- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Отличный ноут и хорошая акция
- Переваги:
- Крутая игрушка
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 32 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Сподобався, мені вистачає на всі програми
- Дмитро Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 32 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Відмінний ноутбук за свої гроші був би, аби не його автономність. В міру шумний. Ігрова графіка- на максималках тягне всі сучасні ігри. Але є одна ложка дьогтю в цій бочці меду і це - автономність. Автономність це взагалі не про цей ноутбук. Якщо тільки серфити в інтернеті, не кажучи вже про ресурсозатратні програми мені хватає заряду на годину, максимум - півтори.
- Переваги:
- Сучасний, потужний ноутбук
- Недоліки:
- Автономність
- Иван А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Я радий,совітую
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
КС2 стабільно вище 165 фпс, екран відпрацьовує ці 165 Гц все плавненько,
не бачу розриву зображення, після 80 Гц це дуже видно. Фільми дивитись зручно. Характеристики збалансовані, ноут береш і забуваєш про апгрейд мінімум на 4–5 років- Ростислав Г***
А э там на клавіатурі українська розкладка?
Представник брендуТак, є
- Антон О***
Реально?
- КирилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Довго крутився з вибором дивився і на дорожчі моделі типу асус рог і на дешевші варіанти леново легіон, в результаті взяв Acer Nitro V 15, віндовс 11 стала без танців, драйвери вже були підтягнуті
Екран кайфовий, яскравість ставлю десь 60–70% і більше не треба. Під навантаженням шумить. Батарею ще толком не тестив, в основному граю від розетки. В цілому за свою ціну дуже вдалий варіант, мені подобається- Переваги:
- Олег Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Отримав швидко, працює чудово, збірка якісна
Батареї вистачає
Рекомендую додаткове охолодження, щоб не грівся під навантаженням- Недоліки:
- За час використання жодних
- Микола Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 32 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Російська клавіатура, хоча замовляв з українською. Не хоче працювати Тач пад.
- Недоліки:
- Російська клавіатура, хоча замовляв з українською. Не хоче працювати Тач пад.
- Микола Т***
З тачпадом розібралися але російська клавіатура це переборяк як на мене в данний час.
Представник брендуДля роботи такого обладнання як тачпад потрібно встановити відповідні драйвери. Завантажити можна тут: посилання
- Олег
а укр літер там нема?
- Павло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 32 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
в цілому гарний, гарна ціна за такі характеристики, як на мене ноут більше для роботи ніж для ігор, тому якщо хочете пограти в ігри більш класно то краще беріть альтернативний тільки ще на 5000 дешевше, також від acer
- Переваги:
- Процесор, швидкість, відеокарта, вигляд (подобається що НЕ виглядає як ульта-супер ігровий ноут, а по простому)
- Недоліки:
- поки шо немає, але думаю шо в майбутньому буде грітись
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 32 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Поки що літає на ультрах і максималках
- Переваги:
- Топ за свою ціну.
- Недоліки:
- При ультра навантаженні, або одночасно стрім і іграшка - дуже гріється. Яйця смажити можна.
- Назар А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 32 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Чоткий ноутбук за свою ціну
- Переваги:
- Процесор і відеокарта