- Геннадій Т***Відгук від покупця. Продавець: Strops. Ємність: 4
Дякую!
- Федір С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Це вже 3-тя батарея.трохи інформації:зібрана на середньострумових акумах 10шт.внутрішній опір одного-18mOM /- Плата бмс Дуже якісна! розрахована на 30ah постійного навантаження.Вцілому за таку ціну Супер.
- Переваги:
- Ціна-якість.
- Недоліки:
- ----
- Валентин
З цими показниками, на вашу думку варто купувати для триммера ПроКрафт рка 20/2 що працює одразу на двох батареях?
Буду вдячний за відповідь! - Федір С***
Підходить до всієї лінійки прокрафт.до перфоратора,болгарки,акокмуляторних пилок і тримерів 40 вольт краще брати батарею MAX 20V/4Ah.
Дякую за інформацію!
- Федір С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Замовив ще одну.батарея за таку ціну Дуже хвайна! Зібрана дійсно на високострумових елементах,ємність відповідає заявленій,плата bms якісна на 4-ох мосфетах.загалом Супер!
- Переваги:
- Ціна-якість.
- Представник бренду
- Руслан
З чого ви так вирішили? На корпусі написано, що високотокові, але це не зовсім так, болгарка при навантажені зупиняється і інколи акб йде в захист. Тому це акумулятор тількт підходить для малопотужних інструментів
- Федір С***
Високострумовий акомулятор від 10амп.івище.в цій батареї акомулятори 10 амп-год.
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Неочікувано чудова батарейка, брав пару для тримера PTA-40, працює досить довго, в кінці не має суттєвої різниці в напрузі, ємність біля 4150mAh у обох. Заміряв на iMax-B6.
- Переваги:
- Ціна при хорошій якості.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Представник бренду
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Пан-професіонал. Ємність: 4
Нещодавно було куплено пилу ланцюгову акумуляторну Procraft PKA44 в комплекті с одним акумулятором на 2 ач. Докупив цей акумулятор вдвічі більшої емності. Працюе довше начебто навіть більше ніж вдвічі.
Заряджаеться, правда, теж вдвічі довше.- Переваги:
- Більша емність - довше робота.
- Недоліки:
- Шкала індикатора теж нелінійна. Вроде тільки-но було два зелених і хлоп - вжє навіть не вмикається.
- Остапенко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Я як всі, напевне, засумнівався у ємності батареї, провів тест заряд-розряд. Результат мене задовільнив. Гарний акумулятор. Рекомендую. Купую вдруге.
- Переваги:
- Реальна ємність, гарна якість за помірні гроші.
- Недоліки:
- Не виявив, надіюсь буде працювати довго. А то вже покаже час так років через 5.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Пан-професіонал. Ємність: 4
ДЯКУЮ. Супер
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Протестировал батарею разряжая мощностью 20Вт, батарея отдала 4,18 Ач при разряде до 15,5В. Т.е. емкость формально соответствует заявленной.
- Переваги:
- Красивая, внутри 10 элементов 18650 по 2000mAh
- Недоліки:
- Индикатор уровня заряда показывает уровень заряда 2 отметки при 16В, то есть неправильно
- Вадим С***
10* 2000= 20 000 мач ?! Как же тест ?И! Почему пять звезд ?
- Антон Т***
Неправильно считаете. Схема включения 2P5S, емкость считается 2*2000 mAh и 5 пар последовательно дают напряжение 5*4.2=21V. Замер подтверждает. Звезды за цена/качество.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Виглядає чудово! Встановив на РКА44. БОМБА!!!
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Нормальна батарея акумуляторна, брав до своєї лінійки техніки Procraft. Зупинився на 4.0 Ah. Тобто у мене всі акумуляторм 4.0 Аh. Це дозволяє спокійно застосовувати в техніці де два акуми ( тример коса). Зараз використовую акумуляторну пилку, прожектор, сєкатор. На підході мийка, мото-коса
- Переваги:
- Універсальна батарея до техніки ProCraft 20V
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Валентин
В мене є дві батареї від пилки Хайна(аналог Хускварна 75іхр) в них по 10 банок по 2000а/г думаю ємність 4а/г буде, але цього ніде не вказано. То від них тример ПроКрафт РТА20/2 на дві батареї, працює але недовго, батареї дуже нагріваються під час роботи хвилин через 15-20 і спрацьовує термозахист, вони вимикаються будучи ще зарядженими до 80%. От мені цікаво чи ці батареї турбо 4а так само себе вестимуть з тримером чи буде нормально?
- ВолодяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Купив для сабельної пилки и шуріка , все працює супер . В захист не уходе . Як на мене , дуже приємна ціна , перейду по трошки з дніпраМ на прокрафт ( нової лінії ) з безщітковими маторами . Більше акцій на такі товари , представники
- Переваги:
- Ціна , об'єм, вигляд , гарантія .
- Недоліки:
- Все добре
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Не бутафорне,по факту .користуюсь другий сезон все норм.
- Переваги:
- Згідно номіналу.перевірено.
- Недоліки:
- Поки невиявив
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Норм акб.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
На свої гроші працює добре
- ОЛЕКСАНДР П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Якісна батарея
- Переваги:
- Ємність
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Хорошая батарея, бралась как дополнение к 2 Ah которая шла с шуруповёртом, в итоге стала основной
- Переваги:
- Удобство
- Недоліки:
- Пока нет
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з акумулятором.
- Віталій Н***Відгук від покупця. Продавець: Пан-професіонал. Ємність: 4
У мене стався гарантійний випадок. Гарантія існує. Я скинув скріншот замовлення в сервіс і питання вирішилось.
- Переваги:
- Дякую продавцю за швидку допомогу у вирішенні питання. Також сервіс за чотири дні повернули АКБ з ремонту.
- Недоліки:
- Перелік сервісних центрів у списку не відповідає дійсності.Це тел.фірмових Procraft магазинів.Менеджер одного із магазинів надав мені номер сервісного центру.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Ємність: 4
Важкий. Приїхав повністю заряджений використовував для пилки, працює добре. Рекомендую цього продавця.
- Переваги:
- Важкий важчий навіть за ту що була в комплекті до пилки. Гарне обслуговування.
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Ємність: 4
- Зелинский Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Ок
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Батарея заряд держе Відмінна
- Євгеній Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Товар прийшов вчасно, нарікань на роботу немає.
- Микола І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Отлічний акум
- Костянтин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Дякую, мені подобається
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Гарний акумулятор. Тримає довго. Недоліків немає.
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Батарея відповідає заявленим параметрам
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Гарний акумулятор як для своїх грошей.
- Переваги:
- Довго тримає заряд,нормальна якість
- Недоліки:
- Покі не виявлено
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Купувався як додатковий аккумулятор до пилки Vitals. Працює без нарікань. Ліхтарі з Макитівською посадкою також без проблем.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- На сьогодні немає
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
все супер..приехал --дата выпуска березнь 25 року
- Переваги:
- цена .обьем мощность
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Ємність: 4
Все ок!
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
На перфораторі не працює
- Володимир Б***
Міняйте BMS на 50а
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Пан-професіонал. Ємність: 4
Підійшла батарея.Працює
- Переваги:
- Гарно працює
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Олександр Ч***Продавець: Rozetka. Ємність: 4
записуйте повторювати не буду це акб індастріал ICR18650 2000mAh 3.7
TP LI-ION MH46259 YG122 все гуд це HIGHSTAR (ще не тестіл, мають бути кращі)
прмранчеві це акб турбо HIGHSTAR ISR 18650-2000
R19\66 LI-ION 060 425 HIGHSTAR звістно не самсунг але теж не погано. така ціна - можна брати. працює- Переваги:
- вартує своїх грошей
- Недоліки:
- болгарка прокрафт індастріал третя передача іноді вирубається, но то може захист самої болгаркі
- Представник бренду
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Изготовлен 06.25.все как заявлено.качественно.
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Все Добрев
- Сергій К***Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Шикарний АКБ гарно тримає заряд, на практиці мініпила працює 2.5 години
- Переваги:
- Якість відмінна
- Представник бренду