Відгуки покупців про Дзеркало для макіяжу з підсвічуванням кругле настільне Ø21 см з підставкою Рожеве

Оцінка користувачів 5/5
  • Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA

Гарне та зручне дзеркало. Підсвітка яскрава, добре освітлює обличчя під час макіяжу. Збирається швидко, а завдяки органайзеру вся косметика та пензлі завжди під рукою. Окремо сподобалось, що є підставка для телефону та місце для прикрас — дуже зручно для щоденного користування.

Переваги:
    Зручне, яскрава підсвітка, швидка збірка.
  • Кирило Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA

Замовлення приїхало вчасно та було добре запаковане. Брав на подарунок сестрі — їй дуже сподобалось. Товар виглядає гарно, все працює добре. Залишились задоволені покупкою.

• ирина с***
    Відгук від покупця. Продавець: EmiTrade

Гарне дзеркало

• Надія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA

Чудове дзеркало, мені сподобалась. Яскраве підсвічування, не б'є в очі, сенсор працює відмінно. Підставка - зручна річ, використовую її для пензлів. Загалом задоволена покупкою

• Снежана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: EmiTrade

Дуже задоволена. Можна вибрати насиченість підсвідки, нахил дзеркала можна регулювати. Справді хороша покупка. Проблем з доставкою не було. Добре запаковане. Таке як на фото.

Переваги:
    Регулюється нахил дзеркала
  • Інга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA

Гарне дзеркало, сенсор працює відмінно. Покупкою задоволена

• Евгений К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA

Дзеркало реально дуже класне. Купував на подарунок — хотілося щось практичне, але водночас стильне. Виглядає акуратно, сучасно, добре вписується в інтер’єр.

У використанні зручне: підсвітка достатньо яскрава, сенсор працює без проблем. За словами отримувачки, користується щодня і дуже задоволена.

За свою ціну повністю виправдовує себе. Як варіант на подарунок — точно вдале рішення.

Переваги:
    Все супер
  • Власта Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA

Дуже задоволена цією покупкою. Гарне дзеркало.

Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Lagidna_hataUA

Доброго дня, Власта! Дякуємо за ваш відгук. Наша команда рада, що ви задоволені товаром та покупкою у нас. Приємного користування!

• Микола Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA

Купував це дзеркало на подарунок для доньки. Вона задоволена, фарбується перед ним щодня. Іноді вмикає навіть як нічник - світло яскраве, Зручно, що є підставки для косметики та підставка для телефону.

Переваги:
    Яскраве світло, все працює
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA

Дуже гарне і зручне дзеркало. Підсвітка яскрава, але приємна для очей, сенсор спрацьовує без проблем. Зручно регулювати кут нахилу. Користуюся щодня, покупкою задоволена.

Переваги:
    Зручне дзеркало, комфортна підсвітка. Підставка для косметики
  • Юрченко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Lagidna_hataUA

Дзеркало відповідає опису, дуже хороша та корисна річ під час відключення світла. Підсвітка яскрава, але для очей комфортно. Товар відправили дуже швидко. Дякую!

Переваги:
    Все чудово. Комфортна підсвітка, зручна підставка для косметики