер банком очень доволен, мощный фонарик , корпус сделан качественно без недостатков.

Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Gadget OFF

Дякуємо за вибір нашого магазину

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF

Товар пришёл в оригинальной упаковке с голограммой производителя, упакован качественно. Заряжает ноутбук 5 раз и ещё остаётся 15 процентов заряда. Единственное для зарядки нужен блок питания на 65 ватт и соответствующий кабель.

Переваги:
    Соответствует заявленым характеристикам
    • Продавець  Gadget OFF

Євгеній, дякуємо за вибір нашого магазину :)

• Юрий А***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF

Открыть упаковку разрешили только поле полной оплаты,проверить товар не дали

Переваги:
    Заряжается
    Недоліки:
    Не обнаружил
    • Продавець  Gadget OFF

Юрій, вдячні за ваш відгук! У нас не стоїть заборони на огляд товару перед оплатою. на жаль, це вже особисто вирішив працівник ТВР

• Валерій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF

Дуже гарний пристрій. Потужний, спокійно тримає ноутбук весь день, і розряджається тільки на 40 відсотків.

• Продавець  Gadget OFF

Валерій, приємного вам користування :)

• Станіслав
    • Продавець  Gadget OFF

Станіслав, приємного вам користування!