Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Акумуляторна батарея Procraft Battery20/4 Turbo (20В, 4Аг)

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 103 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Strops
  • Геннадій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Strops. Ємність: 4

Дякую!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Це вже 3-тя батарея.трохи інформації:зібрана на середньострумових акумах 10шт.внутрішній опір одного-18mOM /- Плата бмс Дуже якісна! розрахована на 30ah постійного навантаження.Вцілому за таку ціну Супер.

Переваги:
    Ціна-якість.
    Недоліки:
    ----
    • Валентин

З цими показниками, на вашу думку варто купувати для триммера ПроКрафт рка 20/2 що працює одразу на двох батареях?
      Буду вдячний за відповідь!

• Федір С***

Підходить до всієї лінійки прокрафт.до перфоратора,болгарки,акокмуляторних пилок і тримерів 40 вольт краще брати батарею MAX 20V/4Ah.

Дякую за інформацію!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Замовив ще одну.батарея за таку ціну Дуже хвайна! Зібрана дійсно на високострумових елементах,ємність відповідає заявленій,плата bms якісна на 4-ох мосфетах.загалом Супер!

Переваги:
    Ціна-якість.
    • Представник бренду

• Руслан

З чого ви так вирішили? На корпусі написано, що високотокові, але це не зовсім так, болгарка при навантажені зупиняється і інколи акб йде в захист. Тому це акумулятор тількт підходить для малопотужних інструментів

• Федір С***

Високострумовий акомулятор від 10амп.івище.в цій батареї акомулятори 10 амп-год.

• Василь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Неочікувано чудова батарейка, брав пару для тримера PTA-40, працює досить довго, в кінці не має суттєвої різниці в напрузі, ємність біля 4150mAh у обох. Заміряв на iMax-B6.

Переваги:
    Ціна при хорошій якості.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Представник бренду

• Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Пан-професіонал. Ємність: 4

Нещодавно було куплено пилу ланцюгову акумуляторну Procraft PKA44 в комплекті с одним акумулятором на 2 ач. Докупив цей акумулятор вдвічі більшої емності. Працюе довше начебто навіть більше ніж вдвічі.
    Заряджаеться, правда, теж вдвічі довше.

Переваги:
    Більша емність - довше робота.
    Недоліки:
    Шкала індикатора теж нелінійна. Вроде тільки-но було два зелених і хлоп - вжє навіть не вмикається.
  • Остапенко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Я як всі, напевне, засумнівався у ємності батареї, провів тест заряд-розряд. Результат мене задовільнив. Гарний акумулятор. Рекомендую. Купую вдруге.

Переваги:
    Реальна ємність, гарна якість за помірні гроші.
    Недоліки:
    Не виявив, надіюсь буде працювати довго. А то вже покаже час так років через 5.
  • Сергій К***

ДЯКУЮ. Супер

• Антон Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Протестировал батарею разряжая мощностью 20Вт, батарея отдала 4,18 Ач при разряде до 15,5В. Т.е. емкость формально соответствует заявленной.

Переваги:
    Красивая, внутри 10 элементов 18650 по 2000mAh
    Недоліки:
    Индикатор уровня заряда показывает уровень заряда 2 отметки при 16В, то есть неправильно
    • Вадим С***

10* 2000= 20 000 мач ?! Как же тест ?И! Почему пять звезд ?

• Антон Т***

Неправильно считаете. Схема включения 2P5S, емкость считается 2*2000 mAh и 5 пар последовательно дают напряжение 5*4.2=21V. Замер подтверждает. Звезды за цена/качество.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Виглядає чудово! Встановив на РКА44. БОМБА!!!

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Нормальна батарея акумуляторна, брав до своєї лінійки техніки Procraft. Зупинився на 4.0 Ah. Тобто у мене всі акумуляторм 4.0 Аh. Це дозволяє спокійно застосовувати в техніці де два акуми ( тример коса). Зараз використовую акумуляторну пилку, прожектор, сєкатор. На підході мийка, мото-коса

Переваги:
    Універсальна батарея до техніки ProCraft 20V
    Недоліки:
    Поки не знайшов
    • Валентин

В мене є дві батареї від пилки Хайна(аналог Хускварна 75іхр) в них по 10 банок по 2000а/г думаю ємність 4а/г буде, але цього ніде не вказано. То від них тример ПроКрафт РТА20/2 на дві батареї, працює але недовго, батареї дуже нагріваються під час роботи хвилин через 15-20 і спрацьовує термозахист, вони вимикаються будучи ще зарядженими до 80%. От мені цікаво чи ці батареї турбо 4а так само себе вестимуть з тримером чи буде нормально?

• Володя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Купив для сабельної пилки и шуріка , все працює супер . В захист не уходе . Як на мене , дуже приємна ціна , перейду по трошки з дніпраМ на прокрафт ( нової лінії ) з безщітковими маторами . Більше акцій на такі товари , представники

Переваги:
    Ціна , об'єм, вигляд , гарантія .
    Недоліки:
    Все добре
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Не бутафорне,по факту .користуюсь другий сезон все норм.

Переваги:
    Згідно номіналу.перевірено.
    Недоліки:
    Поки невиявив
    • Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.

• Олег М***

Норм акб.

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

На свої гроші працює добре

• ОЛЕКСАНДР П***

Якісна батарея

Переваги:
    Ємність

• Владимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Хорошая батарея, бралась как дополнение к 2 Ah которая шла с шуруповёртом, в итоге стала основной

Переваги:
    Удобство
    Недоліки:
    Пока нет
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з акумулятором.

• Віталій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Пан-професіонал. Ємність: 4

У мене стався гарантійний випадок. Гарантія існує. Я скинув скріншот замовлення в сервіс і питання вирішилось.

Переваги:
    Дякую продавцю за швидку допомогу у вирішенні питання. Також сервіс за чотири дні повернули АКБ з ремонту.
    Недоліки:
    Перелік сервісних центрів у списку не відповідає дійсності.Це тел.фірмових Procraft магазинів.Менеджер одного із магазинів надав мені номер сервісного центру.
  • Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Ємність: 4

Важкий. Приїхав повністю заряджений використовував для пилки, працює добре. Рекомендую цього продавця.

Переваги:
    Важкий важчий навіть за ту що була в комплекті до пилки. Гарне обслуговування.
  • Владислав А***

• Зелинский Ю***

Ок

• Сергій Я***

Батарея заряд держе Відмінна

• Євгеній Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Товар прийшов вчасно, нарікань на роботу немає.

• Микола І***

Отлічний акум

• Костянтин А***

Дякую, мені подобається

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Гарний акумулятор. Тримає довго. Недоліків немає.

• Віталій С***

Батарея відповідає заявленим параметрам

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Гарний акумулятор як для своїх грошей.

Переваги:
    Довго тримає заряд,нормальна якість
    Недоліки:
    Покі не виявлено
  • Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Купувався як додатковий аккумулятор до пилки Vitals. Працює без нарікань. Ліхтарі з Макитівською посадкою також без проблем.

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    На сьогодні немає
  • Павел К***

все супер..приехал --дата выпуска березнь 25 року

Переваги:
    цена .обьем мощность

• Роман К***

Все ок!

• Владимир С***

На перфораторі не працює

• Володимир Б***

Міняйте BMS на 50а

• Людмила

Підійшла батарея.Працює

Переваги:
    Гарно працює
    Недоліки:
    Поки не бачу
  • Олександр Ч***
    Продавець: Rozetka. Ємність: 4

записуйте повторювати не буду це акб індастріал ICR18650 2000mAh 3.7
    TP LI-ION MH46259 YG122 все гуд це HIGHSTAR (ще не тестіл, мають бути кращі)

прмранчеві це акб турбо HIGHSTAR ISR 18650-2000
    R19\66 LI-ION 060 425 HIGHSTAR звістно не самсунг але теж не погано. така ціна - можна брати. працює

Переваги:
    вартує своїх грошей
    Недоліки:
    болгарка прокрафт індастріал третя передача іноді вирубається, но то може захист самої болгаркі
    • Представник бренду

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Изготовлен 06.25.все как заявлено.качественно.

• Василий К***

Все Добрев

• Сергій К***
    Продавець: Rozetka. Ємність: 4

Шикарний АКБ гарно тримає заряд, на практиці мініпила працює 2.5 години

Переваги:
    Якість відмінна
    • Представник бренду