- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 450
Пишу второй дополненый отзыв , с первым не сложилось в виду отсутсвия понимания как правильно пользоваться сием чудо техники кофеварения! Вобщем совет всем кто купит или уже купил и она не варит кофе, попадались отзывы о том что не идет чудо напиток через отверстие вверху носика . Так вот причину нашли ро крайней мере у нас так было. Слишком мелкий помол кофе был поэтому и не шел кофе гейзером этим самым, помололи средним поиолом как написано на пачке и о чудо сразу все заработало! Хорошая кофеварка, всем довольны, не на 9 чашек канечно как пишет производитель то ли чашки слишком карликовые должны быть но все равно явно меньше. Производителю не мешало бы ложить маленькую инструкцию (гайд) о том как правильно пользоваться какой помол использовать во избежание таких ситуаций! Всем добра)
- Переваги:
- Хорошая кофеварка
- Недоліки:
- Нет подробной инструкции
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 450
В мене тільки з 3 разу вдалося зварити каву так, щоб вся вода з нижньої чаші викіпіла. Отже:
1. Заливаю кипʼяток у нижню цю чашу до клапану як і написано в інструкції.
2. Засипаю каву майже до бортів, залишаю буквально пару мм до краю, не трамбую нічого ложкою, не роблю пресовану шайбу, бо пар тоді буде дуже довго підійматись.
3. Прикручую верхню частину кавоварки і ставлю на максимальний вогонь 9, в мене склокерамічна плита
4. Варю з відкритою кришкою на 9-ці, поки з гейзера не перестане йти темна вода, тобто наша кава, якщо зробити середній вогонь, чи віще середнього 5-7, то вода в нижній чаші так і залишиться десь на половині цієї чаші, а на 9-ці буде трошки на дні пару мл.
Взагалі готової кави не буде 450 мл, думаю це всі розуміють, її буде меньше, бо поки вона пройде шлях через саму каву і намоче її, а частина води просто випарюється, готова кава виходить концентрована, і якщо звикли пити відрами як я)) то можна розбавити кипʼяток/молоком чи не розбавляти та отримати болячки на весь день.- Переваги:
- Як на мене гарна ззовні, стильний дизайн, не такая як класична з гранями
- Недоліки:
- Розетка,зробіть відео інструкцію, бо навіть на ютубі більшість відео не зовсім вдалі, не пояснюють нюанси саме з цією моделлю, бо чесно, хотілось вже йти з незадоволеним обличчям і повертати кововарку
- Александр К***
Да, у вас оч. хорошие рекомендации, главное подчеркнуть, что готовите на стеклокерамической плите, иначе на уровне 9 и на обычной газовой плите, наверное сожгут ручку.) А на газовой хватит самой малой комфорки. А так все правильно. У многих людей не получается лишь потому что ещё не освоили как варить, сколько воды и что нужно плотно закручивать.
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 200
Вже тиждень, як користуюся. Задоволений. Хоча з першого разу нічого не пішло. Але подивився декілька відео в ютуб і розібрався. Важливо, щоб був середній помол. В ємність для води л'ю кип'яток. Воду лити до нижньої частини клапану.Ставлю ємність для кави. Кладу каву і лише трохи придавлюю ложкою. Закручую верхню частину достатньо щільно руками. Та обережно, щоб не обпектися. Ставлю на електроплиту. Вмикаю і десь через 2-4 хвилини маю смачну каву. Так що, все напрочуд просто. Хай смакує)
- Переваги:
- Смачно і швидко.
- Недоліки:
- Не бачу.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Миколайович П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 300
Проста надійна гейзерна кавоварка, без особливостей.
!!! Повноцінно працює лише на газовій плиті!!! Електрична плита та індукційна не дають різкого закіпання води та створення надмірного тиску в резервуарі щоб пара та кип'яток прошла через фільтр каву, кава середнього помолу. Тому хто пише погані відгуки що не працює ви не розібрались з кавоваркою та прогулювали уроки з фізики. На маленькіц газовій конфорці газ має бути на 35-40% від потужності конфорки щоб не згоріла ручка.- Переваги:
- Ціна, надійність, компактні розміри
- Недоліки:
- Працює лише на газовій плиті!!!
- Ваня М***
Ахахаха, цікаві у вас уроки фізики були я бачу
35-40% маленької газової комфорки значить дають різке закіпання води , а електрична плитка ні
P.S. на індукцій вона взагалі не працює, на газовій в мене все ок напевно в душі вона хотіла бути газовою )
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 200
Користуюсь більше року.
- Переваги:
- Дизайн, компактність, з варінням кави справляється
- Недоліки:
- Трохи важко мити всередені через конструкцію
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 200
Незамінна під час відсутності електроенергії.
- Переваги:
- З нею кава досить смачна
- Анжела К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 450
Попробовала гейзерную кофеварку впервые. Впечатлена. Кофе получается не хуже, чем в рожковой. Главное хорошо закрутить обе части кофеварки, чтобы создался вакуум и налить воды до предохранительного клапана. Все остальное кофеварка сделает за вас.
- Переваги:
- Эстетичная внешне и достаточно качественная кофеварка
- Недоліки:
- Пока отсутствуют
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 450
Отлично
- Юлия О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 200
Гарна
- Юлия О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 200
Сподобалася, задоволена
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 300
Замовила все норм працює. Не бракованний
- Переваги:
- Новий
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 450
Номер накладної
20451108049309- Переваги:
- Працює добре , спочатку гальмував з кавою.
- Багмет С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 450
Гарна кавоварка,кава виходить смачніша ніж в турці!!!Альтернатива кавовій машині!
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 450
Отличная кофеварка по адекватной цене. Покупал на 200 мл и 450 мл - обе отличные.
- Переваги:
- недорого и сердито
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 450
Супер все классно
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 300
Як на мене, то вийшло, що чашка кави(велика), дві кавові, чи 6 італійських(наперсків)
- Переваги:
- Добре готує каву, ніде не січе пар, воду.
- Недоліки:
- Поки немає.
- Ростислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 200
Користуюсь вже біля року, гарно готує каву. Проблем ніяких не було.
- Переваги:
- Гарна якість, ціна
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Анташкевич М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 450
Відмінний чайник
- Переваги:
- Відмінний чайник
- Недоліки:
- Все ок
- Будовская Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 450
Купувала тут пів року тому, отже вже можна залишити відгук! Дуже зручна, гарна та надійна кавоварка. Швидко та смачно заварює каву, головне міцно закрутити. За цей час все на місці, а ні подряпин, а ні тріщин, ручка не проплавилась. 5*
- Переваги:
- Зручна, надійна, смачна кава
- Недоліки:
- Не знайдено
Представник постачальникаДякуємо за Ваш позитивний відгук!
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 200
Може навіть вистрілити, якщо не спрацює клапан і дуже дрібний помол. В мене це вже третя за 10років. І я їх щиро рекомендую!
- Переваги:
- Дешево, зручно
- Недоліки:
- З часом різьба попускається і прокладки просідають. Але це кілька років чекати.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 450
Отличная кофеварка. За два месяца никаких проблем, все работает как швейцарские часы. Кофе варит насыщенный и вкусный. Время приготовления около 5-7 минут. К качеству сборки пока вопросов нет. Цена отличная.
- Переваги:
- Отличный дизайн, простая в использовании, варит вкусный кофе.
- Ирина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 200
Супер. Довольна очень
- Переваги:
- Нержавейка
- Недоліки:
- Долго шла в отделение
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 200
Беру таку саму 2 раз .Подобається,можна на подарунок.На чашки супер .
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 300
Гарна якість
- Вячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 300
Відмінна кавоварка, тримайте на увазі що після використання нижній частині потрібен час для охолодження, верхню частину можна охолодити під проточною водою, в іншому ніяких зауважень, не протікає, кава виходить смачною
- Переваги:
- На виході реальний обʼєм кави 250 мл. що мене повністю влаштовує
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 200
Хорошая кофеварка напиток очень насыщенный готовится 3-5 минут
- Переваги:
- Лёгкая в использовании и последующей очистки Рекомендую
- Кухарук И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 200
Типова компактна гейзерна кавоварка. Реально зробити 4-ри американо (чашка вміщає відповідну кількість кави), але по обєму прийдеться після приготування доливати (це нормально). Варто заливати кіп'яток, трамбувати каву (темпером або чимось схожим), і за необхідності доливати горячої води (не кіп'яток) у готову каву. Тоді квіва приготується швидко (на газу менше хвилини), не "перегорить" і буде мати чудовий смак.
- Переваги:
- Швидко готує каву, компактна
- Недоліки:
- Поки відсутні
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 200
Ще не випробовував. Пакування ціле, товар також.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Константин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 300
Шикарна кавоварка, мені подобається
- Ангелина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 450
Кавоварка дуже гарна, метал достатньо якісний.
- Переваги:
- Гарна якість виробу
- Таня П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 300
Швидко отримала замовлення. Якість чудова.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Немає.
Супер!Велика,вистачає на 6чоловік!
- юрий п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 200
Швидко варить
- Яна Н***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Хром
Якість хороша , надійна легка ,швидко віддає каву
- Переваги:
- Якісна
- Багмет С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хром. Об'єм: 450
Супер!Брала на подарунок,сподобалось,об’єм великий!
- Переваги:
- Об’єм великий
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Хром
Чудова кавоварка.