- Назар Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
От в кс грав, все чув. Аби корпус не зламався то взагалі найкращі були б. 9.5 з 10
- Переваги:
- Звук топ, мікрофон не дуже
- Недоліки:
- Корпус не дуже, зламалась одна дужека. Тепер провітрюється одне вухо.
- Коля О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Просто мусор
- Переваги:
- Работают
- Недоліки:
- Один из минусов(остальные лень перечислять): Каждый раз после нового запуска ПК, чтобы наушники подключились, нужно вытащить и вставить заново донгл в комп
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Як і у багатьох людей у відгуках, десь за пів року тріснули біля в місця де навушник повертається. Також перестав працювати донгл, перевіряв його з пк, ноутом і смартфоном і жоден пристрій його не бачив. Якийсь час підключався навушниками по блютузу але приблизно кожні дві години вони відключалися самі. Здав по гарантії, вказавши всі недоліки (тріщина, донгл, відключення коли сиджу через блютуз). Навушники майже через місяць повернули з СЦ. Виглядалє, наче вони взагалі нічого не зробили. Донгл так само просто не працює.
- Переваги:
- Хороша автономність і звук
- Недоліки:
- Тріснули як у купи людей у відгуках, перестав працювати донгл
- Самір-Джавед М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Краще взяти Inzone 5 ніж Razer Barracuda
- Переваги:
- Гарний звук, присутнє шумоподавлення (хоч і слабке)
- Недоліки:
- Хрупкі, швидко ламаються, якість не дорівнює ціні
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарний звук
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Спустя 11 месяцев, появилась трещина, не разу наушники не падали, не советую, переплата за бренд.
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Нет шумодава, сломались, качество не очень
- Ярослав П***
как думаете можно его супер клеем залить или еще как?
- Андрей Т***
На самом деле шумоподавление есть пассивное, как и у всех наушников такого вида, и для некоторых это может стать плюсом ибо от шумоподавления может тошнить.
А насчет трещины - да, я тоже думал, что люди просто неаккуратно их используют, но столкнулся с тем же. Суперклей реально решит проблему, только вот потом с обратной стороны оно тоже начнет "отходить", и тоже супер клей...
- Дмитрий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Из нюансов - как и у многих, треснул пластик, но наушники два года работали и продолжают отлично работать.
Звук просто шикарный.- Переваги:
- Шикарный звук
- Недоліки:
- Пластик ломается
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
покупал 2 года назад, в августе 23его, и уже сейчас, июль 25ого, не работает микрофон, вот просто вчера не кидал наушники, не бил их, ничего, просто перестал работать микрофон, и драйвера, и комп перезагрузил, ничего
- Переваги:
- звук в играх отличный, в кс почти 5к часов и кайф играть, как и смотреть или слушать музыку
- Недоліки:
- микрофон сломался спустя 2 года, хрупкий пластик
- Олександр Т***
Позавчера кидал получается.
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
стоят своих денег.
- Переваги:
- комфортные
- Денис Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Подарував дружині на День народження, звук не поганий, але не надто гучно. через 7 місяців перества працювати правий динамік, враховуючи що їх взагалі не транспортували ну ніяк, а просто вдягали в офісі.
Амбушури тримаються вже більше року, без тріщин а от зверху матеріал, розсипався повністю, і звисає клаптиками, створюючи візуальну бежеву мазню.- Переваги:
- Симпатично виглядають, але це все.
- Недоліки:
- Переплата за бренд, звучать гірше за аналогічну модель але від Audio-Technica. верхній шкірозамінник що прилягає до волосся, розсипався за 3 місяці, перетворившись в бежеву прокладу, через 7 місяців після покупки не працює лівий динамік.
- Андрей Т***
Если еще пользуетесь, попробуйте в выключенном состоянии покрутить колесико туда-сюда быстро около минуты, может помочь, у меня с неработающей одной стороной проблемы были из-за колесика, это именно проблема такого колесика. Но в вашем случае может быть иначе.
- Кирилл Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
товар хороший, звук на уровне того что и рассчитывал, очень удобно сидят и уши не устают даже после суток сидения с ними. Но перед тем как покупать думал что не столкнусь с проблемой пластика. Очень зря, так как спустя 6-7 месяцев он начала трескаться, и в конечном итоге полностью треснул(фото), отдал по гарантии в сервис, ждал месяц пока сервисный центр решит проблему, звонил в поддержку розетки, крайний раз сказали что наушники починили, пришёл их забирать, оказалось что они месяц их чинили и прислали мне обратно те же самые наушники, сняли их с гарантии, и ничего не сделали.
Всё точно такое же как было когда я его сдавал, такое ощущение что они просто посмотрели на него, запаковали обратно, чуть подержали у себя и отправили обратно
Мне вот интересно, что можно было месяц делать с ними, если ничего не сделали. Отвратительный сервис по гарантии, большое спасибо за то что ничего не сделали) и лишили гарантии)- Переваги:
- Звук, удобство
- Недоліки:
- Очень хрупкий пластик, и есть некие проблемы с ПО
- Руслан Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники постоянно теряют связь через тайп С, через раз заряжаются не своим проводом, а также звук через кабель немного хуже чем через 2.4 Гц.
- Переваги:
- Звук(безпроводное подключение)
- Недоліки:
- Подключение, зарядка
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пройшов майже місяць, як вони у використанні. Купував для дружини - їй подобаються, а у мене поки змішані відчуття. Ніби все і добре, але щось ніби і не так.
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пластик очень низкого качества. Лопнул через пару месяцев пользования на поворотном механизме. Склеил суперклеем, продержались ещё год.. повторил процедуру применил скотч. За такую цену в комплекте должен идти ремкомплект!
- Переваги:
- Звук, дизайн, эргономика
- Недоліки:
- Пластик отвратительного качества
- Сергей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
До попереднього відгуку. Шкода, що склалася така ситуація, але питання вирішено доволі швидко. Кошти повернули. Дякую за розуміння, оперативність.
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купил я эти уши, доставка быстрая все хорошо, товар целый. НО есть один огромный как по мне минус это либо брак либо сборка такая себе но при использовании этих ушей в левой части что то рыпит (это не звук с динамиков, с ними все хорошо, рыпит сама констукция), особенно это заметно если немого поворачиваешь голову влево. Чесно говоря это очяень роздражает и мешает, особенно учитывая цену этих ушей как по мне такого не должно быть. Я уверен что так не должно быть так как в правой части такого звука не появляется при использовании.
- Переваги:
- Звук, батарея
- Недоліки:
- Конструкция ушей "рыпит, трещит"
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Батарея дійсно довго тримає
- Сергей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Тільки що отримав товар. По перше коробка вже була відкрита і знову заклеєна звичайним скотчем. По друге в амбушурах всередині сміття, залишки шкіри або лупи невідомо. Амбушури брудні. По третє при регулюванні гучності звук в наушниках пропадає. Я вкрай обурений таким сервісом. За 4500 грн продати б/в товар!!! Всі фото додаю!
- Переваги:
- Поки що немає
- Недоліки:
- Прислали б/в товар
- Богдан О***
Дурять людей, дааа
- Самір-Джавед М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Краще брати inzone h5 за таку ціну або накопити на h7 або h9
- Софія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купувала на подарунок. Хлопець взахваті. Класний дизайн. Дуже гарний, обʼємний звук. Потужна шумоізоляція. Основною з критеріїв вибору був мікрофон - працює класно, звук хороший. Добре, що знімається.
Добре, що є адаптер, можна підключити до різних видів пристроїв. У підключені легкі. По квартирі тягнуть на будь-яку відстань. Рекомендую.- Переваги:
- Звук, наповнення.
- Недоліки:
- Трохи хибка якість пластику.
- Антон Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Покупал еще в апреле 2023 года. Был очень доволен, так как за такую цену весьма и весьма неплохие уши. Планировал брать либо их, либо Маршаллы (тогда маршалы стоили ~7k, а эти ~4.5k). По итогу взял райзеры. До этого были проводные кракены, где пластик лопнул и ухо вообще отвалилось, а потом и вовсе перестало работать. Думал - тут же металлическая скоба, вряд-ли же они у меня на том же месте лопнут. По итогу спустя ровно год (ой какое совпадение, сразу после истечения гарантии) трескается поворотный механизм над ухом. Ну по факту да, лопнули в другом месте, не там где скоба. В конце концов вторую половину 2024 года провалялись (и до сих пор валяются без дела), ремонтировать их не собирался, и осенью 2024 надумал купить маршаллы. Захожу, а там такие же гневные отзывы о качестве пластика. Прикольненько подумал я и решил поискать запчасти под эти барракуды. В общем, есть нужные запчасти только у китайца, доставка обойдется в стоимость комплектующих и может дойти до 1,5к грн, что как по мне многовато для ушей за 4,5к. Нашел в свободном доступе 3D модельку этого механизма поворота (но только его, скобы пластиковые и т. п. не нашел), можно будет попробовать распечатать на 3D принтере, вот только пока не знаю какой пластик подойдет. Пока выбор пал на PC (поликарбонат). Мб кто-то посоветует другой пластик.
Уши не рекомендую, если конечно вы не готовы покупать новые по истечению гарантийного срока. Знаю такие люди есть и они и машины меняют по истечению гарантии- Недоліки:
- качество пластика
- Антон Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купил еще в 2023. Пользовался ровно год, пока крепежный механизм не сломался. Качество пластика отвратительное. В интернете можно найти 3D модельку этого механизма поворота и попробовать ее распечатать. Неизвестно какой пластик подойдет, но в Украине никто починкой и заменой запчастей не занимается, поэтому, как говорится спасение утопающих - дело самих утопающих. Можно заказать у китайца, но с доставкой все это выдет более 1000 гривен. Думаю не очень разумно тратить такие деньги на наушники за такую цену.
Думал купить уши другой фирмы (такие мысли были до того, как нашел 3Д модельку механизма поворота), но даже у маршаллов за 7к грн тоже пластик лопается.
Буду пробывать с распечатыванием, думать какой пластик подойдет для печати.
Конечно никому не рекомендую эти уши, если не собираетесь возится с ремонтом после года эксплуатацией. В остальном все работает, проблема исключительно механическая- Переваги:
- хороший звук, микрофон, удобные, хорошая звукоизоляция
- Недоліки:
- качество пластика
- Януш С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
що сказати, дуже крути за своі гроні! що більше всього сподобалось, так це простота у використанні та якість збірки, вага та приємні амбушури!
- Переваги:
- якість , ціна
- Недоліки:
- звук більш басистий, але до цього звикаешь!
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже крута ергономмке, купив для пс5 дуже задоволений. Рейзер як завжди радують!
- Переваги:
- Ергономмке, звук, можливість підключення по би, 3.5 та через адаптер 2.4ггц
- Денис Д***
Их можно подключить к пс 5? Как?
- Евгений З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Наушники отличные спасибо
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Я взагалі не рекомендую купувати ці наушники. За 9 -ть місяців потріскав корпус, неможливо після цього ними користуватись. По гарантії їх здали, то вже очікуємо 1.5 місяці хоч на якусь відповідь, а її немає. Сам магазин розетка - одне розчарування. Не рекомендую тут купувати хоч щось дороще 2000грн. Бо якщо у вас щось поломиться, то все, можна викинути. З ними ні звязатись ні ненаписати. В мене просто немає слів, це не магазин, а одне розчарування. Товаром і магазином незадоволена
- Переваги:
- Нормальний звук
- Недоліки:
- Потріскав корпус, використання в подальшому неможливе
- Антон Ю***
Спустя год тоже потрескался пластик, а починить негде
- Назар Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Найкращі навушники якими я користувався
- Сергей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже звучні , гарний дизайн , мікрофон топ , за ці кошти найкращі
- Переваги:
- Дуже гарний звук
- Александра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Круті навушники,об'ємний якісний звук,навушники будуть на подарунок синові,тому якщо будуть якісь виявлені недоліки обов'язково доповню відгук)
- Переваги:
- Крутий звук
- Марк У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Звук класний колір бомба вага нормальна до голови прилягають та не пережимають але потрібно погратися з налаштуванням в віндовсі та скачати актуальні драйвера а так звук з шнуром і без ,однаковий
- Переваги:
- Ціна, колір, звук , вигляд
- Недоліки:
- Погратися з налаштуваннями в віндовс та драверами прошлось , незмінні аибушури
- Слава
Підскажіть як налаштували в віндовс, тому що в іграх звук як з бочки. Перепробував всі налаштування, драйвер для навушників актуальний 1.7.0.?
- Гордій
амбушуры снимаются , всё снимается
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хотел себе давно беспроводный для компьютера наушники. Ранее сидел на Кракена ультимейт( то что с аудикокартой) и было не привычно, что снова нет двойного канала звука. Удобно что есть переходник для донгла с тайп с на обычный юсб. По радиоканалу никаких проблем нет, бьёт хорошо и зависания нет никаких. К сожалению нет настроек в самом приложении от Рейзер на ПК, но есть на телефоне через блютуз и они их запоминают. Но есть и минус в такой связке. После блютуз подключения на радиоканал перейти тяжело ( может а инструкции есть как зажимать кнопку вкл и сколько ждать но я не нашел). По звуку - не такой басовый как у других моделей Рейзер, позиции в играх слышно хорошо, высокие приглущены но это и не хай енд продукт. Заряд держат хорошо, раз в 3 дня заряжаю с учётом игры по 5-8 часов в день. Тайм аут у них через минут 10 начинается, не раньше, если нет источника звука. Качество среднее по сборке. Но точно не хлипкие. Я их кидал с полтора метра высоты и ничего не было. В целом если брать по скидке то продукт хороший
- Анастасія
А як вам мікрофон?
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В 9/10 случаях звук подключается раза с 3-5го. Казалось бы и ладно, но есть проблема и похуже, а именно, наушники зависают и отказываются работать до тех пор пока полностью не сядут. Порой это может занимать от 3-7 дней, так как индикатор горит, а никакие кнопки не работают, нет никакого "хард ресета" наушников и ты просто ждешь неделю пока они не разрядяться. После отправки в СЦ сказали что никакой проблемы не обнаружили, но проблема повторяется и по сей день и ничего с этим не сделаешь. Это мое первое знакомство с Razer, но я и не подозревал что это настолько 3-сортный продукт, к сожалению.
- Переваги:
- Неплохой звук
- Недоліки:
- Работают по настроению
Представник постачальникаВітаємо!
Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання. На дану модель діє гарантія 24 місяці. Рекомендуємо повторно звернутись в сервісний центр для перевірки на працездатність та гарантійного обслуговування: посилання
- Олексій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Начинка сырая до безобразия, куча багов и глюков, а зарядка это вообще больная тема. Но, они лёгкие и конструкция у них прочная так что когда они из-за начинки сломались на 9 месяц использования я сдал их по гарантии и розетка вернула в полной стоимости
- Переваги:
- Крепкая конструкция, прочные
- Недоліки:
- Сырое ПО
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Вау, донечка задоволена, навушники супер!!! Упаковано, комплектація, найзручніші, стильні! На вищому рівні! Рекомендую!
- Дима Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Очень удобно! Комфортные и лёгкие!не давят уши и голову! микрофон без шумов и дистанция ловит по всем комнатах квартиры! Заряд при играх больше 24 часов без подзарядки
- Переваги:
- Качество пластика и лёгкостью
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Думав придбаю собі навушники топового бренду один раз на пару років і буду насолоджуватися, але дуже помилився. Дуже бережно користувався, навіть підставку придбав для них, бачив у відгуках нарікання на якість і сподівався що при бережному використанні в мене буде все ок, але ні. Якість пластику це просто треш. Ніколи не думав що в такого бренду за такі кошти річ може бути такої жахливої якості.
Перший місяць після покупки були постійні проблеми з підключенням по донглу після вимикання/вмикання комп'ютера. Доводилося після кожного включення діставати донгл та знов вставляти в порт. Потім цей баг сам собою пофіксився.
Мікрофон то треш взагалі - єдина його перевага що він знімається. Якість просто жахлива.
До цього була гарнітура XIBERIA G01 за 1100 грн, там мікрофон був краще, за 2 роки тільки амбушури прийшли в негодність, але по конструкції все ок.
В 2023-2024 році щоб гарнітура за такі кошти не мала ніякого додатку нормально, де можна хоча б подивитися відсоток акумулятору - це жах.
Загалом - своїх 4-5 тисяч грн точно не вартують, якість жах, дуже багато нюансів, навушники періодично можуть жити своїм життям - це точно не те, чого ви бажаєте за таку суму. Можливо в такому ціновому сегменті у всіх таке, не знаю...- Переваги:
- Якість звуку. Зручне перемикання між пристроями. Час роботи без підзарядки.
- Недоліки:
- Почати розсипатися. Мікрофон жахливої якості. Проблеми з підключенням.
- Антон Ю***
У меня на всех устройствах, к которым подключаюсь (ПК на Win10, ноут на Win11, телефон Xiaomi Redmi Note 10 pro) показывает уровень заряда ушей. А про пластик согласен, спустя год использования сломались в том же месте что и у вас. Потом вообще кусок пластика отпал. На функциональность не повлияло, но внешний вид испорчен
- Дмитро Н***
чи змінилася посадка навушників після того як вони тріснули, чи воно лише візуально вплинуло?