- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість: 6.5
Все отлично. Качество на высоте. Тушить одно удовольствие. Толстая, крепкая. Удобно что крышка прозрачная. Можно наблюдать за приготовлением)
- Переваги:
- Качественный товар, рекомендую
- Недоліки:
- Недостатков нет
- Представник бренду
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість: 6.5
Класна гусятниця. Товсті стінки. Розмір великий. Товсті стінки. Протушується чудово, довго зберігає тепло. Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Гусятницею задоволена, не дивлячись на ціну
- Представник бренду
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені своїм придбанням.
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість: 6.5
Гусятниця вище всіх похвал, великий розмір, ідеальна форма, пройшла випробування жаром на 100%, кришка може бути як окремий деко.
- Переваги:
- Відмінний розмір, гарна якість.
- Представник бренду
Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку. Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями.
- Лера К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість: 6.5
Хорошая гусятница, брала на подарок, дочь довольна, хорошо запекать в духовке, удобно мыть.
- Переваги:
- Супер
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість: 4.5
Дружині сподобалась гусятниця. Має гарну якість, покриття з алюмінію набагато довговічніше. В комплекті йде скляна кришка.
- Переваги:
- Добре готувати
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість: 4.5
Утятница выше всех похвал, большой размер, идеальная форма, прошла испытания жаром на 100%, прекрасно чиститься в посудомоечной машине.
- Переваги:
- Толстое дно и стенки
- Альона Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість: 6.5
Готувати шикарно. Запікати гомілки дуже подобається. М'ясо виходить дуже соковите та м'ягеньке.
- Переваги:
- Хороше покриття
- Представник бренду
Вдячні за Ваш позитивний відгук! Нам приємно знати, що ви задоволені.
- Сніжанна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість: 6.5
Якісно зроблена, зручна в обслуговуванні. При експлуатації лише вони позитивні емоції. Недоліків немає, одні переваги.
- Переваги:
- Легко миється, хороше покриття
- Представник бренду
Ми щиро цінуємо ваш вибір і дякуємо за те, що ви поділилися своїми враженнями.
- Діана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість: 6.5
Довго тримає тепло, всі страви добре пропікаються та не пристають. Я задоволена покупкою.
- Переваги:
- Метал товстий
- Представник бренду
Ми раді, що наш продукт відповідає вашим очікуванням. Нам важливо, щоб ви отримували максимум користі від того, що ви купуєте.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість: 4.5
Хорошо запекает, хорошо моется. Нравится, что крышка прозрачная, можно наблюдать за процессом
- Переваги:
- Хороший материал. Еда не подгорает
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість: 6.5
Очень классная гусятница, универсальная. Хорошее качество. Очень практична, готовлю и в гусятнице и в крышке)) это супер)
- Переваги:
- Еда не пригорает
- Представник бренду
Щиро дякуємо за вашу покупку та чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені.
- Дарія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість: 6.5
Дуже пристойне антипригарне покриття. Ширина на стандартну духовку, противень підставляти не потрібно. Можна пекти і в кришці, за бажання. Завдяки знижці купила цю жаровню, хоча дивилася меншу. І не пожаліла. Я задоволена і навіть щаслива)) одна із самих якісних речей на кухні
- Переваги:
- Можна обсмажувати на 2-х індукційних конфорках; обʼєм хороший
- Представник бренду
Ваша щира радість від володіння гусятницею Kela Kerros гріє душу! Ми щиро дякуємо Вам за те, що поділилися своїми враженнями та відзначили переваги цього чудового посуду. Бажаємо Вам безліч кулінарних шедеврів та приємних моментів, створених з допомогою гусятниці Kela Kerros!
З повагою, Команда Kela.
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Місткість: 4.5
Заказала гусятницу, получила непонятную сковородку. Заполнила формуляр на обмен и отправила сковородку назад. От Розетки уже две недели ни слуху ни духу. Что это за сервис? На эмейлы ответа нет, служба сервиса через вайбер тоже молчит. Вот так решила сделать подарок к новому году маме...
- Сергей
Почему сковородка? В смысле она очень маленькая?
- Артем К***Продавець: Rozetka. Місткість: 6.5
Антипригарне покриття подряпалося кістками(!) після кількох використань для приготування бульйону, причому в одному місця аж до металу, в інших — просто подряпини. З часів "сковорідок в маркеті біля дому за двісті гривень" такої поганої якості не бачив.
- Переваги:
- Велика
- Недоліки:
- Неякісне покриття: Китай за німецьку ціну
Вітаємо! Надайте, будь ласка, більше інформації про ваше замовлення. Дякуємо за розуміння.
- Юрій М***Продавець: Rozetka. Місткість: 4.5
Після покупки духовки дружина просила якусь прямокутну невелику, але містку і неважку форму для запікання. Прочитавши різні джерела, вирішили купити гусятницю як багатофункціональну форму для приготування у духовці та на плиті. Вибір саме на KELA зупинили тому, що виробництво у Німеччині (тобто має бути якісна), і загалом люди писали більше позитивні враження. Спробувавши декілька разів готувати різні страви у духовці, зрозуміли що не помилилися із вибором. Все готується і прогрівається рівномірно, зовсім не пригорає (для експерименту готували довше, ніж потрібно - спалили тільки продукти), гусятниця легко миється і гарно відмивається з мінімумом миючого. Після успішного тесту в духовці, спробували приготувати на газовій плиті. Результат - вийшло смачно, не пригоріло, і так само легко відмилося. Брав також каструлю батькам у село - і від них тільки позитивні враження. Тому рекомендую бренд KELA - своїх грошей ця продукція варта!
- Переваги:
- Компактні розміри, якісний метал, кришка у комплекті
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Наталля Р***Продавець: Rozetka. Місткість: 6.5
Достаточно объемная, глубокая, стенки толстые, хотя сама гусятница не тяжелая. Продумана хорошо, удобные ручки, крышка, дизайн, все отлично.
- Юлія Х***Продавець: Rozetka. Місткість: 4.5
Давно мечтала о такой утятнице.Недавно купила и очень довольна. Переваги: Стекло прочное, жароустойчивое, и блюда в утятнице получаются очень вкусными, все прогревается равномерно
- Переваги:
- Матеріали