Відгуки покупців про Велокомпьютер бездротовий спідометр на велосипед з ліхтариком фара велофара із сигналом компʼютер для велосипеда з дисплеєм функціональний велосвітло з акумулятором 4000 мАг універсальне кріплення IP65 для коліс велогаджет OnePro зелений 73562
- Наталья Х***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Брали на подарунок, велофара працює, всі задоволені
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та довіру до товару, приємно чути, що подарунок сподобався і велофара добре працює. Раді, що всі залишилися задоволені. Нехай пристрій надійно служить і робить поїздки безпечнішими та комфортнішими. Завжди раді бачити вас серед покупців.
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
Спидометр хороший батарея держится хорошо фонарик яркий Спидометр хороший за свои деньги
- Переваги:
- Яркий фонарик батарея долго держится
- Недоліки:
- Не нашел
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку спідометра. Раді, що яскравий ліхтарик і тривала робота батареї виправдали очікування та що товар повністю вас влаштовує за свою ціну. Нехай велокомп’ютер надійно служить у поїздках і дарує комфорт під час кожної поїздки.
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Все норм.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що велоспідометр з ліхтариком вам підійшов і все працює нормально. Нехай пристрій надійно служить у поїздках та робить велосипедні прогулянки зручнішими й безпечнішими. Завжди раді вашим замовленням.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Товар чудовий, відповідає характеристикам.
Сподобалась якість, багатофункціональність пристрою.
Зручне керування, яскравий ліхтар.
Задоволені покупкою.
Сервіс від продавця відмінний, швидко та зручно.- Недоліки:
- Продавець kidsDM
Дякуємо за такий теплий відгук та високу оцінку! Раді, що спідометр повністю відповідає очікуванням, сподобалась якість, функціонал і яскравість ліхтаря, а сервіс був зручним і швидким. Дякуємо за вибір нашого товару й бажаємо приємного та безпечного користування!
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Повністю відповідає опису. Надійний матеріал. Дитина задоволена
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за високий рейтинг і відгук про спідометр! Раді, що товар повністю відповідає опису, має надійний матеріал і сподобався дитині. Це важливо при виборі аксесуарів для велосипеда. Бажаємо приємного та безпечного користування під час кожної поїздки!
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Зелений
Мені дуже сподобалась ця фара дуже круто що все знаходиться в одному пристрої
Вело-фара
Виявилася набагато кращою ніж я очікував
Сигнал на мою думку там дуже хороший я б сказав як в легковому автомобілі- Переваги:
- Круто що ця фара
багато-функціональна тому-що якщо брати кожен пристрій окремо буде дорого а коли все в одному пристрої це дуже зручно і вигідно кнопка на рулі неймовірно зручно - Недоліки:
- Недоліків на сьогоднішній день не виявлено
для моїх потреб ця вело-фара підходить ідеально
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за такий детальний відгук та високу оцінку товару. Раді, що багатофункціональність фари, зручна кнопка на рулі та потужний сигнал повністю відповідають вашим потребам. Нехай пристрій надійно служить і робить кожну поїздку комфортнішою та безпечнішою.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Бюджетний варіант.Цена завищенна.Ліхтар в темряві світить .дзвінок дуже гучний.
- Недоліки:
- Якщо пошукати в інтернеті е така ж .тільки набагато дешевше
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та вибір цього велоспідометра. Розуміємо ваше зауваження щодо вартості та сприйняття співвідношення ціна/якість. Інформація буде передана відповідальному відділу для аналізу. Вдячні, що ділитеся враженнями, це допомагає покращувати асортимент.
- Василь Я***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій
Дуже класна фара- спідометр сигнал. Ідеально що все в одному пристрої. Саме те що потрібно і займає мало місця на рулі велосипеда в порівнянні з трьома пристроями по окремості.
- Переваги:
- Компактний розмір, все в одному пристрої.
- Недоліки:
- Не дуже якісний пластик кріплення.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та вибір нашого велокомп’ютера. Раді, що вам сподобалась компактність і поєднання кількох функцій в одному пристрої. Зауваження щодо якості пластику кріплення вже передано виробнику, будемо враховувати це в подальших поставках. Приємного користування!
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій
Велокомп"ютер працює
- Переваги:
- Все працює чудово. Дитина задоволена
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велокомп’ютер працює справно та приносить задоволення дитині. Цінуємо ваш вибір саме цього товару. Бажаємо приємних та безпечних поїздок і нехай пристрій довго тішить своїм функціоналом.
- Артур Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
Дитина в захваті
А це головне)- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Дуже приємно, що спідометр сподобався дитині та приносить радість під час поїздок. Раді, що обрали саме наш товар. Нехай кожна поїздка буде цікавою, безпечною та дарує лише позитивні емоції!
- Мирослава В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Зелений
Велофара просто супер! Хороше світло, гучний звук сигналу. Син в захваті!
- Переваги:
- Хороша якість
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що велофара сподобалася та виправдала очікування, а син у захваті від світла й сигналу. Ваша довіра до якості товару дуже цінна. Бажаємо безпечних поїздок та приємного користування нашим велогаджетом!
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Гарний велокомп'ютер, дуже гарно світить
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що велокомп’ютер і яскраве світло фари виправдали очікування та зручно використовуються під час поїздок. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок на велосипеді!
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
На екрані не видно деяких чисел, якщо сильно туди не натиснути. Також погано кріпиться на руль, котрий змінює товщину по ходу
- Переваги:
- Зовні виглядає доволі якісно
- Недоліки:
- Баг екрану, тільки під прямий руль
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і детальний опис недоліків. Перепрошуємо, що користування спідометром виявилося незручним через екран і кріплення. Ваша інформація буде передана на перевірку виробнику та колегам. Менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей ситуації.
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Велокомп'ютер дуже добротний, фара світить гарно, дитина задоволена.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що велокомп’ютер і фара повністю виправдали очікування, а дитина задоволена покупкою. Нехай користування буде зручним і безпечним, а поїздки приносять лише позитивні емоції. Завжди раді бути корисними!
- Анастасія Х***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Дуже гарний спідометр за свою ціну.
Яскрава фара має багато режимів. Кілометри рахує вірно. Має гучний сигнал.
Заряд тримає при всьому навантаженні добре.
10/10- Переваги:
- Вище написала
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець kidsDM
Дякуємо за детальний відгук та високу оцінку товару. Раді, що спідометр, фара та сигнал повністю виправдали очікування, а заряд тримається добре навіть при активному використанні. Дякуємо за вибір саме цього велоаксесуару й бажаємо приємних та безпечних поїздок!
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Все чудово на
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що велоспідометр та фара вам підійшли й усе працює чудово. Ваша довіра дуже цінна, це допомагає підтримувати якість асортименту. Бажаємо приємних і безпечних поїздок та тільки позитивних вражень від користування!
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Все підійшло, легке встановлення і всі необхідні функції.
Дитина задоволена.- Недоліки:
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що спідометр легко встановився та має всі потрібні функції, а дитина задоволена користуванням. Нехай поїздки будуть безпечними та приємними, а наш товар надійно слугуватиме ще довгий час.
- Макс О***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Крутий фонарик і велокомп'ютер
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що фонарик і велокомп’ютер вам сподобалися та виправдали очікування. Нехай пристрій допомагає у поїздках, робить їх безпечнішими та комфортнішими. Завжди раді бути корисними й будемо чекати на ваші нові замовлення.
- Віктор Ч***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Чудовий велокомпʼютер особливо за свою ціну
- Переваги:
- Якісний, невисока ціна, легка установка,швидка доставка
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку велокомпʼютера. Раді, що якість, ціна, легка установка та швидка доставка виправдали очікування. Такі відгуки допомагають іншим покупцям з вибором. Бажаємо приємних та безпечних поїздок з новим аксесуаром!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Як велокомпʼтер дуже прикольний, клаксон прикольний, але на ліхтарик розраховувати сильно не рекомендую, я собі поставив окремо фенікс набагато краще світить
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та вибір нашого велокомп’ютера. Раді, що функціонал спідометра та клаксон вам сподобалися. Зауваження щодо яскравості ліхтаря взято до уваги під час подальших поставок. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок з нашим товаром.
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій
Купую вже другий такий, діти задоволені, все працює, перший купував рік назад другий нещодавно, поки все працює як буде далі будемо бачити. Ціна якість нічого подібного на ринку напевно не знайдеш в такому функціоналі і ціна. Дякую
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і за те, що вже вдруге обираєте наш велокомпʼютер. Раді, що діти задоволені, а функціонал і співвідношення ціни та якості виправдали очікування. Бажаємо приємних і безпечних поїздок та будемо раді бачити серед постійних клієнтів.
- Микита Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
велокомп'ютер зроблений з дуже якісного пластику, порадував багатий функціонал, дуже задоволенний, рекомендую.
- Переваги:
- Якість, Функціонал, Ціна
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку велокомп’ютера. Раді, що якість матеріалів, функціонал і ціна повністю виправдали очікування та що товар вам сподобався. Дякуємо за рекомендацію і довіру. Бажаємо комфортних та безпечних поїздок!
- Микита Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій
- Переваги:
- Якість, Функціонал, Ціна
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого велокомп’ютера. Раді, що якість матеріалів, функціонал та ціна повністю виправдали ваші очікування. Дякуємо, що обрали саме цей товар і поділилися рекомендацією. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок!
- Софія С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Хороший
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого велоспідометра з фарою. Раді, що товар вам сподобався та виправдовує очікування. Нехай пристрій служить надійно, допомагає стежити за поїздками та дарує комфорт і безпеку під час кожної вашої велоподорожі.
- Владимер К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій
Чудово. Свистеть. Ярко
- Переваги:
- Яркий
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що велокомп’ютер вас задовольнив, яскраве світло та сигнал працюють саме так, як очікували. Нехай пристрій надійно служить у поїздках і робить ваші маршрути безпечнішими та комфортнішими.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Гарний
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого велоспідометра. Раді, що товар відповідає вашим очікуванням, а ціна стала додатковою перевагою. Нехай пристрій надійно служить у поїздках, допомагає контролювати швидкість і робить кожну велопрогулянку комфортнішою та безпечнішою.
- Олег Н***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Придбав цей гаджет Поки що задоволен придбанням але розетка працює дуже повільно-відправили через 36 годин після оплати Але найбільший недолік в тому що немає української інструкції та ще й англійська надрукована самим найменьшим щрифтом прочитати пошти неможливо На мій погляд слід заборонити продавати любий товар без української інструкції. Встановити цей гаджет можно чисто інтуїтивно але настоїть розмір колеса та інші функції не маючи орлиного зору та знання англійської важкувато .А так за пару днів враження норм.Десь читав що можливо регулювати звук та силу сигналу поки що не знайшов як ,той що стоїть дуже гучний як для байку. Точність показань спідометра та одометра ще не перевіряв,для мене важливіше
- Переваги:
- добре що 3 в 1,гарне світло.На перший погляд доволі надійно зроблено
- Недоліки:
- Немає української інструкції
- Продавець kidsDM
Дякуємо за розгорнутий відгук та вибір цього велогаджета. Перепрошуємо за затримку з відправкою та незручності через відсутність україномовної інструкції й дрібний шрифт. Зауваження щодо інструкції та гучності сигналу вже передані на опрацювання, це допоможе покращити товар.
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
Брав сину. Він дуже заловолений. Працює відмінно!
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей велокомп’ютер для сина. Раді, що пристрій працює відмінно та подобається у користуванні. Нехай спідометр допомагає отримувати ще більше задоволення від поїздок і служить довго та надійно.
- Вячеслав Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Сподобався.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що велоспідометр вам сподобався та виправдав очікування. Нехай новий аксесуар робить поїздки комфортнішими та безпечнішими. Якщо в процесі користування виникнуть запитання — завжди відкриті до діалогу.
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Деже класний спідометр
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого спідометра! Раді, що товар вам сподобався та виправдав очікування. Нехай прилад допомагає зручно контролювати поїздки та швидкість, а кожна велопрогулянка буде безпечною та приємною. Завжди раді бачити вас серед покупців.
- Дуда С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Швидко відправили
- Переваги:
- Все працює
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що замовлення було відправлено швидко й товар працює належним чином. Ваша довіра до нашого товару багато для нас означає. Бажаємо приємного користування велоспідометром та комфортних поїздок.
- Юрий Я***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Все супер вписалась как по заводу
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару! Дуже приємно, що спідометр чудово підійшов і «вписався як по заводу». Раді, що обрали саме цей варіант. Нехай оновка надійно служить у поїздках і дарує лише комфорт та задоволення від користування.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Все супер!
- Переваги:
- Стильный та зручний у користуванні
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що спідометр виявився стильним і зручним у користуванні та повністю виправдав очікування. Нехай пристрій надійно слугує під час поїздок, допомагає стежити за швидкістю та дарує тільки приємні враження від велосипедомандрівок.
- Маріанна Є***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний
Класний, все швидко. Світить гарно.
- Переваги:
- Все працює
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку товару. Раді, що велокомп’ютер працює справно, яскраво світить і ви задоволені покупкою. Нехай пристрій допомагає у комфортних та безпечних поїздках, а користування буде приємним і зручним.
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний
Все підійшло. Супер!
- Переваги:
- Якісний. Легко налаштовувати.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велоспідометр підійшов, сподобалась якість та просте налаштування. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай пристрій довго та надійно служить, роблячи кожну поїздку комфортною та безпечною.
- Унгурян В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Зелений
ДЯкую. Все підійшло!
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що велокомп’ютер з ліхтарем вам підійшов і все працює як очікували. Нехай пристрій допомагає комфортно й безпечно кататися, а поїздки приносять задоволення. Будемо раді бачити вас знову серед покупців.