Відгуки покупців про Сухий корм з куркою для собак середніх і великих порід Farmina N&D Dog Chicken & Pomegranate Adult Medium & Maxi, 2.5 кг

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: BussinessCat. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Гарний корм

• Андрій З***

Собаці подобається.

Переваги:
    Велика упаковка!
  • Александр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Дуже гарний корм.Собака Кане-Корсо їсть зодоволенням.Рекомендую!!!!

• Юлія Б***

Рекомендую! Оперативна доставка, якісний товар.

• Юлія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ХрумБум. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Дві німецькі вівчарки хрумали з задоволенням

• Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг

Замовляю не в перший раз, але цього разу корм приїхав у ось такому стані. Більшість гранул просто подрібнена

Добрий день. Дуже шкода, що ви стикнулись з такою проблемою. Просимо вас написати нам на пошту для вирішення цього питання:посилання

• Юлія З***

Все прийшло чудово! Два німця його лопають з задоволенням!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Хороший корм, два немца едят отлично. Стул нормальний. Шерсть блестит

Переваги:
    Цена и качество
  • Мария К***

Чудовий корм, собака їсть із задоволенням!

• Світлана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Just4pets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Собака, золотистий ретрівер на ньому майже не віддав життя Богу(через пів мішочка перестав ставати на лапи, почався понос та рвота. Зробили аналіз крові та узі. Печінка, шлунок, кишківник - все у жахливому стані. Все це було дуже швидко. Лікар сказав, що корм... Собака на крапельницях та купі препаратів. Мінус 10 тисяч гривень, купа нервів та здоров'я.... Зараз їмо роял гастроінтестінал. До цього собаки були на акані. Раз на пів року здавали біохімію крові - все було ОК... Продавець ні при чому - вони ж його не роблять) а що, норм позиція) постачальник у такій самій позиції) зараз багато підробок, то ж будьте пильні! Звісно, експертизу корму ніхто проводити теж не збирався Це не самий дешевий корм, але він може коштувати життя вашому другу! Не рекомендую зовсім! Ніхто ні за що не відповідає, то це буде ваша біда, з якою ви будете один на один.

Переваги:
    Склад, якщо вірити етикетці
    Недоліки:
    Від нього можна померти