Відгуки покупців про Набір глиняного (керамічного) посуду на 4 осіб Гражда Гладкий
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: Буковинська Гражда. Кількість персон: 4. Основний колір: Коричневий
Посилку отримала дуже швидко. Все прийшло гарно запаковане. Нічого не пошкодилось. Уже користувалась посудом. Дякую продавцеві.
- Переваги:
- Все супер. Дуже зручний і гарний набір керамічного посуду.
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Буковинська Гражда. Кількість персон: 4. Основний колір: Коричневий
Набір отримала вчасно, дуже професійно і ретельно запакований.Добирала ще піали і глечики для запікання.Правда ,один нюанс:одна скланка більша за інші три,і форма однієї тарілки теж відрізняється від інших трьох
- Переваги:
- В цілому все добре
- Недоліки:
- Не суттєво відрізняється форма склянки і тарілки
- Продавець Буковинська Гражда
Дякуємо за ваш відгук. Будемо працювати над нашими помилками, щоб не виникало підібних ситуацій
- Христина П***Відгук від покупця. Продавець: Буковинська Гражда. Кількість персон: 4. Основний колір: Коричневий
Чудовий набір, супер надійне упакування, рекомендую продавця!
- Переваги:
- Стиль, якість, надійна упаковка
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Буковинська Гражда. Кількість персон: 4. Основний колір: Коричневий
Товар дуже сподобався — виглядає стильно і автентично. При отриманні була бита кришка, але продавець миттєво відреагував і оперативно надіслав нову. Сервіс — на висоті! Єдине — посуд не для посудомийки, але це дрібниця для такої краси
- Переваги:
- Сервіс
- Недоліки:
- посуд не для посудомийки
- Продавець Буковинська Гражда